Ερώτηση για μηχανόβιους...

Φίλος συνεργειάς (Καφετζάκης) αποκλειστικά για BMW, με το που σκάει Gs 1200 για μία απλή αλλαγή λαδιών, του λέει θα τα ξαναπούμε σύντομα, κάνε και οικονομίες.
Βγάζουν πολλά προβλήματα που δυστυχώς έχουν ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ λύσεις.
Θεωρεί το παλιό το 1150 πολύ πιο αξιόπιστο.

Το V Strom του αδερφού μου είναι παιχνιδάκι μόλις το συνηθίσεις λίγο.

Βέβαια όταν οδηγάς τη γκουμούτσα τη δική μου όλα σου φαίνονται εύκολοδήγητα μετά.

Μπάμπη ,υπάρχει Χαγιαμπούσα με 6 χιλιάρικα αγόρι μου. Που πας με τα όρθια τα ψιλοgay;:flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Ερώτηση για μηχανόβιους...

Μπάμπη ,υπάρχει Χαγιαμπούσα με 6 χιλιάρικα αγόρι μου. Που πας με τα όρθια τα ψιλοgay;:flipout::flipout::flipout:

Χαγιαμπούσα; Πλάκα κάνεις;

Μήτσο, εγώ από μικρός το μπρούμυτα το φοβόμουνα πολύ... Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί.
icon10.gif

Κι αν συμβεί... όχι ψιλο-gay, για χοντο-gay το κόβω...
Μπά... Άσε καλύτερα, δεν είμαστε για τέτοια, έχουμε και κάποια ηλικία.... Προτιμώ όρθιος

attachment.php

Attachments

• tsoperas.jpg
    tsoperas.jpg
    83.7 KB · Views: 88
Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Ερώτηση για μηχανόβιους...

Μήτσο, εγώ από μικρός το μπρούμυτα το φοβόμουνα πολύ... Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί.
icon10.gif

Μπά... Άσε καλύτερα, δεν είμαστε για τέτοια, έχουμε και κάποια ηλικία.... Προτιμώ όρθιος

Εντάξει υπάρχουν και ενδιάμεσες λύσεις...Αφού δεν σε πτοεί η λέξη "Σαρακάκης" πάρε Hornet ας πούμε. Και (σχεδόν) όρθιος και γκάζια και ταξίδια και non gay. Βέβαια και διπλωμένη κόλα Α4 να θες να μεταφέρεις με street θες τσαντούλα πλάτης, το κράνος υπό μάλης, κτλ...Άσε αυτά είναι για μας τους πιτσιρικάδες (:BDGBGDB55:) :flipout:

Πάρε το V-Strom που σου αρέσει σήμερα να γλυτώσεις και 200-300€ από τη μείωση του ΕΤΤ εκτός αν θες το νήμα να σπάσει όλα τα ρεκόρ θέασης και συμμετοχής!

ΥΓ. @Μανωλάκο. Μήπως η επόμενη συνάντηση να είναι Μουσική-HiEnd-Μηχανόβιοι?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ερώτηση για μηχανόβιους...

Πάρε το V-Strom που σου αρέσει σήμερα να γλυτώσεις και 200-300€ από τη μείωση του ΕΤΤ εκτός αν θες το νήμα να σπάσει όλα τα ρεκόρ θέασης και συμμετοχής!

Η μηχανή πρίν το τέλος Αυγούστου δεν μπορεί να αγοραστεί επειδή υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι, το ανέφερα στην αρχή. Δεν έχω φιλοδοξίες ούτε για θέαση ούτε για ρεκόρ.

Re: Απάντηση: Re: Ερώτηση για μηχανόβιους...

icon10.gif

attachment.php

με τέτοια στάση μετά από ένα σχετικά μεγάλο ταξίδι θα κατέβεις και
θα είσαι σαν τον "εσταυρωμένο".......:flipout::flipout:

Κωστας

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ερώτηση για μηχανόβιους...

με τέτοια στάση μετά από ένα σχετικά μεγάλο ταξίδι θα κατέβεις και
θα είσαι σαν τον "εσταυρωμένο".......:flipout::flipout:

Κωστας

Κώστα, καλύτερα Χριστός κι εσταυρωμένος παρά Μαγδαληνή και μπρούμυτα. -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ερώτηση για μηχανόβιους...

Η μηχανή πρίν το τέλος Αυγούστου δεν μπορεί να αγοραστεί επειδή υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι, το ανέφερα στην αρχή. Δεν έχω φιλοδοξίες ούτε για θέαση ούτε για ρεκόρ.

Μπαμπή, θα σε στενοχωρήσω αλλα πραγματικά δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο από αυτό που έχεις, άλλα αφού θα γίνει η αλλαγή πάνε στο upgraded μοντελάκι και είσαι μια χαρά… κρίμα να δώσεις περισσότερα χρήματα ειδικά για τη χρήση που θα κάνεις αν πας σε κάτι άλλο…

…Σημ. αφού για τα δύσκολα έχεις VIP Transfer Services τι το ψάχνεις ;)

1102093.jpg

http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/74409.asp

Με τιμή που κάνει αίσθηση- μόνο 3.900€- και για περιορισμένο διάστημα, το γνήσιο ιταλικό στυλ γίνεται ακόμα πιο προσιτό! To BEVERLY TOURER παρέχει έναν πλούσιο εξοπλισμό και αναμένεται και αυτό με τη σειρά του να γίνει το ίδιο δημοφιλή με τα προηγούμενα μοντέλα της Piaggio.

Το Piaggio Beverly Tourer 300ie είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στις καρδιές όλων όσων αναζητούν την σχεδίαση που ξεχωρίζει, την άνεση και τις επιδόσεις.

Δεν είναι τυχαίο ότι το Beverly από την ημέρα που παρουσιάστηκε έχει κατακτήσει την πρώτη θέση των πωλήσεων και αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή και αναγνωρίσιμα scooters όλων των εποχών.

Η τελευταία πρόταση της Piaggio, το Beverly Tourer 300ie, είναι εφοδιασμένο με τον καινούργιο κινητήρα 300cc με ηλεκτρονικό ψεκασμό ενώ πλήθος αισθητικών αλλαγών βελτιώνουν το συνολικό αποτέλεσμα και συμβάλουν στη δυναμική του εμφάνιση.

Το καινούργιο Beverly Tourer 300ie, διαθέτει εκπληκτικές επιδόσεις και μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Οι μεγάλοι τροχοί των 16 ιντσών με τα φαρδιά λάστιχα και το δυνατό σύστημα φρένων φροντίζουν για μεγαλύτερη ασφάλεια οδηγού και συνεπιβάτη στο δρόμο.

Τώρα το best seller μοντέλο της αγοράς και νο.1 σε πωλήσεις γίνεται ακόμα πιο προσιτό.
Με προνομιακή τιμή 3.900€*, η PIAGGIO δίνει την ευκαιρία για περιορισμένο διάστημα, σε όλους εκείνους που βλέπουν στο BEVERLY TOURER 300 cc την ιδανική πρόταση στη μετακίνηση και αναζητούν επιδόσεις και αξιοπιστία, να αποκτήσουν το αγαπημένο μοντέλο της ελληνικής αγοράς στο δίκτυο συνεργατών της Piaggio Hellas AE.

* Η τιμή δεν συμπεριλαμβάνει έξοδα διαχείρισης

.. Μετά τις 8500 όμως το δικύλινδρο διαμαντάκι "τρελλαίνεται" τελείως και πατάει ότι βρεί μπροστά του! (Δεν έχω φτάσει ακόμα εκεί γιατί ακόμα το στρώνω, απλά με πληροφόρησαν να ...προσεχω... :flipout:).

Σωστή η παρατήρηση του Μιχάλη.

Ε όχι και ότι βρει μπροστά του!
Ενα δικύλινδρο με 70τόσα μουλάρια είναι. Μη το ξεφτυλίσουμε κιόλας.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ερώτηση για μηχανόβιους...

Καλά βρε, ένα αστειάκι έγινε μην αρπάζεσαι...:FSGSFGS4:
Καλή τύχη με την επιλογή σου και καλά χιλιόμετρα...

Σωστή η παρατήρηση του Μιχάλη.

Ε όχι και ότι βρει μπροστά του!
Ενα δικύλινδρο με 70τόσα μουλάρια είναι. Μη το ξεφτυλίσουμε κιόλας.

Δεν έχω λόγους να διαφωνήσω, άλλωστε το ξεκαθαρίζω: έτσι με πληροφόρησαν! Άσε που ακόμα στο στρώσιμο είμαι, αλλά και που θα τελειώσει κάποτε κι αυτό, επ' ουδενί δεν πρόκειται να παίξω εκεί ψηλά. Δεν είναι σπόρ για την ηλικία μου αυτά!... -bye-

Φιλικά
Γιώργος.

Re: Απάντηση: Ερώτηση για μηχανόβιους...

ΥΓ: το GS1200 είναι μεν γουρούνα αλλά όσο το έχω καβαλήσει μου δίνει την αίσθηση παπιού. Καταπληκτικό εργαλείο.
Αν πήγαινα τόσο ψηλά (και σε ύψος και σε τιμή) θα προτιμούσα μια Ιταλιάνα Multistrada ; )

Εκτος απο φανατικους υπαρχουν και οι λογικοι εδω μεσα .:grinning-smiley-043

Λοιπον αφου ειπαμε ολοι μας και απο μια προταση να ριξω στο τραπεζι κατι που ξερουν λιγοι.

Κυκλοφορουν ελαχιστα και κανει καμια 15000 η βαρια εκδοση και 13500 η πιο ελαφρια .

Με ABS και οι δυο.

Moto guzzi Stelvio 1200cc ABS

Για να τελειώνεις Μπάμπη.
Τσάμπα πράμα, οικονομικό στην βενζίνη, φιλικό στο περιβάλλον, άνετο, ιδανικό για την πόλη.
Μόνο που δεν έχει ABS (δεν το χρειάζεται).

garelli.jpg

McZab ωραία ιδέα για συνάντηση.
Μόλις πάρει ο Μπάμπης ,θα μαζευτούμε για τα καλορίζικα, να κεράσει κιόλας.

Μιλάμε ότι τον έχουμε βοηθήσει τρελά.:flipout::flipout: