ESOTERIC X-03

Η BRYSTON βέβαια σέβεται τον πελάτη της κ παρέχει 20ετή εγγύηση ......εάν το μοντέλο είναι καταργημένο κ δεν επισκευάζεται σου δίνει το νέο μοντέλο εντελώς δωρεάν.
Προς γνώση κ συμμόρφωση λοιπόν....
Αυτό είναι μια υπηρεσία που προσφέρει αποκλειστικά η Bryston, κανείς άλλος παγκοσμίως. Το προσφέρει εδώ και 30 χρόνια τουλάχιστον, αλλά παρόλα αυτά οι υπόλοιπες εταιρείες δεν ακολούθησαν. Κάποιο λόγο θα έχουν.

Αυτό είναι μια υπηρεσία που προσφέρει αποκλειστικά η Bryston, κανείς άλλος παγκοσμίως. Το προσφέρει εδώ και 30 χρόνια τουλάχιστον, αλλά παρόλα αυτά οι υπόλοιπες εταιρείες δεν ακολούθησαν. Κάποιο λόγο θα έχουν.
αυτό με την Bryston δεν το ήξερα.. ήξερα ότι δίνει 20 χρόνια εγγύηση στους ενισχυτές της, αλλά μόνο ενισχυτές έφτιαχνε.
φυσικά και άλλοι ενισχυτές έχουν "φτάσει" 20 χρονών και πρόβλημα ΔΕΝ έχουν.. έτσι δεν θεωρούσα ότι η Bryston έκανε κάτι φοβερό και τρομερό...
αλλά με τα δισκοπαικτικά αλλάζει το πράγμα.. αυτά χαλάνε για πλάκα!
αν είσαι τυχερός, θα δεις το cdp σου να τραβάει 15-18-20 χρόνια.. αν όχι , θα το τρέχεις για σέρβις στην 4ετία...

από τι τιμές ξεκινάνε τα cdp της Bryston ;;;
να κάνω σκέψεις, ή θα λιποθυμήσω ;;

• Haha
Reactions: christos56
και δίνει την 20ετή εγγύηση όπως στους ενισχυτές της;;

αν ναι, γιατί αγοράζετε οτιδήποτε άλλο;;;
για όλους το λέω, όχι μόνο για σένα που αγόρασες Esoteric
Οι τελικοί μου είναι BRYSTON, κουταμάρα μου ήταν τότε που δεν πήρα BRYSTON.....ας έπαιζε κ λίγο χειρότερα, όμως τώρα θα μου έδειναν καινούργιο .....μεγάλη πίκρα να μην επισκευάζεται ένα τόσο ακριβό μηχάνημα .....

Οι τελικοί μου είναι BRYSTON, κουταμάρα μου ήταν τότε που δεν πήρα BRYSTON.....ας έπαιζε κ λίγο χειρότερα, όμως τώρα θα μου έδειναν καινούργιο .....μεγάλη πίκρα να μην επισκευάζεται ένα τόσο ακριβό μηχάνημα .....
έχεις Bryston, ήξερες για τα cdp της και πήρες κάτι άλλο;;
και γιατί στο φινάλε να παίζουν χειρότερα από τα Esoteric ή οτιδήποτε άλλο (ακριβό) ;;

ελπίζω να μπορέσεις να βρεις άκρη με κάποιον και να το επισκευάσεις.. πραγματικά είναι κρίμα!

• Like
Reactions: ANTONIS KOTSONIS
και δίνει την 20ετή εγγύηση όπως στους ενισχυτές της;;

αν ναι, γιατί αγοράζετε οτιδήποτε άλλο;;;
για όλους το λέω, όχι μόνο για σένα που αγόρασες Esoteric
Γιατί οι τιμές σε καινούρια ξεκινάνε από 3-4000 Ευρώ.
Γιατί το CD-player κυμαινεται γύρω στο ταληρο κι αυτό.
Γιατί ο Esoteric παίζει (ή μάλλον έπαιζε) και SACD.Το μηχανημα του φίλου παίζει ακόμη CD, το πρόβλημα είναι στα SACD, τα οποία το Bryston δεν υποστήριξε ποτέ.
Και γιατί η 20ετής εγγύηση ισχύει μόνο για ενισχυτικά και ηχεία.

• Like
Reactions: vlad66
Γιατί οι τιμές σε καινούρια ξεκινάνε από 3-4000 Ευρώ.
Γιατί το CD-player κυμαινεται γύρω στο ταληρο κι αυτό.
Γιατί ο Esoteric παίζει (ή μάλλον έπαιζε) και SACD.Το μηχανημα του φίλου παίζει ακόμη CD, το πρόβλημα είναι στα SACD, τα οποία το Bryston δεν υποστήριξε ποτέ.
(y)
Και γιατί η 20ετής εγγύηση ισχύει μόνο για ενισχυτικά και ηχεία.
έτσι πες μου......

(y)

έτσι πες μου......
Λογικό δεν είναι; Τα ηλεκτρονικά (CD/DAC) εξαρτώνται από μέρη που παρέχουν τρίτα μέρη: Οδηγούς δίσκου, τσιπάκια και δε συμμαζεύεται. Αν αυτά πάψουν να παράγονται ή να υποστηρίζονται πάει, τελείωσε. Ένα ενισχυτικό, όσο παλιό κι αν είναι μπορεί να ανακατασκευαστεί, ακόμη κι αν έκλεισε η εταιρεία που φτιάχνει π.χ. τους πυκνωτές μπορεί να μπει άλλος στη θέση του. Λίγα μέρη είναι αναντικατάστατα.

• Like
Reactions: ANTONIS KOTSONIS
Λογικό δεν είναι; Τα ηλεκτρονικά (CD/DAC) εξαρτώνται από μέρη που παρέχουν τρίτα μέρη: Οδηγούς δίσκου, τσιπάκια και δε συμμαζεύεται. Αν αυτά πάψουν να παράγονται ή να υποστηρίζονται πάει, τελείωσε. Ένα ενισχυτικό, όσο παλιό κι αν είναι μπορεί να ανακατασκευαστεί, ακόμη κι αν έκλεισε η εταιρεία που φτιάχνει π.χ. τους πυκνωτές μπορεί να μπει άλλος στη θέση του. Λίγα μέρη είναι αναντικατάστατα.
φυσικά και είναι λογικό!
αλλά η εντύπωση που μου δημιουργήσατε ήταν ότι η Bryston έκανε το απίστευτο στα cdp!

τώρα είμαι ήσυχος.. δεν θα μπω στην πρίζα για Bryston cdp.. αν δεν φτιάξω τελικά το audiolab μου (περίπτωση σαν του φίλου, αλλά δεν έδωσα τα ίδια λεφτά και λίγο με έτσουξε), θα πάρω κανα marantz με 500€ και πολλά είναι.....

• Like
Reactions: christos56
Δεν είναι άσχημα τα player της BRYSTON. Τα έχω ακούσει αρκετά κ δεν μου άφησαν άσχημες εντυπώσεις. Όταν πήρα το ESOTERIC δεν ήταν καθοριστικός παράγων τα SACD. Είχα τα TEAC VRDS 10, VRDS 20 και ήμουν πολύ ευχαριστημένος από αυτά. Όταν βγήκαν τα ESOTERIC, η ULTRA HI END σειρά της τότε TEAC , η αγορά του ήταν μονόδρομος.
Μονόδρομος όμως κ η απογοήτευση, ακόμη δεν μπορώ να αποδεχτώ το όλο θέμα !!! Αντοχή του μηχανήματος ;; Συμπεριφορά Έλληνα αντιπροσώπου ;; Συμπεριφορά υπευθύνου Ευρώπης ;; Ντροπή σε όλους τους !!!!!
Και είπα στον Έλληνα αντιπρόσωπο πριν την προσφορά του υπευθύνου Ευρώπης ....σε παρακαλώ μίλα μαζί τους και αξίωσε μια καλή έκπτωση να πάρω είναι καινούργιο player κ ας κρατήσουν το player μου στην Ολλανδία, στο συνεργαζόμενο SERVIS που ήταν το player μου εκεί η την χρονική περίοδο. Τίποτα από όλα δεν έγεινε, και με δικαιολογίες απίστευτες .....Ντροπή τους κ πάλι, καμία υποστήριξη από πουθενά !!!!! Προς γνώση λοιπόν.
Δεν με νοιάζει εάν δεν γίνει τίποτα, άλλωστε αγόρασα καινούργιο μηχάνημα, αλλά έπρεπε να ενημερώσω τους φίλους .....και αυτό έγεινε.
Θα μπορούσα να σας ενημερώσω πιό αναλυτικά κ να ανεβάσω κ τα μυνήματα κ τα mail αλλά πρέπει να γράφω 2 ημέρες .... θα φρίξετε.

εν είναι άσχημα τα player της BRYSTON. Τα έχω ακούσει αρκετά κ δεν μου άφησαν άσχημες εντυπώσεις. Όταν πήρα το ESOTERIC δεν ήταν καθοριστικός παράγων τα SACD. Είχα τα TEAC VRDS 10, VRDS 25 και ήμουν πολύ ευχαριστημένος από αυτά. Όταν βγήκαν τα ESOTERIC, η ULTRA HI END σειρά της τότε TEAC , η αγορά του ήταν μονόδρομος.
Μονόδρομος όμως κ η απογοήτευση, ακόμη δεν μπορώ να αποδεχτώ το όλο θέμα !!! Αντοχή του μηχανήματος ;; Συμπεριφορά Έλληνα αντιπροσώπου ;; Συμπεριφορά υπευθύνου Ευρώπης ;; Ντροπή σε όλους τους !!!!!
Και είπα στον Έλληνα αντιπρόσωπο πριν την προσφορά του υπευθύνου Ευρώπης ....σε παρακαλώ μίλα μαζί τους και αξίωσε μια καλή έκπτωση να πάρω είναι καινούργιο player κ ας κρατήσουν το player μου στην Ολλανδία, στο συνεργαζόμενο SERVIS που ήταν το player μου εκεί η την χρονική περίοδο. Τίποτα από όλα δεν έγεινε, και με δικαιολογίες απίστευτες .....Ντροπή τους κ πάλι, καμία υποστήριξη από πουθενά !!!!! Προς γνώση λοιπόν.
Δεν με νοιάζει εάν δεν γίνει τίποτα, άλλωστε αγόρασα καινούργιο μηχάνημα, αλλά έπρεπε να ενημερώσω τους φίλους .....και αυτό έγεινε.
Θα μπορούσα να σας ενημερώσω πιό αναλυτικά κ να ανεβάσω κ τα μυνήματα κ τα mail αλλά πρέπει να γράφω 2 ημέρες .... θα φρίξετε.

Δεν είναι για όλους ο ήχος των Bryston. Εξαιρετικές κατασκευές, στιβαρά και αξιόπιστα, αλλά ο ήχος τους ποτέ δεν με ενθουσίασε.

Δεν είναι άσχημα τα player της BRYSTON. Τα έχω ακούσει αρκετά κ δεν μου άφησαν άσχημες εντυπώσεις. Όταν πήρα το ESOTERIC δεν ήταν καθοριστικός παράγων τα SACD. Είχα τα TEAC VRDS 10, VRDS 20 και ήμουν πολύ ευχαριστημένος από αυτά. Όταν βγήκαν τα ESOTERIC, η ULTRA HI END σειρά της τότε TEAC , η αγορά του ήταν μονόδρομος.
Καλώς έκανες και το αναφέρεις. Το ότι δεν έχει υπάρξει αντίλογος από τον έλληνα αντιπρόσωπο κάτι σημαίνει...

Τελικά πρέπει να βάζουμε τα πάντα στην εξίσωση πριν προβούμε σε αγορά ειδικά συσκευών υψηλής κατηγορίας τιμής.

❓