γενικά ο ήχος έχει ένα πρόβλημα ακόμα!!!ειδικά στη ζωντανή συνέντευξη στο τέλος....ο συγχρονισμός ήταν το κάτι άλλο!!!
Στην ΕΡΤ HD στη συνέντευξη μετά το τέλος του αγώνα ήταν πολύ εμφανές.Ακουγόταν η φωνή και μετά από μερικά δευτερόλεπτα έβλεπες τα χείλη του ρεπόρτερ ή του παίχτη να κινούνται!!!
Ξέρουν οι Γερμανοί απο HD... Κολλήματα δεν είδα αλλά δεν παρακολούθησα πολύ προσεκτικά με όλα αυτά που γίνονται.
Έχω την εντύπωση οτι η νέα μορφή του forum αποθαρρύνει αρκετούς απο το να γράφουν όσο συχνά έγραφαν στο παρελθόν Δεν ξέρω αν ειναι θέμα συνήθειας, ευχρηστίας ή ταχύτητας της νέας πλατφόρμας.
Μετά το κλείσιμο της ψηφιακής συχνότητας της ΕΤ1 θέλω να δω αν θα περάσουν σε 1920x1080 καθώς θα έχουν επιπλέον bandwidth. Προσωπικά θα το προτιμούσα απο dolby digital εκτός αν είναι τσακάλια και τα χωρέσουν και τα δύο :afro:
Πολύ σωστά.Όντως, με τέτοια εξοικονόμηση το bitrate θεωρείται πολυτιμότερο τελικά και ισχύει αυτό που λες, δε μπορούν να έχουν 3 SD και 1 HD σε ένα πακέτο, είναι τελείως στα όρια...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.