Μέρος δεύτερον.
Σέ ανταπόδωση της πολύ ευγενικής και θαραλέας κίνησης του dimann που μας έστειλε τον ενισχυτή και μας άνοιξε τα μάτια όσον αφορά το άν κάνει του Κώστα απευθυνθήκαμε στο πάντα ανοικτό για "ταλαιπωρία" και πολύ φιλικό και ζεστό κατάστημα του κυρίου
Χρήστου Κοψιά τον οποίον και ευχαριστουμε θερμότατα που μας υπέστην με σκοπό να δούμε τί μπορεί να βρεθεί που να ταιριάξει με τον ΑΙ 10 σαν ηχείο.
Ομολογουμένως οι προσδοκίες μας μικρές και η αγωνία μας μεγάλη για το άν θα τα καταφέρναμε αφου όπως έγραψα στο πρώτο μέρος η απογοήτευσή μας ήταν δεδομένη.
Να πώ και την αμαρτία μου κακώς κάθομαι και γράφω τώρα γιατί λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων κατάφερα να έρθω στο τελευταίο μισάωρο των ακροάσεων ανυποψίαστος για το τί με περίμενε.
Φτάνω λοιπόν στο κατάστημα όλο περιέργεια μετα απο τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κώστα κατα την οποία μου είπε οτι βρέθηκε ταίρι και μάλιστα ανέλπιστα καλό!
Για να μήν σας τα πρήζω άλλο κάθομαι στην καρέκλα έχοντας στημένα απέναντι μου το Esoteric X-05, τον ομογάλακτο AI 10 με τα ΤΑΝΝΟΥ GLENAIR 10 συνδυασμός που δεν θα φανταζόμουν οτι θα δουλέψει ποτέ..
Πετάνε τα τομάρια μέσα ένα CD με ούτι και τουμπερλέκι και μεσα σε δευτερόλεπτα με βομβαρδίζει ένας ήχος αναφοράς!
Εκρηκτικά Δυναμικά και μικροδυναμικά, αστραπιαία ταχύτητα, Ροή ελβετικού ρολογιού, έκταση απο τα ουράνια στον Αδη και ΝΑΙ χροιές και μουσικότητα που μόνο με πανάκριβους τριοδικούς λαμπάτους συγκρίνεται!
Ο ήχος που άκουσα συγκρίνονταν με τον δικό μου συνδυασμό B&W 803S-Luxman 590AII για να μην πώ οτι η διαφορά τους ήταν μερικά δέκατα του δευτερολέπτου στο Νήμα ενώ κερνάει τσαγάκι αρκετά
πανάκριβα συστήματα που κατα καιρούς έχω ακούσει και όλα αυτά με τα συγκριτικά πλεονεκτήματα ενός διακοπτικού ενισχυτή και με κόστος 40% φθηνότερο απο τον δικό μου συνδυασμό!
Παιδιά άλλαξα γνώμη εντελώς, στροφή 180 μοιρών μιλάμε, αν δέ είναι αυτό το μέλλον τότε καλώς να ορίσει και σίγουρα σε πολλά χρόνια απο τώρα (πρώτα ο θεός να ζώ) ο επόμενος μου ενισχυτής θα είναι διακοπτικός!
Κλείνω λοιπόν την "λογοδιάρροια" μου με την επανάληψη δύο παροιμιών γεμμάτων σοφία, μία κινέζική και μία "χαιφιντελάδικη" :
1)Η σιωπή είναι χρυσός (κοινώς μην βιαζόμαστε να προβούμε σε συμπεράσματα)
2)Όλα παίζουν με την κατάλληλη παρέα (Δηλαδή το ματσάρισμα είναι το Α και το Ω όταν χτίζουμε ένα σύστημα)
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟΝ
Το μόνο που με τώρα ανησυχεί είναι η Ψυχική υγεία του Κώστα τώρα γιατί δεν ήταν λίγο αυτό που έπαθε χτές ενώ έχει ήδη πάρει ηχεία και δεν έχει σπίτι του κάτι να πάει και να τον καλύψει απαλλάσοντας τον απο το αφόρητο συναίσθημα της στέρησης ενώ τα έχει σκάσει.
Α ρε dimann τί μας έκανες!...

:bigcry: