Ερώτηση περι συντεχνιών

Να βάλουμε και ακρρτελεύτιο άρθρο στους όρους λειτουργίας , που να λέει ότι η σωστή τήρηση των κανονισμών του φόρουμ επαφίεται στον πατριωτισμό των διαχειριστών :music-smiley-005:

icon5.gif
icon5.gif
icon5.gif
icon5.gif

Μάλιστα.....

"Απο την πόλι έρχομαι
και στη κορφή κανέλα
έβγαλα το καπέλο μου
να μη βραχεί η ομπρέλα"

Ειλικρινα κατανοω ολες τις αποψεις επι του θεματος, και ποτε δεν θα μου αρεσε να κρυφτω πισω απο το δακτυλο μου και να πω οτι αυτα τα θεματα και οι επεκτασεις-προεκτασεις τους δεν θα πρεπει να γραφονται.

Αυτο που μου κανει εντυπωση ομως ειναι η συνεχης κριτικη, και πολλες φορες εμεσση πιεση του στυλ " δεν μας σηκωνει το κλιμα" η καπως ετσι που γραφτηκε σε προηγουμενα ποστ.

Πιστευω οτι στο σταδιο που βρισκεται τωρα το φορουμ αλλα και η διαχειριστικη ομαδα, θα ηταν πλεον οφελημο να υπαρχουν προτασεις.

Προτασεις συγκεκριμενες απο ολους, η οσους, και ποιο ....πληρης.

Θα μου αρεσε πολυ να δω εδω δημοσιευμενο , απο οποιο μελος νομιζει οτι μπορει να το κανει , τον οποιο κανονισμο λειτουργειας του φορουμ πιστευει οτι θα ειναι ο καταλληλος.

Δεν νομιζω οτι η διαχειριστικη ομαδα θα ειχε καποιο προβλημα, ισα ισα βοηθεια θα ειναι.
Αν κανω λαθος ας με διορθωσετε.

Καλη ειναι η κριτικη, πολυ καλη, αλλα ειναι ακομα καλυτερη εαν υπαρχει ολοκληρωμενη αντιπροταση.

Last edited:
Μπάμπης Κολέζας said:
Ίσως, και μακάρι, κάποιοι άλλοι να τα καταφέρουν πολύ καλύτερα εκεί που εμείς, απ' ότι φαίνεται, αποτύχαμε.

Έλα ρε Μπαμπίνο, μη λες τέτοια πράματα ναούμε...

Πάντοτε κάποιοι θα είναι οι θιγμένοι και θα αντιδρούν.
Και όταν θα τους ικανοποιήσεις κάνοντας "ντα" τους άλλους, μετά θα βγαίνουν οι άλλοι παραπονούμενοι!

Γνωστή η ιστορία...

...μη χαλάς και το συκώτι σου τζάμπα...

Ελεύθερο forum είναι, όποιος θέλει διαβάζει... :grandpa:

Κακαλιός Στέργιος said:

Και όταν θα τους ικανοποιήσεις κάνοντας "ντα" τους άλλους, μετά θα βγαίνουν οι άλλοι παραπονούμενοι!

Γνωστή η ιστορία...

:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

ΕΤΣΙ !!!!!!!!!!!

Ευαισθησίες δεν σηκώνει. Προσωπική μυ άποψη είναι πως οι κανόνες είναι απαραίτητοι και μάλιστα οι αυστηροί και σαφείς κανόνες.

Η πιπίλα του έμμεσου εκβιασμού, θίγομαι , προσβάλλομαι και θα φύγω πρέπει να αφήνει αδιάφορο τον εκάστοτε διαχειριστή!!! Σε όποιον αρέσει.

