Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Μπας και ξέρει κανείς που θα βρω 4-5 βάσεις στήριξης σαν και αυτή της φωτό για τα κάγκελα σκάλας inox?
Χρειάζομαι με μεγαλύτερη διάμετρο της τρύπας και λίγο πιο μεγάλη σε μήκος βάση.
Από το κατάστημα που αγόρασα αυτή της φωτό μου είπαν πως δεν έχουν και με παρέπεμψαν στην Σπύρου Πάτση.
Εκεί,ο ένας με έστελνε στον άλλο και ο τελευταίος-δεν θυμάμαι το όνομα της επιχείρησης-μου είπε πως δεν έχει αλλά μπορεί να μου φτιάξει με κόστος 25-30 ευρώ το ένα και εχώ χρειάζομαι 5 κομμάτια.Επίσης ο αλουμινάς που μου έκανε την κατασκευή το 2010 που έφτιαξα το σπίτι,μου είπε πως δεν έχει στοκ γιατί δεν τις χρησιμοποιεί πλέον.

Attachments

• 20251125_203453 (1).jpg
    20251125_203453 (1).jpg
    168.7 KB · Views: 28
  • 20251125_203453.jpg
    20251125_203453.jpg
    645.8 KB · Views: 28
  • 20251101_121658.jpg
    20251101_121658.jpg
    926.8 KB · Views: 28
Σιγά μην κρατάει ο αλουμινάς εξαρτήματα για κάθε κατασκευή που έχει κάνει εδώ και 15 χρόνια. Μοντάρισμα κάνει μόνο.
Αλλά αν τον ρωτούσες από που προμηθεύτηκε τα κάγκελα, θα σε κατεύθυνε στον παραγωγό.
Εκεί υπάρχει μία μεγάλη πιθανότητα να βρεις αυτό που θέλεις.

• Like
Reactions: vespas
είναι χωριστή πιάτσα τα ανοξείδωτα. πάρε τηλέφωνο και θα σου πουν να στειλεις φωτογραφια με viber σε:
https://inoxmetal.gr/

Σιγά μην κρατάει ο αλουμινάς εξαρτήματα για κάθε κατασκευή που έχει κάνει εδώ και 15 χρόνια. Μοντάρισμα κάνει μόνο.
Αλλά αν τον ρωτούσες από που προμηθεύτηκε τα κάγκελα, θα σε κατεύθυνε στον παραγωγό.
Εκεί υπάρχει μία μεγάλη πιθανότητα να βρεις αυτό που θέλεις.
Αν ο αλουμινάς είχε βιδώσει τα συγκεκριμένα και όχι κολλήσει,δεν θα τα έψαχνα σήμερα...Τον ρώτησα από που μπορώ να τα βρω και μου είπε πως δεν θυμόταν.

Last edited:
Τον ρώτησα από που μπορώ να τα βρω και μου είπε πως δεν θυμόταν.
Συνήθως σκόπιμα.λεγονται αυτά ώστε να μην ψαχτεις..
Εγώ θα έλεγα να πάρεις το κομμάτι και να πας να ψαχτείς...αποκλείεται να μην υπάρχει κάπου. .
Έστω και να φτιάξεις.. θεωρώ ότι μπορείς να βρεις φτηνότερη τιμή από όσο σου είπαν για hand made..

το Google είναι φίλος σου.
Έκανα αναζήτηση με εικόνα και...

Έβγαλε βέβαια και αποτελέσματα στο MadeInChina και Alibaba με τιμές από 0,35€ αλλά θέλουν ποσότητες.

Σε κάθε περίπτωση σας ευχαριστώ πολύ.

γιαυτο είναι πολύ χρήσιμοι οι κατάλογοι που τα έχουν όλα μαζεμένα. δυστυχώς πλέον οι περισσότεροι δεν βγάζουν όπως παλιά και τα site ειναι πολλές φορές ανοργάνωτα. πέρα από την αναζήτηση με εικόνα, πλέον ρωτάω και το chatgpt να μου πει πως λέγεται ένα εξάρτημα από την περιγραφή του. βέβαια λόγω αγγλίκής ορολογίας τα αποτελέσματα δεν είναι πάντα ιδανικά...

• Like
Reactions: KOSSTV