konnos said:Καλα βρε συ. Τι αρπαζεσαι συνεχως... Τα θελει ο κ^&#ς σου βλεπω...
ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ said:Κε Σούρλα τι θα κάνετε το πτυχίο σας, είναι δικό σας θέμα, αξιοποιείστε το όπως εσείς νομίζετε και μάλιστα εύχομαι με τον καλλίτερο τρόπο.
Το ότι το μυαλό σας δεν εννοεί να κατανοήσει ότι η μονόπλευρη και παραπλανητική ενημέρωση είναι επικίνδυνη και ενίοτε ονομάζεται και προπαγάνδα και χρησιμοποιήθηκε κάτω απο ύποπτες συνθήκες επίσης δικό σας πρόβλημα.
Αν κατάλαβα καλά είστε ψυχίατρος ή ψυχολόγος οπότε καθόλου δεν παραξενεύομαι πλέον, για τις απόψεις σας (αυτό δεν το γράφω υποτιμητικά). Απλά μου είστε πλέον πολύ προβλέψιμος.
Πρέπει να καταλάβετε και μερικά πολύ απλά πράγματα Κε Σούρλα, το γεγονός είναι φανταστικό όταν δεν υφίσταται στην πραγματικότητα, τόσο απλό είναι.
Είπα Κε Σούρλα ότι δεν τις προσδίδουν χαρακτηριστικά χαοτικής λειτουργίας. Τώρα δέχεστε ¨περιστασιακά χάος", πιστεύω ότι αν λέγατε τείνουν να προσομοιάσουν με χαρακτηριστικά χαοτικής λειτουργίας τότε δεν θα συζητούσαμε, θα συμφωνούσα.
Κε Σούρλα έχω την εντύπωση ότι μάλλον δεν έχετε σχέση με δομές. Οταν δημιουργηθεί μία δομή με κεφαλή Null και μετά διαγραφεί, δεν είναι δευτερεύουσα δομή; διαγραφόμενη έχει επηρρεάσει την πρωτεύουσα δομή;
Δηλαδή όταν έχουμε σε μία δομή recursion επηρρεάζεται η πρωτεύουσα δομή;
Μα φυσικά είναι δική μου άποψη και σας την αποδεικνύω, εσείς προσπαθείτε όλους να τους βγάλετε στελεχη, καθαρίστριες, υποτίμηση μελών. Ξεκολείστε απο το καλό-κακό, δίκαιο-άδικο, δεν εξηγούνται όλα έτσι, μην ψάχνεται για μαγισσες. Και ποιός σας είπε ότι πρέπει να δείτε σαν ένα matrix και όχι διαφορετικά; Ξεκολείστε επιτέλους.
Το ότι ζητώ την αμφίπλευρη ενημέρωση και όχι μονόπλευρη είναι τυπολατρεία;
Δεν χρησιμοποίησα την λέξη δοαφθορά αλλά παραπλήνηση, τα υπονοούμενα σας τα επιστρέφω. Τώρα να αρχίσουμε πάλι το θέμα απο πού ενημερώνονται τα μέλη; ΑΠο την στιγμή που κάποιος αναλαμβάνει να ενημερώσει για κάτι να το κάνει πλήρως και όχι μονόπλευρα τόσο απλό είναι. Σαφώς και οι πόρτες της ενημέρωσης είναι ορθάνοικτες και γιαυτόν ακριβώς τον λόγο απο την αρχή, αλλά εσείς δεν το πήρατε χαμπάρι, είπα τι νόημα έχει αυτή η ενήμερωση αλλα εν τοιαύτει περιπτώσει αφου ελευθερία έχουμε, μόνο ότι είναι ποινικά κολάσιμο (δεν ξέρω αν εγκρίνεται και την ύπαρξη νομοθεσίας) απαγορεύεται, να γίνει τουλάχιστον σωστά, δημοκρατικά και να μην δημοσιεύονται μόνο αυτά που βολεύουν κάποιον και δημιουργούνται λάθοε εντυπώσεις, συναισθήματα κλπ. πράγμα που επιδιώκετε με τις παρούσες δημοσιεύσεις δηλαδή την κινωνική συναίνεση και τελικά συμπαράσταση.
Στο ΥΓ2 δεν διαφωνώ καθόλου, αλλά ξέρετε "κοινωνική ευαισθησία¨ όμως δεν νομίζω ότι σημαίνει το ίδιο για όλους.
Δεν απευθύνεται προς εσάς μόνο αλλά προς όλους μας. Το ότι γνωρίζω μία θεωρία δεν σημαίνει ότι ξέρω να διαγνώσω σωστά την υπόστασή της και μάλιστα σε όλο το εύρος της υπόστασης της σε ένα φαινόμενο. Σκεφθείτε μετά πόσο λάθος είναι η ερμηνεία της αφού ξεκίνησε απο λάθος διάγνωση, δηλαδή λάθος προσδιορισμός του φαινομένου.
Πιό σαφής δεν μπορώ να είμαι σας τα έγραψα επακριβώς, να σας παραθέσω βιβλιογραφία; το αντιπαθώ, πάντα ψάχνω και γιαυτό το internet είναι θησαυρός, ειδικά στις νέες ανακοινώσεις (papers) που παρεπιπτόντως για το χάος δεν προέρχονται απο την ιατρική.
Παρεπιπτόντως μπήκα σε πολλά site ειδικού περιεχομένου και δεν βρήκα ούτε καν ενημέρωση για την απεργία των δασκλων και δεν τα βρήκα καθόλου αδιάφορα, γιατί ήταν μεστά γνώσεων των θεμάτων που πραγματεύονταν.
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΣ said:Ρέ παίδιά, άύτό πάρτέ. Έμένά μέ βόήθήσέ άλλά πήρά πόλύ κάί μέ πέίράξέ μάλλόν ............
![]()
![]()
![]()
![]()
:ernaehrung004:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.