Eπιτρέψτε μου να παρέμβω σε αυτό το σημείο.
Άν και θεωρητικά τα πράγματα είναι απλά το πιό δύσκολο πράγμα κατα την άποψη μου είναι κάποιος να ανακαλύψει ακριβώς τι θέλει και να βρεί και τον κατάλληλο συνδυσαμό να το πάρει στο σπίτι του χωρίς να καταστραφεί οικονομικά.
Εγώ π.χ άκουγα για χρόνια συστήματα (στα οποία χρόνια ευτυχώς δεν είχα λεφτά) μέχρι να ακούσω κάτι που να με καλύπτει τόσο απόλυτα ωστε να δικαιολογείται μια τόσο σοβαρή εκταμίευση με τις ανάλογες θυσίες και ακόμα γελάμε με τον Κώστα με απόψεις και γούστα που είχα κατα διαστήματα..
Ο Κώστας όμως έχει μια πολύ καλή ιδέα για το τί θέλει και όπως τον είχα επανείλημένα προειδοποιήσει απο την εποχή που έψαχνε για πικάπ θα του κόστιζε αρκετά (χωρίς να τον καταστρέψει οικονομικά βέβαια).
Με τα ΑΤC πίστεψε πραγματικά οτι βρήκε τον δρόμμο του και εγώ ακόμα πραγματικά ακόμα το πιστεύω.
Απλά ξαφνιάστηκε όταν συνειδητοποίησε οτι αυτό το απίστευτα τίμιο ηχείο θα έχει το τίμημα του σε ενισχυτικά για να του δώσει αυτό που ψάχνει.
Στην πορεία και με αφορμή αυτό το νήμα βρέθηκε απέναντι σε έναν συνδυασμό
πολύ επιτυχημένο μου του έδωσε ακριβώς αυτό που έψαχνε, ένα πολύ ακριβότερο ηχείο με έναν φτηνότερο ενισχυτή (που τον γουστάρει και αισθητικά) και ξαφνιάστηκε τόσο που μπήκε σε σκοτεινές σκέψεις αμφισβητώντας αυτό που πρόσφατα ήταν αδιαμφισβήτητο.
Αυτό όμως που έχεις ξεχάσει Κώστα μου είναι οτι με όποιον δρόμο κιάν διαλέξεις θα "ματώσεις" όπως σε είχα προειδοποιήσει θές με φτηνό ηχείο και ακριβό ενισχυτή; θές το ανάποδο; (συν την χασούρα απο την πώληση αυτού που έχεις) δεν την γλυτώνεις απο την στιγμή που αγόρασες αυτό το καταραμένο το πικάπ είσαι καταδικασμένος εξάλου έχεις και το παράδειγμα του πρώτου διδάξαντος..
Η άποψη μου είναι οτι αφού ξεπεράσεις το πρώτο σοκ θα συνειδητοποιήσεις τα λεγόμενα μου και θα σκεφτείς επίσης οτι επιτυχημένοι συνδυασμοί υπάρχουν πολλοί εκεί έξω, άλλοι ακριβότεροι, αλλοι φθηνότεροι, όλοι τους τσουχτεροί και δεν έχει νόημα να μπαίνεις στο κρεβάτι του προκρούστη κάθε φορά που ακούς κάτι ωραίο που φτάνεις οικονομικά πόσο μάλλον όταν αυτό αφορά τον απόλυτα επιτυχημένο συνδυασμό ενός μέτριου ενισχυτή με ένα ιδιόμορφο ηχείο με αμφίβολες πιθανότητες μεταπώλησης με ρεαλιστικούς όρους (ξέρω πως δεν θα πουλήσεις ότι πάρεις σε ένα χρόνο αλλα παίζει και αυτό τον μικρό ρόλλο του) την στιγμή που δεν έχεις στην κατοχή σου κανένα απο τα δύο γεγονός που θα δικαιολογούσε κάποια "τρέλλα".
Όπως και να έχει εύχομαι κώστα μου ατό το εξαιρετικό νήμα με την αναπάντεχα ευχάριστη κατάληξη (μετα απο μήνες αδράνειας) να αποτελέσει την αφορμή να βρείς την Ιθάκη σου και την ψυχική σου γαλήνη καλό ταξίδι (θα σου λείψει οταν τελειώσει θα το δείς).