EUROPE vs JAPAN (value for money)

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: EUROPE vs JAPAN (value for money)

Παραπάνω ανέφερα τη BASF.
http://en.wikipedia.org/wiki/Telefunken
http://en.wikipedia.org/wiki/Gramophone_record
Μη ψάχνω μόνος μου,το νετ διαθέτει άφθονη πληροφόρηση,είναι στη διάθεση του καθενός.
Από κει και πέρα το τι συσκευές γερμανικές έχουν κυκλοφορήσει έναντι των αγγλικών δε νομίζω χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης.
Πόσα μηχανήματα ξέρεις αγγλικα και πόσα γερμανικά που έχουν κυκλοφορήσει.

Για τα audio spectrum?
Ε είναι καλύτερα απ τα "αψυχα" B&W,τουλάχιστον στο επίπεδο τιμής που ανέφερα.
Γρήγορα,τάχιστα θα έλεγα,ζωντανά και νευρώδη,γεμάτο χαμηλό και ογκώδη.
Σε επίπεδο κατασκευής ξέρω την πηγή προέλευσης και προτιμώ τον Ελληνα που αποδεδιγμένα (δεν μπορει να κανει κι αλλιώς αν θελει να επιβιώσει) μου λέει τι μεγάφωνα βάζει και βλέπω την όλη κατασκευή η οποία είναι κορυφαία.

Στα 5 η τα 10 χιλιάρικα (που δε με ενδιαφέρει κι ολας) ναι η B&W είναι καλύτερη,αλλά αν πλεόν έχουν κάνει ένα όνομα μεγαθήριο και το εκμεταλεύονται πλεόν και αποσκοπούν μόνο σε αγοραστές των χιλιάδων ευρώ ας αγνοήσουν εμας τους κοινους θνητούς που καταναλώνουμε τα λίγα κομμάτια,προφανώς απευθύνονται μόνο σε κατηγορίες ηχείων από 10 000 ευρώ και πάνω τα οποία πουλάνε πολύ περισσότερα κομμάτια απ τη σειρά.....600!!
Κινέζικα θέλουν?
AUDIO SPECTRUM θα πάρω.

Αλλά μιας κι έφτασε η κουβέντα εδώ και βλέπω ενεπλάκησαν αρκετοί ειδικοί θα ήθελα και την γνώμη της ιδιας της audio spectrum στο παρον φορουμ.

Tα ίδια και τα ίδια... Όταν μπορέσεις να συντάξεις ενα τεχνικο επιχείρημα, πες μας -bye-

23 στα 60 posts σ' αυτό το θέμα για να μας πείσει ο φίλος Bose γιατί η άποψη του και η γνώμη του είναι σωστότερη και εγκυρότερη από των άλλων συμμετεχόντων στο θέμα .

Αντε να βγώ κι εγώ να πω ότι πέρυσι στην έκθεση χάι - εντ , ρωτούσα ποιός έχει τόσο άσχημο ήχο δίπλα στο περίπτερο μας *. Μετά μου είπαν ότι ήταν η Audio Spectrum. ( και τί έγινε ; γνώμη μου είναι . Λες και έχει περισσότερη ή λιγότερη σημασία από των υπολοίπων )

* του avclub εννοώ . Μήν παρεξηγηθώ και νομίζετε πως είμαι έμπορας

Τα μεγάφωνα της B&W φωνάζουν kevlar.... τουλάχιστον στις προσιτές σειρές

Re: Απάντηση: EUROPE vs JAPAN (value for money)

23 στα 60 posts σ' αυτό το θέμα για να μας πείσει ο φίλος Bose γιατί η άποψη του και η γνώμη του είναι σωστότερη και εγκυρότερη από των άλλων συμμετεχόντων στο θέμα .

Αντε να βγώ κι εγώ να πω ότι πέρυσι στην έκθεση χάι - εντ , ρωτούσα ποιός έχει τόσο άσχημο ήχο δίπλα στο περίπτερο μας *. Μετά μου είπαν ότι ήταν η Audio Spectrum. ( και τί έγινε ; γνώμη μου είναι . Λες και έχει περισσότερη ή λιγότερη σημασία από των υπολοίπων )

-bye- Μόλις θα έγραφα ότι προσωπικά δεν μου αρέσουν οι εταιρείες που δεν φτιάχνουν τα μεγάφωνά τους και θα έλεγα επίσης, ότι τον ήχο της Audio Spectrum δεν τον συμπάθησα ποτέ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: EUROPE vs JAPAN (value for money)

Tα ίδια και τα ίδια... Όταν μπορέσεις να συντάξεις ενα τεχνικο επιχείρημα, πες μας -bye-

Αυτός είναι ένας σημερινος ενισχυτης των 550 ευρώ
http://www.audioenz.co.nz/2006/audiolab_8000.shtml
Κι αυτός επίσης ενας των 550 ευρώ
http://www.6moons.com/audioreviews/yamaha/yamaha.html

Ανοιξε τις φωτό και δες τες,μια απ τις δύο φωνάζει "είμαι ηλίθιος".
Φαίνονται,τροφοδοτικα,ψυκτρες,πυκνωτες και τρανζιστορ.
Τα τεχνικά σχέδια δε θα στα βρώ εγώ,ψάχτα και βρέστα για τα αρπακολίκια και τις φθηνιες των άγγλων για να δεις τι αλχημείες κάνουν.
Τα πρώτα σχέδια είναι στα αυτιά,τα δεύτερα στα χαρακτηριστικά τους.
Δες και συγκρινε watt κλπ.
Καλα δεν έχετε καταλάβει ότι οι αγγλοι με τα ψέματα και τις φθήνιες πουλάνε παπατζιλίκια?
Ο Μ3 που ομολουγωμένως είναι δυνατή και σοβαρή κατασκευή τον πουλάνε κοντά στα 3,5 χιλιάρικα και βαφτισμένοο high end.
Ο A-S2000 πόσο πρέπει να πουληθεί?
Δεκα χιλιάρικα?

Απάντηση: Re: Απάντηση: EUROPE vs JAPAN (value for money)

-bye- Μόλις θα έγραφα ότι προσωπικά δεν μου αρέσουν οι εταιρείες που δεν φτιάχνουν τα μεγάφωνά τους και θα έλεγα επίσης, ότι τον ήχο της Audio Spectrum δεν τον συμπάθησα ποτέ.

Απόλυτα σεβαστό,είναι θέμα γούστου

Απάντηση: Re: EUROPE vs JAPAN (value for money)

Τα μεγάφωνα της B&W φωνάζουν kevlar.... τουλάχιστον στις προσιτές σειρές

Δε λένε τπτ απολύτως τα κέβλαρ.
Ποιό πολύ είναι θέμα μάρκετινγκ τα διάφορα υλικά κώνων παρά ουσιώδη.
Οποιος ξέρει να κάνει μεγάφωνα και ηχεία γενικότερα βγάζει ήχο και με χάρτινους κώνους.

Δε προσπαθω να πεισω κανεναν,κουβέντα κάνουμε,και σαφώς η γνώμη σου για τα audio spectrum είναι σεβαστή.
Να σου πω κι εγώ την γνώμη μου για proac responce?
Μαλλον θα σε χαλάσω.....

αγαπητέ bose, διάβασα μέχρι τώρα όλα τα ποστ σου και ομολογώ ότι το πράμα καταντάει κουραστικό. έχεις βαλθεί να αποδείξεις ότι όλα τα αγγλικά μηχανήματα είναι άχρηστα και χρησιμοποιείς τα πιό απίθανα επιχειρήματα του στυλ " μου το είπε ο πατέρας μου και ο τάδε μάστορας που επισκευάζουν χρόνια μηχανήματα", "είμαι σχετικός, επισκευάζω αυτοκίνητα" κλπ. κλπ. Το κυριότερο πρόβλημά σου είναι ποιό; ότι είχες χρόνια ένα NAD και μετά από 13 χρόνια χρήσης άκουσες ένα καλύτερο γιαπωνέζικο και τσατίστηκες που δεν είχες αγοράσει απο την αρχή γιαπωνέζικο; Και τι μας λέει αυτό; ότι δε σου αρέσουν τα NAD. Και λοιπόν; ούτε εμένα μου αρέσουν πλέον, αλλά δεν καταδικάζω σούμπιτη την αγγλική βιομηχανία για αυτό το λόγο. Ανεβάζεις δυο φωτογραφίες μιας ενός AUDIOLAB, μιάς ενός YAMAHA και μας λες "κοιτάχτε, το AUDIOLAB έχει λιγότερα εξαρτήματα μέσα, άρα είναι μούφα". Που να άνοιγες και κανα κινέζικο πλέιερ δηλαδή, ΕΚΕΙ να δεις εξαρτήματα να γυαλίζει το μάτι σου. το σύστημά μου αποτελείται από δανέζικο ενισχυτή, γαλλικά ηχεία, γερμανικό πικάπ με αμερικάνικη κεφαλή, πλέιερ της Μαραντζ (αυτό δεν θυμάμαι τι εθνικότητας είναι), και δύο γιαπωνέζικα DVD Player. παλιά είχα ενισχυτή ΡΟΤΕΛ και ηχεία NAD. Όλα αυτά τα διάλεξα με δύο κριτήρια, τα αυτιά μου και το πορτοφόλι μου, ούτε το που κατασκευάστηκαν με ενδιαφέρει, ούτε η χώρα καταγωγής του σχεδιαστή, ούτε το πόσα εξαρτήματα ανα κυβικό εκατοστό περιέχουν. Οι απόψεις σου σεβαστές, αγόραζε γιαπωνέζικα μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία. Όσο και να γράψεις όμως, δεν πείθεις κανέναν γιατί είσαι δογματικός και δεν έχεις σοβαρά επιχειρήματα.

O AudioLab πουλιέται προς 350 Ευρώ περίπου, ενώ ο Yamaha που αναφέρεις προς 600 αν δεν κάνω λάθος. Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη γι' αυτή την κατηγορία.

Μπορείς να μου πείς τι βλέπεις στις εικόνες? (Δεν το λέω επιθετικά, απλά θέλω να μάθω).

Επίσης. Από μια γρήγορη ματιά στο δίκτυο, ο Audiolab έχει μέγιστη κατανάλωση κάτι λιγότερο από 300W, σε σχέση με τον Yamaha που έχει 260W (έχει μάλον το ίδιο τροφοδοτικό με τον RX-797). Αυτό σημαίνει ότι ο Yamaha παρ' όλο που είναι δηλωμένος σαν 90W, βγάζει λιγότερο ρεύμα από τον Audiolab που είναι δηλωμένος 60W (στην καλύτερη περίπτωση το ίδιο)!

http://www2.yamaha.co.jp/manual/pdf/av/english/IntA/A-S700_UAB_en.pdf
http://www.audiolab.co.uk/model.php?id=1

Εκτός από το κατασκευαστικό, τι διαφορά έχουν στον ήχο?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: EUROPE vs JAPAN (value for money)

Αυτός είναι ένας σημερινος ενισχυτης των 550 ευρώ
http://www.audioenz.co.nz/2006/audiolab_8000.shtml
Κι αυτός επίσης ενας των 550 ευρώ
http://www.6moons.com/audioreviews/yamaha/yamaha.html

Ανοιξε τις φωτό και δες τες,μια απ τις δύο φωνάζει "είμαι ηλίθιος".
Φαίνονται,τροφοδοτικα,ψυκτρες,πυκνωτες και τρανζιστορ.
Τα τεχνικά σχέδια δε θα στα βρώ εγώ,ψάχτα και βρέστα για τα αρπακολίκια και τις φθηνιες των άγγλων για να δεις τι αλχημείες κάνουν.
Τα πρώτα σχέδια είναι στα αυτιά,τα δεύτερα στα χαρακτηριστικά τους.
Δες και συγκρινε watt κλπ.
Καλα δεν έχετε καταλάβει ότι οι αγγλοι με τα ψέματα και τις φθήνιες πουλάνε παπατζιλίκια?
Ο Μ3 που ομολουγωμένως είναι δυνατή και σοβαρή κατασκευή τον πουλάνε κοντά στα 3,5 χιλιάρικα και βα φτισμένοο high end.
Ο A-S2000 πόσο πρέπει να πουληθεί?
Δεκα χιλιάρικα?

Δηλαδή επειδη ο Yamaha έχει περισσότερο "πραμα" στο κουτι, νιώθεις καλύτερα για τα 550 που δίνεις, ε; Αυτός έχει πολύ λιγότερα, αρα θα είναι σκέτη κοροϊδία... Αμα σκεφτείς και τα τρία χιλιάρικα που κοστιζει...

Εχεις ανοιξει θέμα "Europe vs. Japan", ρωτας ποιά σχολή αντιπροσωπευει τον καθένα και το μόνο που έχεις γράψει εσυ ειναι απαξιώσεις για τους Aγγλους, επαίνους για τους Γερμανούς, για τα αυτοκίνητα, τα video, την εγγλεζικη ιδιοσυγκρασία, το μετρικό τους σύστημα...Για ηχείο δεν έχεις γραψει ακόμα, ενώ τα ηχεία είναι ίδιον κάποιας σχολής, αν υπάρχει τετοια...

Αν το thread λειτουργεί ψυχαναλυτικά, εγώ πάω πάσο :D Eιδάλλως, δεν βλέπω καμία ουσία, sorry about this.

Καλά ειδικά τα NAD είναι από τις λίγα που βγάζουν τα watt που δηλώνουν.. Πάντα έχουν αρκετά προσεγμένη τροφοδοσία στα μηχανάκια της και σίγουρα πάνω από το μέσο όρο της εκάστοτε κατηγορίας.
Και φυσικά δεν είναι μόνο η NAD, αλλά τι να λέμε... Με τέτοιο τσουβάλιασμα από που να ξεκινήσεις και τι να αφήσεις..

Για τους γιαπωνέζικους AV που τους δηλώνουν 7x120W και φοράνε 300VA μετασχηματιστή θα πούμε εδώ ή σε άλλο thread?

θα μπορουσα να μαντεψω τον νεαρο με 2 τουλαχιστον παλαια του nickname.
και απο αυτοκινητα και εξαρτηματα αυτοκινητων..................ειναι επσισης.
Στην Αλφα 90/V6 QV super που ειχα καποτε, αυτα που χαλαγανε συνεχεια ηταν mede in Germany, Bosch, ZF, VDO.

Last edited by a moderator:

Θέλω να πιστεύω ειλικρινά ότι μεταφέρετε αυτούσια τις πληροφορίες που σας μεταφέρουν τα εργοστάσια αλλά εγώ δεν δίνω μία για το τι δηλώνει η B&W.

Δέν στέκομαι σε αυτά που λέει η B&W.
Αναφέρομαι σε άρθρο του Robert Harley ( Διευθυντής Σύνταξης, "The Absoloute Sound" ) που αφορά επίσκεψη του στο εργοστάσιο της B&W στην Κίνα.

Απ τη στιγμή που είναι made in china με θεωρεί τριτοκοσμικό καταναλωτή.
Δεν έχω λόγο κι ούτε θέλω να το ψάξω παραπάνω,ποιό πολύ δε όταν ο καταναλωτής δεν επωφελείται τη διαφορά τιμής αλλά την καρπώνεται το ίδιο το εργοστάσιο κι όταν πληρώνω χωρίς παζάρια απαιτώ να είναι made in england.
Αν όχι πάω παρακάτω.....

Οπως νομίζεις.....

Εάν κάποια στιγμή σε φέρει ο δρόμος σου κατά Θεσσαλονίκη μεριά, επικοινώνησε μαζί μου ( στέλνω τηλεφωνικό νούμερο με pm ) να τα πούμε απο κοντά.

Καλές ακροάσεις....

θα μπορουσα να μαντεψω τον νεαρο με 2 τουλαχιστον παλαια του nickname.
και απο αυτοκινητα και εξαρτηματα αυτοκινητων..................ειναι επσισης.
Στην Αλφα 90/V6 QV super που ειχα καποτε, αυτα που χαλαγανε συνεχεια ηταν mede in Germany, Bosch, ZF, VDO.

Ναι καλά κατάλαβες,είμαι ο Μάκης και είσαι ο Σπύρος που προσπαθούσες να μας πείσεις ότι η alfasud (και γενικά οι alfa/fiat) είναι τα ποιό αξιόπιστα αυτοκίνητα παγκοσμίως με τον ποιό τραγελαφικό τρόπο!
Πιθανόν να εκφράστηκες και με τον ποιό χυδαίο τρόπο απέναντί μου αν κρίνω απ την παρέμβαση mod στο post σου(δεν πρόλαβα τα το δω αλλά δεν έχει και καμία σημασία),φαίνεται στο Βορρά είστε μάλλον ποιό θερμόαιμοι από μας τους Μεσογειακούς.
Εξάλλου η προκλητικότητά και η απολυτότητα σε ότι αφορά τα δικά σου μηχανήματα έναντι ΟΛΩΝ των υπολοίπων είναι φανερά χαρακτηριστική στο υπεροπτικό ύφος όλων σου σχεδόν των δημοσιευμένων ποστ.
Εγώ ποτέ δεν επικαλέστηκα τη καλύτερη σύνθεσή του συστήματός μου (ακόμα και για τα λεφτά του) και πολύ περισσότερο δε, κανέναν δεν έβρισα αλλά και δεν προσέβαλα,και πάντα φυσικά δε διστάζω να ρωτάω.

