Δημήτρης Ν.
AVClub Fanatic
Να βάλουμε και ακρρτελεύτιο άρθρο στους όρους λειτουργίας , που να λέει ότι η σωστή τήρηση των κανονισμών του φόρουμ επαφίεται στον πατριωτισμό των διαχειριστών :music-smiley-005:
Μπάμπης Κολέζας said:Ίσως, και μακάρι, κάποιοι άλλοι να τα καταφέρουν πολύ καλύτερα εκεί που εμείς, απ' ότι φαίνεται, αποτύχαμε.
Κακαλιός Στέργιος said:Έλα ρε Μπαμπίνο, μη λες τέτοια πράματα ναούμε...
Πάντοτε κάποιοι θα είναι οι θιγμένοι και θα αντιδρούν.
Και όταν θα τους ικανοποιήσεις κάνοντας "ντα" τους άλλους, μετά θα βγαίνουν οι άλλοι παραπονούμενοι!
Γνωστή η ιστορία...
...μη χαλάς και το συκώτι σου τζάμπα...
Ελεύθερο forum είναι, όποιος θέλει διαβάζει... :grandpa:
Κακαλιός Στέργιος said:Έλα ρε Μπαμπίνο, μη λες τέτοια πράματα ναούμε...
Πάντοτε κάποιοι θα είναι οι θιγμένοι και θα αντιδρούν.
Και όταν θα τους ικανοποιήσεις κάνοντας "ντα" τους άλλους, μετά θα βγαίνουν οι άλλοι παραπονούμενοι!
Γνωστή η ιστορία...
...μη χαλάς και το συκώτι σου τζάμπα...
Ελεύθερο forum είναι, όποιος θέλει διαβάζει... :grandpa:
Σεραφείμ said:κ. Σούρλα εμείς να δείτε πόσο αδιάφορα διαβάζουμε αυτά που γράφετε...
Προσωπική μου άποψη πάντα, είναι οτι γράφετε λίγο ακραία, αντίθετα με ότι (νομίζετε) ότι πρεσβεύετε. Για ψάξτε το λίγο, μπορεί και να σας ωφελήσει...
(πάντα φιλικά και χωρίς παρεξήγηση)
Σεραφείμ said:Ξέρετε, αντίθετα με εσάς δεν είναι το χόμπυ μου να αντιπαραβάλλομαι, ούτε να κοντράρομαι με κάθε ένα που έχει "όρεξη" για κουβέντες. Ξέρετε, εγώ βρίσκω πολύ εύκολα το έδαφος για κουβεντούλα στο στενό μου περιβάλλον, κάτι που μάλλον στερείστε.
Να είστε σίγουρος ότι θα αδιαφορήσω, κάτι που έκανα έτσι κι αλλιώς μέχρι τώρα. Δεν αξίζει να λέει κάποιος πολλά. Θέλω να πιστεύω πως αν κάποιος καταλαβαίνει θα είναι από την πρώτη φορά, αλλιώς δεν έχει νόημα.
Γι αυτό λοιπόν, καλό σας ψάξιμο. Σίγουρα θα βρείτε αρκετά θέματα για λίγη αντιπαράθεση ακόμα.
Κώστας Μιχαλόπουλος said:Κύριε Κυρίτση,
Εγώ έχω να καταθέσω μια προσωπική εμπειρία: Πρό ολίγου, ο κύριος Νικολουδάκος διέρρηξε το σπίτι μου, με εράπισε, με έδεσε στην καρέκλα του γραφείου μου, άνοιξε τον υπολογιστή μου, με ενέγραψε δια της βίας στο φόρουμ και στη συνέχεια με εξανάγκασε να διαβάσω το post που περιέχει την επίμαχη ανακοίνωση. Καταγγέλω, επίσης, ότι ο κύριος Σούρλας μου αφαίρεσε με τανάλια 4 νύχια, μέχρι να αποστηθίσω ολόκληρο το κείμενο. Οφείλω, ωστόσο, να ομολογήσω ότι πέρα από θύμα κακοποίησης, είμαι και θύμα προπαγάνδας, καθώς πλέον ενστερνίστηκα τις θέσεις του κυρίου Νικολουδάκου.
Για να αποφευχθούν, στο μέλλον, παρόμοια περιστατικά, θα πρέπει το φόρουμ να διέπεται από κανόνες. Προτείνω, λοιπόν, για τη διατήριση της σωματικής, πνευματικής και ηθικής ακαιρεότητός μας, να τοποθετηθούν κάμερες ασφαλείας στα σπίτια όσων συμμετέχουν στο φόρουμ.
Καλή σας μέρα.
Κώστας Μιχαλόπουλος said:Κύριε Κυρίτση,
Προφανώς συντάσσεστε με τον Σεραφείμ, που διαβάζει αδιάφορα τα όσα γράφουν οι στερημένοι. Γιατί δεν ιδρύετε ένα σύλλογο; Μπορείτε να τον ονομάσετε " Διαγράφηκε από τον Διαχειριστή της κατηγορίας"
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.