ΕΡΤ ΗD

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Εντυπώσεις από τη hd μετάδοση της ΕΡΤΗD

Εγω ειδικά αν δεν ανεβεί το bitrate θα προτιμούσα 720p50.

Δεν ξέρω τι γίνεται στις TV αλλά στο PC που βλέπω εγω ουτε το deinterlacing με ικανοποιεί ούτε η κίνηση.

Νικο τι stream στέλνει το VAN ??. Είναι δυνατόν να στείλει εξ αρχής 720p50 ή πρέπει μετά να γίνει μετά resampling ??

Από το βαν μπορώ να στείλω είτε πρωτογεννές το 720p είτε μέσω convertion από 1080i

Απάντηση: Εντυπώσεις από τη hd μετάδοση της ΕΡΤΗD

Μακάρι αύριο βράδυ το μπασκετ να το δούμε σε HD.

Από το βαν μπορώ να στείλω είτε πρωτογεννές το 720p είτε μέσω convertion από 1080i

Πολυ προτιμοτερο! Παρακολουθωντας το HD Swisse ή το TF1 France (δεν θυμαμαι ποιο) σε 720ρ, ειχε πολυ καλυτερη θεαση σε τηλεοραση πλασμα απο οτι το 1080i (εξαιρουνται τα SKY Uk)

Πολυ προτιμοτερο! Παρακολουθωντας το HD Swisse ή το TF1 France (δεν θυμαμαι ποιο) σε 720ρ, ειχε πολυ καλυτερη θεαση σε τηλεοραση πλασμα απο οτι το 1080i (εξαιρουνται τα SKY Uk)

Δεν είναι και τόσο εύκολο για τους broadcasters, ειδικά αν είναι στημένοι για 1080i.

Απάντηση: Εντυπώσεις από τη hd μετάδοση της ΕΡΤΗD

Μακάρι αύριο βράδυ το μπασκετ να το δούμε σε HD.

Εμείς πάντως δεν έχουμε κανένα request για HD μετάδοση, οπότε μάλλον η ΕΡΤ θα το κάνει μόνη της σε SD

Re: Εντυπώσεις από την HD μετάδοση της ΕΡΤΗD

Την Παρασκευη στην εθνικη θα ειστε εσεις?

Απάντηση: Re: Εντυπώσεις από την HD μετάδοση της ΕΡΤΗD

Την Παρασκευη στην εθνικη θα ειστε εσεις?

Όχι δεν θα κάνουμε εμείς τον αγώνα για το MEGA, εμείς θα κάνουμε την μεταδοση για το εξωτερικό.

Δηλαδη θα υπαρχουν δυο ξεχωριστες παραγωγες παραληλα!!!!!!!!
Ποιο θα ειναι το δευτερο βαν???
Regards dbfan

Δηλαδη θα υπαρχουν δυο ξεχωριστες παραγωγες παραληλα!!!!!!!!
Ποιο θα ειναι το δευτερο βαν???
Regards dbfan

Ναι θα υπάρχουν 2 ανεξάρτητες παραγωγές παράλληλα και ο λόγος είναι απλός, θέλουν ο καθένας διαφορετικά banners διαφημίσεων. Θα είναι το HD2 , αλλά η παραγωγή θα είναι SD

Αφου λες οτι δεν θα κανετε εσεις την παραγωγη ποιο ειναι το hd2 ?????
Regards dbfan

Αφου λες οτι δεν θα κανετε εσεις την παραγωγη ποιο ειναι το hd2 ?????
Regards dbfan

Με μπέρδεψες... Εμείς θα κάνουμε την απέναντι μετάδοση αλλά όχι για το mega με το δεύτερο hd van μας , το HD2

Οντως εγινε μπερδεμα γιατι στην αρχικη μου ερωτηση σε ρωταγα για το αλλο βαν ποιο θα ειναι και απο την απαντηση σου νομιζα οτι εννοουσες οτι το αλλο βαν θα ειναι το HD2.
Τελικα το μεγκα ποιο βαν θα εχει στο ματς??
Regards dbfan

Οντως εγινε μπερδεμα γιατι στην αρχικη μου ερωτηση σε ρωταγα για το αλλο βαν ποιο θα ειναι και απο την απαντηση σου νομιζα οτι εννοουσες οτι το αλλο βαν θα ειναι το HD2.
Τελικα το μεγκα ποιο βαν θα εχει στο ματς??
Regards dbfan

Θα πάρει το βαν του ΣΚΑΙ με 10 κάμερες

Παιδια ξερουμε αν το σημερινο ματς στο μπασκετ παναθηναικου ολυμπιακου!!!το δειξουνε σε υψηλη ευκρινεια ?ευχαριστω.

PHP:
Παιδια ξερουμε αν το σημερινο ματς στο μπασκετ παναθηναικου ολυμπιακου!!!το δειξουνε σε υψηλη ευκρινεια ?ευχαριστω.

Εγώ πάντως δεν ξέρω ακόμα τίποτα, αν μάθω κάτι θα σας ενημερώσω

Υπάρχει κάποιο νεότερο? Στο πρόγραμμα του ΟΤΕ TV δεν λέει κάτι.

Αφού υποτίθεται ότι η ΕΡΤ δεν κάνει παραγωγές σε HD. Οι μόνες είναι στο CH και Ευρωλίγκα επειδή είναι αναγασμένοι βάσει συμβολαίου. Απίθανο το βρίσω να μεταδοθεί σε HD ένας αγώνας εγχώριας διοργάνωσης.

Μαρσέιγ-Ολυμπιακός απόψε, ημίχρονο.
Μπράβο στην ΕΡΤ, ωραία εικόνα!!!!

Status
Not open for further replies.