Δημήτρης Θ.
AVClub Fanatic
- 17 June 2006
- 12,626
Legoland πάντως δεν θα πήγαινα
Ο Νταλί είναι και εμένα από τους αγαπημένους μου με ιδιαίτερη προτίμηση σε αυτό που έβαλε ο Σπύρος αλλά και σε αυτά τα δύο:
Τα 2 πρώτα όμως?![]()
Αυτός ο Εσταυρωμένος τού Νταλί μέ έχει καθορίσει..
![]()
Τόν έχουν κριτικάρει σοβαροί Χριστιανοί ώς κάτι τό αιθέριο και απόκοσμο πού δέν αποτυπώνει τήν θυσία τού Χριστού γι´αυτόν τόν κόσμο..
Προσωπικά θεωρώ ότι είναι από τούς πιό πειστικούς πίνακες τού ''Θείου Πάθους'' καί θάπρεπε νά βρίσκεται σέ Εκκλησιές..Αλλά δέν ανήκω στούς ''πιστούς''....οπότε ....
![]()
Τόν έχουν κριτικάρει σοβαροί Χριστιανοί ώς κάτι τό αιθέριο και απόκοσμο πού δέν αποτυπώνει τήν θυσία τού Χριστού γι´αυτόν τόν κόσμο..
Προσωπικά θεωρώ ότι είναι από τούς πιό πειστικούς πίνακες τού ''Θείου Πάθους'' καί θάπρεπε νά βρίσκεται σέ Εκκλησιές..Αλλά δέν ανήκω στούς ''πιστούς''....οπότε ....
Το "σοβαροί Χριστιανοί" Σπύρο (τα Bold δικά μου), τους κάνει αυτομάτως και αξιόπιστους;
Γιατί εμένα προσωπικά με τρομάζει, όσο και το 'για το καλό του τόπου'....κι ας ανήκω στους 'πιστούς'...(με τον δικό μου μοναδικό τρόπο όπως πάντα)
Μια βόλτα στα "Ζουζουνάκια" (παιδικός σταθμός) θα σου έρθει και πιο οικονομικά και θα περάσεις και καλύτερα.
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάμε λοιπόν στα μη παιδικά:
![]()
Δεν φαντάζομαι να νομίζεις ότι είναι Dali αυτή η αηδία, χαμένε!
Το Χ βγάζει μάτια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Το τι είναι αηδία θα μου επιτρέψεις να σου θυμίσω όι είναι καθαρά υποκειμενικό.
Επίσης, αυτό που κάποιοι θεωρούν έργο τέχνης και κλασικό, κάποιοι άλλοι το θεωρούν μπούρδα.
Ευτυχώς, που ο ορισμός του τι είναι τέχνη δεν υπάρχει.
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.