Μπάμπη τα πράγματα είναι πιό απλά.Αν σε κάθε αντίδραση μελών ή μέλους, η απάντηση ειναι στερεότυπη δεν αφήνονται περιθώρια διαλόγου.
Σε λίγο κάθε μέλος θα αρχίσει να αισθάνεται ´άβολα´αν μιλήσει γιατί θα εκδηλώνεται η στενοχώρια τής Διαχείρισης ή γιατί θά ξέρει ότι θα δεχτεί ´παρατήρηση´που αντέδρασε.
Επίσης κανένας δέν είπε ότι αποτύχατε συνολικά.Μιά ματιά στα threads για τα οποία υπήρξαν αντιδράσεις θα πείσει ότι πολλά μέλη εξέφρασαν την απορία τους.Επομένως καμιά φορά υπάρχει και η απλή δήλωση ´εντάξει παίδες υπερέβαλλα´,οπότε τελειώνει το θέμα.Και όχι γενικώς και αορίστως ,ειδκά και συγκεκριμένα.
Η μέχρι τώρα αντίδραση κανει αυτόν που θέτει θέμα για μια χ συμπεριφορά,να νοιώθει ότι ´βγάινει ´στην σέντρα.Και ασφαλώς αυτό δεν αφορά το σύνολο της διαχειριστικής ομάδας,ουτε και κανείς είπε κάτι τέτοιο.
Κατανοώ τέλος και την επιθυμία κάποιων μελών για πολύ αυστηρούς κανόνες.Το κατανοώ αλλά μου ειναι παγερά αδιάφορο.Και η αδιαφορία μου σέ όποιον αρέσει επίσης.
Και όπως τμήμα της διαχείρισης ενοχλείται απο αντιδράσεις μελών ισχύει και ακριβώς το αντίθετο.Ανθρωποι βρίσκονται ένθεν και ένθεν.

Πάντα μου άρεσε να κινούμαι με ξεκάθαρους κανόνες. Η ελευθερία είναι μια έννοια που εύκολα κακοποιείται. Τι σημαίνει ελευθερία για τον καθένα είναι σχετικό με τον χαρακτήρα του, την παιδεία του και ένα σωρό άλλα χαρακτηριστικά. Και φυσικά εγώ έχω την απορία αν πρέπει να οριοθετήσουμε το forum ή να το αφήσουμε στην όρεξη του καθένα. Το αμα σου αρέσει μπαίνεις αν δεν μην δεν μου λέει τίποτα. Και όταν προκαλείς θέματα με αντίλογο να είσαι σίγουρος και να παραθέσεις τον αντίλογο για να βγαίνουν συμπεράσματα. Τα συντεχνιακά θέματα κάποιων μελών που αρχίζουν και χρωματίζονται θα πρέπει το forum να έχει μηχανισμούς που θα γράψει και άλλων χρώματα όχι μόνο αυτό που ήθελε το συγκεκριμένο μέλος λόγω άγνοιας των υπολοίπων μελών, ή το μέλος που έγραψε θέμα έξω απο την επίσημη ομοσπονδία του θα πρέπει να αναλάβει την υποχρέωση να δημοσιεύσει στο forum και τις αντίθετες απόψεις. Και μιλάω πάντα για την "εκτός θέματος" και για θέματα που τα υπόλοιπα μέλη δεν είναι γνώστες και δη θέματα συντεχνιακά που μπορεί να αντίκεινται με συμφέροντα άλλων μελών.

Κακαλιός Στέργιος said:

Γνωστή η ιστορία...

A ρε Κακαλιε ..Σωστοοοοοοόςςςςς.....;)
Στα ειπα και εγω....

Και πουσε Μπαμπινο.....ολα τα μελη μαζι δεν μπορουν σε κανουν καλα αν θελεις..;)

Last edited:
κ. Σούρλα εμείς να δείτε πόσο αδιάφορα διαβάζουμε αυτά που γράφετε...

Προσωπική μου άποψη πάντα, είναι οτι γράφετε λίγο ακραία, αντίθετα με ότι (νομίζετε) ότι πρεσβεύετε. Για ψάξτε το λίγο, μπορεί και να σας ωφελήσει...

(πάντα φιλικά και χωρίς παρεξήγηση)

Απάντηση: Re: Ερώτηση περι συντεχνιών

Σεραφείμ said:
κ. Σούρλα εμείς να δείτε πόσο αδιάφορα διαβάζουμε αυτά που γράφετε...

Προσωπική μου άποψη πάντα, είναι οτι γράφετε λίγο ακραία, αντίθετα με ότι (νομίζετε) ότι πρεσβεύετε. Για ψάξτε το λίγο, μπορεί και να σας ωφελήσει...

(πάντα φιλικά και χωρίς παρεξήγηση)

Συμφωνώ.Πώς ξέρετε όμως τί πρεσβέυω?Eσείς ως 'εσείς' και όχι ως 'εγώ' ποιούς εκπροσωπείτε??H ειναι πληθυντικός μεγαλοπρεπείας το εμείς?Και πως νομίζετε ότι εγώ νομίζω ότι πρεσβέυω την 'ηπιότητα' που εσείς θα επιθυμούσατε.??
Λετε υποχρεωτικά να ωφελούμαστε απο τα ίδια πράγματα??
Mήπως θά πρέπει να αδιαφορήσετε λίγο παραπάνω για ότι γράφω ?.Μαλλον θά σας ωφελήσει περισσότερο.
Παρομοίως φιλικά και χωρίς παρεξήγηση.Παω για ψάξιμο...

Ξέρετε, αντίθετα με εσάς δεν είναι το χόμπυ μου να αντιπαραβάλλομαι, ούτε να κοντράρομαι με κάθε ένα που έχει "όρεξη" για κουβέντες. Ξέρετε, εγώ βρίσκω πολύ εύκολα το έδαφος για κουβεντούλα στο στενό μου περιβάλλον, κάτι που μάλλον στερείστε.

Να είστε σίγουρος ότι θα αδιαφορήσω, κάτι που έκανα έτσι κι αλλιώς μέχρι τώρα. Δεν αξίζει να λέει κάποιος πολλά. Θέλω να πιστεύω πως αν κάποιος καταλαβαίνει θα είναι από την πρώτη φορά, αλλιώς δεν έχει νόημα.

Γι αυτό λοιπόν, καλό σας ψάξιμο. Σίγουρα θα βρείτε αρκετά θέματα για λίγη αντιπαράθεση ακόμα.

Σεραφείμ said:
Ξέρετε, αντίθετα με εσάς δεν είναι το χόμπυ μου να αντιπαραβάλλομαι, ούτε να κοντράρομαι με κάθε ένα που έχει "όρεξη" για κουβέντες. Ξέρετε, εγώ βρίσκω πολύ εύκολα το έδαφος για κουβεντούλα στο στενό μου περιβάλλον, κάτι που μάλλον στερείστε.

Να είστε σίγουρος ότι θα αδιαφορήσω, κάτι που έκανα έτσι κι αλλιώς μέχρι τώρα. Δεν αξίζει να λέει κάποιος πολλά. Θέλω να πιστεύω πως αν κάποιος καταλαβαίνει θα είναι από την πρώτη φορά, αλλιώς δεν έχει νόημα.

Γι αυτό λοιπόν, καλό σας ψάξιμο. Σίγουρα θα βρείτε αρκετά θέματα για λίγη αντιπαράθεση ακόμα.

Πάω να κλάψω στον ώμο τής στερημένης μοναξιάς μου.Ειδικά όταν η συμβουλή προέρχεται απο έναν ´πλήρη´που νοιώθει την αναγκη να το δηλώσει και δημοσίως δέν έχω παρά να τήν ακολουθήσω.
Ευχαριστώ πολύ.

Κύριε Κυρίτση,
Εγώ έχω να καταθέσω μια προσωπική εμπειρία: Πρό ολίγου, ο κύριος Νικολουδάκος διέρρηξε το σπίτι μου, με εράπισε, με έδεσε στην καρέκλα του γραφείου μου, άνοιξε τον υπολογιστή μου, με ενέγραψε δια της βίας στο φόρουμ και στη συνέχεια με εξανάγκασε να διαβάσω το post που περιέχει την επίμαχη ανακοίνωση. Καταγγέλω, επίσης, ότι ο κύριος Σούρλας μου αφαίρεσε με τανάλια 4 νύχια, μέχρι να αποστηθίσω ολόκληρο το κείμενο. Οφείλω, ωστόσο, να ομολογήσω ότι πέρα από θύμα κακοποίησης, είμαι και θύμα προπαγάνδας, καθώς πλέον ενστερνίστηκα τις θέσεις του κυρίου Νικολουδάκου.
Για να αποφευχθούν, στο μέλλον, παρόμοια περιστατικά, θα πρέπει το φόρουμ να διέπεται από κανόνες. Προτείνω, λοιπόν, για τη διατήριση της σωματικής, πνευματικής και ηθικής ακαιρεότητός μας, να τοποθετηθούν κάμερες ασφαλείας στα σπίτια όσων συμμετέχουν στο φόρουμ.

Καλή σας μέρα.

Κώστας Μιχαλόπουλος said:
Κύριε Κυρίτση,
Εγώ έχω να καταθέσω μια προσωπική εμπειρία: Πρό ολίγου, ο κύριος Νικολουδάκος διέρρηξε το σπίτι μου, με εράπισε, με έδεσε στην καρέκλα του γραφείου μου, άνοιξε τον υπολογιστή μου, με ενέγραψε δια της βίας στο φόρουμ και στη συνέχεια με εξανάγκασε να διαβάσω το post που περιέχει την επίμαχη ανακοίνωση. Καταγγέλω, επίσης, ότι ο κύριος Σούρλας μου αφαίρεσε με τανάλια 4 νύχια, μέχρι να αποστηθίσω ολόκληρο το κείμενο. Οφείλω, ωστόσο, να ομολογήσω ότι πέρα από θύμα κακοποίησης, είμαι και θύμα προπαγάνδας, καθώς πλέον ενστερνίστηκα τις θέσεις του κυρίου Νικολουδάκου.
Για να αποφευχθούν, στο μέλλον, παρόμοια περιστατικά, θα πρέπει το φόρουμ να διέπεται από κανόνες. Προτείνω, λοιπόν, για τη διατήριση της σωματικής, πνευματικής και ηθικής ακαιρεότητός μας, να τοποθετηθούν κάμερες ασφαλείας στα σπίτια όσων συμμετέχουν στο φόρουμ.

Καλή σας μέρα.

θες δεσιμο στην καρεκλα μπροστα στην οθονη σου και να διαβαζεις επι 8 ωρες τη μερα τα κατεβατα ολα και ξανα ματα μεχρι να τα μαθεις απεξω ...... :flipout: :flipout:

οριστε μας !!!!!!!!!! ναι ...... και καμερες θα βαλουμε και μικροφωνα και υδροφωνα και και και ........ μεχρι και το Ζεπελιν θα φερουμε ..... -bye- -bye-

Κύριε Μπέλλο,

Αυτό με το ζέπελιν είναι έξοχη ιδέα! ΧΑΧΑΧΑ! Προσυπογράφω! Εμπρός να δημιουργήσουμε τους νέους κανόνες του φόρουμ! Να ζητήσουμε και τη συνδρομή του Ζαμπούνη! (savoir vivre)

Ευτυχείτε

Κώστας Μιχαλόπουλος said:
Κύριε Κυρίτση,
Προφανώς συντάσσεστε με τον Σεραφείμ, που διαβάζει αδιάφορα τα όσα γράφουν οι στερημένοι. Γιατί δεν ιδρύετε ένα σύλλογο; Μπορείτε να τον ονομάσετε " Διαγράφηκε από τον Διαχειριστή της κατηγορίας"

Κε Μιχαλοπουλε -bye- , επειδή προφανώς ανήκετε ήδη στο ανωτέρω σύλλογο θα παρακαλούσα να σταματήσετε την προπαγάνδα για προσελκύσει νέων μελών…

Χώρια, που για άνθρωπο εύστροφο και με αίσθηση του χιούμορ (όσο μπορώ να διακρίνω από τα λίγα post που διάβασα…) θα περίμενα κάτι ποιοτικότερο εάν θέλει να διευρύνει – ενίσχυση – προώθηση μια αντιπαράθεση… αφού μπορείτε γιατί ρίχνετε το επίπεδο σας τόσο χαμηλά ;)

Φιλικά

GeonX

Last edited by a moderator: