Και αύριο να το ανακοίνωναν εγώ δεν πιστεύω ότι θα έβλεπαν το Ευρώ σε HD πάνω από 1000 άτομα. Πόσοι έχουν δέκτες HD αυτή τη στιγμή; Πόσοι δέκτες HD μπορούν να πωληθούν σε 1-2 μήνες;
Όσοι έχουν δορυφορική βλέπουν hotbird και δεν πρόκειται να μετακινήσουν το πιάτο και να χάσουν τη Nova. Δύο πιάτα έχουν ελάχιστοι.
Οπότε, είναι το κόστος για το πιάτο, το κόστος για το δέκτη, το κόστος για την TV αν δεν έχουν ... και όλα αυτά για ένα μήνα, ... και απλά και μόνο για λίγο καλύτερη ποιότητα, ... και μετά άχρηστα; Δεν αξίζει τον κόπο για τους περισσότερους Έλληνες.
Ακόμη και για γω που έχω το μικρόβιο, αν δεν είχα τρέλα με το εγγλέζικο ποδόσφαιρο (πχ. Αλβανικό πακέτο) δεν θα το σκεφτόμουν. Δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσεις ένα πεντακοσάρικο μόνο για να δεις ένα ευρώ σε HD αντί για SD.
Εγώ βέβαια πιστεύω ότι είναι μπαρούφες όλα αυτά και κάνω πλάκα με το θέμα. Σιγά σιγά πλησιάζει μήνας από το πρώτο ποστ, από τη διεθνούς φήμης εφημερίδα Φιλελεύθερος και τις διάφορες "πηγές" (ιαματικές; ).
Άλλωστε, όπως ξαναείπα, είτε έτσι είτε αλλιώς είναι για κράξιμο οι μανατζαρέοι της ΕΡΤ: πλήρωσαν για HD με τα λεφτά μας και είτε θα το δουν μόνο αυτοί, είτε θα μας κάνουν να τρέχουμε τελευταία στιγμή. Θα έπρεπε να τους απολύσουν όλους για ανικανότητα! Ναι, το "τελευταία στιγμή" για πράγματα που αφορούν άλλους και έχουν έξοδα είναι ασυγχώρητη ανικανότητα.
Αύριο θα είναι μια μεγάλη μέρα !!:2thumb22sup:
και φυσικά σύμφωνο απόλυτα με τον Αντώνη!!
θα ήθελα να ενημερώσω πως όλα τα κανάλια HD σχεδόν για μια η δυο βδομάδες τον test που κάνουνε κρατάνε ελεύθερο το κανάλι !!
αυτό για κάποιος που ξέρουνε !!
εννοώ να ανάψει ένα "σπιρτακι" και όχι μεγάλη "φωτιά" !!!:2thumb22sup:Ώπα, ώπα..... μην βιάζεσαι και τόσο... δεν είναι αύριο η μεγάλη ημέρα...
Είπαμε, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση....Ημέρες μετράμε, όχι ώρες...![]()
Όπως λέει και το τραγούδι: "Σ’όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα
Αύριο θα είναι μια μεγάλη μέρα !!:2thumb22sup:
και φυσικά σύμφωνο απόλυτα με τον Αντώνη!!
θα ήθελα να ενημερώσω πως όλα τα κανάλια HD σχεδόν για μια η δυο βδομάδες τον test που κάνουνε κρατάνε ελεύθερο το κανάλι !!
αυτό για κάποιος που ξέρουνε !!
Αντώνη, δεν χρειάζεται να εκνευρίζεσαι διαβάζοντας σκληρές ή και αρνητικές κριτικές για το επίμαχο θέμα του high definition.Καταρχήν να σε πληροφορήσω ότι στην Ελλάδα έχουν ήδη πωληθεί από το καλοκαίρι του 2006 μέχρι σήμερα γύρω στους 6000 δέκτες High Definition και αυτά είναι στοιχεία επίσημα και αφορούν μόνο 2 μάρκες (νομίζω ότι μπορείτε να καταλάβετε ποιες 2 μάρκες είναι!) - πραγματικά είναι σχεδόν απίστευτο για μια τόσο μικρή αγορά...!!! Και δεν υπολογίζουμε όλες τις άλλες μάρκες που κυκλοφορούν και πουλάνε (κάποιοι μάλιστα ξεπουλάνε!!!!)...
Μετά την επίσημη ανακοίνωση , θεωρώ ότι άλλοι 5000 HD δέκτες είναι ένα εφικτό νούμερο πανελλαδικά... Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για ποδόσφαιρο, για την εθνική μας, και φυσικά για κάτι που είναι τσάμπα (δεν θα έχει συνδρομή)...
Νομίζεις ότι έτσι εύκολα οργανώνεται κάτι τέτοιο;;;; Και ειδικά από κάποιους που δεν έχουν σχέση με "παρόχους", ούτε καν με την ΕΡΤ που τόσο θες να κράξεις..... Να τους κράξεις, ναι, αλλά να έχεις και όλη την εικόνα μπροστά σου με όλες τις παρμέτρους, οπότε να δούμε αν έχεις και δίκιο...
Το έχω ξαναπεί, το όλο εγχείρημα (γιατί περί εγχειρήματος πρόκειται) είναι απλά το όραμα κάποιων να δώσουν την ευκαιρία σε όσους περισσότερους μπορούν να απολαύσουν το Euro (και όχι μόνο) σε HD ...
Όσοι είδαν το μουντιάλ σπίτι μου σε "λίγο καλύτερη ποιότητα" όπως λες, πάθαιναν πλάκα μόλις τους γύρναγα στην μαγική εικόνα της ....αναλογικής ΝΕΤ !
Δεν είναι υποχρεωτικό για κανέναν να αγοράσει εξοπλισμό ή να γυρνάει το πιάτο του, αν δεν θέλει να δει το Euro σε HD με σχολιασμό στα ελληνικά...!
Όπως λέει και το τραγούδι: "Σ’όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε"... Όπως όμως δείχνουν τα πράγματα, ένα πιάτο στον Hellassat θα είναι πολύ χρήσιμo στο άμεσο μέλλον...(ειδικά για τους HD fanatics...!)
Και φυσικά δεν θέλω να κάνω κανέναν να πιστέψει τις "μπαρούφες" που εγώ ξέρω με σιγουριά (και διαρέουν στην "διεθνούς φήμης εφημερίδα Φιλελεύθερος") ούτε αυτά που συζητάμε εδώ και ένα μήνα τώρα (οι "ιαματικές" πηγές)... Αν δεν σου φτάνουν εσένα 3 μήνες να προετοιμαστείς, τότε δυστυχώς είσαι και εσύ ένας....Έλληνας της τελευταίας στιγμής, και μετά σου φταίνε οι "μανατζαρέοι της ΕΡΤ"....
Θέλεις μήπως και επίσημη ανακοίνωση, γιατί φοβάσαι μην τυχόν πετάξεις τα λεφτά σου;;;;
Θα την έχεις και αυτή.... Ήδη μπήκαμε στην αντίστροφη μέτρηση...:music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:
Όπως όμως δείχνουν τα πράγματα, ένα πιάτο στον Hellassat θα είναι πολύ χρήσιμo στο άμεσο μέλλον...(ειδικά για τους HD fanatics...!)
Αλήθεια, υπάρχει πιθανότητα να δούμε κι άλλο HD υλικό από τον εν λόγω δορυφόρο μετά τη λήξη του Euro 2008, έστω και με συνδρομή; Γιατί τότε θα άξιζε τα λεφτά του όλος ο νέος εξοπλισμός. Όσο HD fanatic κι αν είναι κανείς, έχω την ταπεινή άποψη (διατυπωμένη με κάθε επιφύλαξη) ότι θα αισθανόταν μάλλον κορόιδο αν μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού πανηγυριού σταματούσαν όλες οι μεταδόσεις υψηλής ευκρίνειας και επιστρέφαμε εξ ολοκλήρου στην αναλογική θολούρα.
@nikosGX,
Δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιείς τόσο σκληρή γλώσσα. Η προσπάθεια πρέπει να τύχει της στήριξης μας.
Οι άνθρωποι που μας ενημερώνουν εδώ, έστω και ανεπίσημα, δεν αξίζουν τέτοιας μεταχείρισης.
Οι αποφάσεις λαμβάνονται σε άλλα επίπεδα.
Αλήθεια, υπάρχει πιθανότητα να δούμε κι άλλο HD υλικό από τον εν λόγω δορυφόρο μετά τη λήξη του Euro 2008, έστω και με συνδρομή; Γιατί τότε θα άξιζε τα λεφτά του όλος ο νέος εξοπλισμός. Όσο HD fanatic κι αν είναι κανείς, έχω την ταπεινή άποψη (διατυπωμένη με κάθε επιφύλαξη) ότι θα αισθανόταν μάλλον κορόιδο αν μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού πανηγυριού σταματούσαν όλες οι μεταδόσεις υψηλής ευκρίνειας και επιστρέφαμε εξ ολοκλήρου στην αναλογική θολούρα.
Αντώνη, δεν χρειάζεται να εκνευρίζεσαι διαβάζοντας σκληρές ή και αρνητικές κριτικές για το επίμαχο θέμα του high definition.
O Ελληνας δεν έχει μάθει να του προσφέρουν τίποτα, πόσο μάλλον να του χαρίζουν. Σε βάθος χρόνου, δεν έχουμε δει τίποτα απο την ΕΡΤ και απολύτως τίποτα απο τον HellasSat. Η πρώτη δεν καλύπτει καλά καλά όλη την επικράτεια με το επίγειο αναλογικό της σήμα, αντιμετωπίζει μάλλον αδιάφορα το θέμα της επίγειας ψηφιακής και ο δεύτερος με την εμφάνιση του δημιούργησε προσδοκίες με τις βαρύγδουπες δηλώσεις που έγιναν.
Δεν μπορείς να πεις στον Ελληνα "σε όποιον αρέσουμε" όταν του χρωστάς παροχές που σε άλλες χώρες θεωρούνται δεδομένες. Είναι τουλάχιστον αλαζονικό. Και αυτή η νοοτροπία του σε "όποιον αρέσουμε" είναι διάχυτη και την βιώνουμε σε κάθε στάδιο της κοινωνικής και πολιτικής μας ζωής.
Ας υλοποιηθεί το εγχείρημα και θα βρει την υποστήριξη που του χρειάζεται.
Ναι, θα υπάρξει στο άμεσο μέλλον πάροχος στον HellasSat ο οποίος θα προσφέρει HD πακέτο ... Δεν θα πάει χαμένο το πιατάκι...![]()
ολυμπιακοι ??????? θα δειξει και αυτους?
αν ναι ειναι πολυ ενδιαφερον...
οταν λεμε παροχος με hd πακετο...
τα ξενα hd καναλια?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.