ΕΡΤ ΗD

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Πρόγραμμα ΕΡΤ HD

Επιμένω, η ΕΡΤ δεν εβαλε κανένα πήχη ψηλά.
Η ΕΡΤ ακολούθησε άναρχα την τεχνολογία, όταν είδε ότι άρχισε να χάνει το παιχνίδι.

Νομιζω πως ειναι κατανοητό πως η φραση ανεβασε τον πήχη αφορα καθαρα την χωρα μας και οχι γενικότερα το τι γίνεται στο εξωτερικο.
Νομιζω πως αυτο δεν μπορει να το αμφισβητήσει κανεις.
Με ολες τις καθυστερήσεις και τις δυσκολιες της, εστω και αργα για τα παγκόσμια δεδομενα στην χωρα μας δειχνει τον δρόμο για τους υπολοιπους ..
Για αυτο και δεν καταλαβαινω την φράση σου πως οταν ειδε να χανει το παιχνιδι ξυπνησε...
Απο ποιους πηγε να χασει το παιχνιδι ;;
Απο τον Αντ1 η το Mega;
Στην χωρα μας δεν υπηρχε θεμα ανταγωνισμού για την ΕΡΤ και σίγουρα το τι γινετε εξω δεν την πολύ-αφορα ( δυστυχώς για το ελληνικο κοινο)
Αν καποιος ιδιωτικός σταθμος εκανε το πρωτο βημα θα μπορούσα να πω πως ξυπνησε οταν αρχισε να ειναι δεύτερη αλλα τα γεγονότα δειχνουν πως αυτοι που αρχισαν να ξυπνούν ειναι οι ιδιώτες και αυτο γιατι αυτοι άρχισαν να χανουν το παιχνιδι.

Re: Εντυπώσεις από την HD μετάδοση της ΕΡΤΗD

Μικρή διαφορά είχε σήμερα η sd από την hd μετάδοση, ή είναι η ιδέα μου; Που οφείλεται αυτό; Στο χαμηλό bitrate;

Για λίγο το γύρισα στην ΕΤ1 και είδα εμφανέστατη διαφορά. Ο ήχος απο την άλλη...δράμα.

Αλλα ρε παιδιά...πρωτοχρονιάτικη συναυλία χωρίς Κωστάλα; Σαν κουραμπιές χωρίς άχνη ήταν...

Απάντηση: Εντυπώσεις από την HD μετάδοση της ΕΡΤΗD

Τον Κωστάλα να τον ξεχάσετε! Είναι στο Dancing on the Ice πια!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Re: Απάντηση: Εντυπώσεις από την HD μετάδοση της ΕΡΤΗD

Τον Κωστάλα να τον ξεχάσετε! Είναι στο Dancing on the Ice πια!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω οτι ασχολείται με σκουπίδια τώρα. :frown1:

Πάντως νομίζω οτι και πέρυσι ήταν στον ΑΝΤ1 αλλα έκανε παράλληλα και μεταδόσεις στην ΕΡΤ.

Anyways... :offtopic:

Ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας, βγάζει το ψωμί του.

Έχει πάρει σύνταξη. Οι εμφανίσεις του (αν κάνει άλλη) θα είναι με την μορφή guest. Δεν έχει δηλαδή πια σύμβαση με την ΕΡΤ. Όπως και ο Αλέκος (προτιμάει Αλέξανδρος) Θεοφιλόπουλος που πριν μερικές μέρες στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΝΕΤ αποχαιρέτησε την ΕΡΤ και αυτός λόγω συνταξιοδότησης.

Έχω την εντύπωση ότι ο Κωστάλας δεν πληρώνεται από την ΕΡΤ τα τελευταία χρόνια και προσφέρει τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς... ;)

Το ενθαρρυντικό ειναι οτι η ΕΡΤ άρχισε να προβάλει και εκπομπές σε μαγνητοσκόπηση, όπως η σημερινή συναυλία.

ορχήστρα της Βιέννης τώρα ,με πολύ καλή εικόνα και ήχο απο EBU

ορχήστρα της Βιέννης τώρα ,με πολύ καλή εικόνα και ήχο απο EBU

Άντε και σε λίγο με dolby E για να δούμε και να ακούσουμε

Τέλειο, βλέπεις τις πραγματικές δυνατότητες της τηλεόρασής σου.

Νομίζω πάντως οτι η συναυλία της προηγούμενης Δευτέρας απο τη Δρέσδη είχε καλύτερη εικόνα.

Απάντηση: Re: Εντυπώσεις από την HD μετάδοση της ΕΡΤΗD

Τέλειο, βλέπεις τις πραγματικές δυνατότητες της τηλεόρασής σου.

Απο την ΕΡΤ περιμενες; εχασες πολλα μεχρι σημερα (δεδομενου οτι η ΕΡΤ HD ΔΕΝ εξαντλει την αναλυση της πληρους HD)

Η ορχήστρα μέσα στο μέγαρο είχε πάρα πολύ καλή εικόνα, στα 50hz και πολύ ομαλή κίνηση (50hz bug δεν είχαμε πάντως!).
Οι σκηνές όμως εκτός του μεγάρου ήταν αρκετά υποδεέστερες.

Απάντηση: Re: Εντυπώσεις από την HD μετάδοση της ΕΡΤΗD

Πραγματικά πιστεύω πως εχθές είχε πολύ καλή εικόνα και ήχο. Αν και είμαι σίγουρος οτι έχει δυνατότητες η ΕΡΤ για πολύ πιό πάνω. :SFGSFGSF:

αψογη η εικονα στο μπασκετ!!

Τέλεια εικόνα στο μπάσκετ.Μακάρι να έδειχνε όλλη την ημέρα hd εκπομπές και ας ήταν μαγνητοσκοπημένες η ντοκυμαντέρ.

στις 2 τελευταίες μεταδόσεις ποδοσφαίρου CL παρατήρησα οτι υπήρχε καθυστέρηση ήχου , ενώ στην κανονική μετάδοση της ΝΕΤ οχι.
Ειμαι Πάτρα, παρατήρησε κανείς κατι παρόμοιο ή φταίει η TV μου?

Status
Not open for further replies.