Για όλα τα υπόλοιπα λοιπόν και προς όλους τους συμφορουμίτες,
έχουμε πει ένα σκασμό πράγματα,περί ποιότητας κατασκευής,τις διαφορές κινέζικων με ευρωπαικων/ιαπωνικων,κόστη κατασκευης,φιλοσοφία παλιάς με νέας σχολής κλπ κλπ,κι απ ότι βλέπω εσείς ως απόσταγμα όλων των παραπάνω αποκομίσατε......χολή!
Επιγραμματικά λοιπόν και για να μη το κουράζουμε άλλο πλέον,
αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι τουλάχιστον στη χώρα μας η μεγαλύτερη πλειοψηφεία των ανθρώπων που ασχολούνται με τον ηχο είναι της αγγλικής σχολής και η μεμονωμένα αντίθετα άποψη προκαλεί πανικό ενδεχομένως στο κατεστημένο.
Δεν είμαι λοιπόν καμίας σχολής,είμαι της σχολής των εργοστασίων που με σέβονται κι όταν αναφέρομαι σε "σχολές" γενικότερα εννοώ και κρίνω κατά το μέσο όρο,έχει διαφορά λοιπόν η συζήτηση όταν επικεντρώνετε σε έναν κατασκευαστή απ την γενικότερη συζήτηση γιατί σίγουρα και οι άγγλοι βγάζουν καλά μηχανήματα και οι Ιάπωνες τραγελαφικά κατασκευάσματα.
Η άποψή μου λοιπόν για τους ενισχυτές από όπου κι αν προέρχονται,η άποψή ΜΟΥ το ξανατονίζω,είναι ότι ένας ενισχυτής ο οποίος δεν διπλασιάζει την ισχύ του στον υποδιπλασιασμό της αντίστασης είναι ανάξιος λόγου και ύπαρξης.
Εκτός κι αν διαβάζω λάθος τεχικά βιβλία οπότε μπορείτε να διορθώσετε.
Επειδή σε πρακτικό επίπεδο λίγοι ενισχυτές το πετυχαίνουν σε απόλυτο βαθμό αυτό καθώς πρέπει να συνυπολογίσουμε και τον παράγοντα κόστος,εάν ο ενισχυτής δεν αποδίδει τουλάχιστον ενα 60%-70% επιπλέον σε υποδιπλασιασμο της αντιστασης είναι για πέταμα.
Τόσο απλά.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
Εσείς μπορείτε να απολαμβάνετε τη μουσική σας με έναν 2x40watt@8Ωμ-2x50@4Ωμ και να είστε ικανοποιημένοι με τα 80db spl και το σώμα στις χαμηλές εντάσεις που αποδίδει.
Αυτά λοιπόν τα νούμερα που παρέθεσα (πάντα αναλογικά σε σχέση με τον έκάστοτε ενισχυτή σύμφωνα με τα νούμερα που δηλώνει) είναι χαρακτηριστικό της αγγλικης σχολής.
ΣΧΟΛΗΣ λέω και δεν έπιασα έναν κατασκευαστή μεμονωμένο.
Σαφώς κι έχουν μηχανάκια αστέρια αλλά η γενικότερη φιλοσοφία των άγγλων είναι η παραπάνω.
Διαφωνεί κανείς επ αυτού?
Ρωτάω αν διαφωνεί κανείς επί του θέματος κι όχι αν είναι οπαδός αυτής της νοοτροπίας.
Ε εγώ δεν τους πάω μία τι να κάνουμε δηλ?
Αλλά στον Μ3 βγάζω το καπέλλο.
Ο Μ3 όμως δεν είναι ο κανόνας της αγγλικής σχολής.
Θα συνενοηθούμε επιτέλους?

Από όλα τα παραπάνω, γίνεται προφανές το γιατί ένας καλός τελικός ενισχυτής είναι μεγάλος και βαρύς: Απαιτεί μεγάλο μετασχηματιστή (για μεγάλο load regulation), πολλούς πυκνωτές (για μεγάλο δυναμικό περιθώριο) πολλούς ημιαγωγούς και μεγάλες ψύκτρες και μείωση της θερμικής καταπόνησης. Αλλά, βεβαίως εκτός της τροφοδοτικής διάταξης υπάρχει και το υπόλοιπο κύκλωμα.

http://www.avmentor.gr/howto/poweramps_0.htm

Oi άγγλοι λοιπόν ακολουθούν τελείως διαφορετική πρακτική από όλο το υπόλοιπο σύμπαν και για αυτό τους αποκαλώ ανώμαλους.
Αλλάζουν δηλαδή με φθηνά πυκνωτικά κυκλώματα τη χροιά του ήχου για να αντισταθμίσουν την έλλειψη ολοκληρωμένης κατασκευής η οποία προφανώς κοστίζει.
Αυτό έχει οπαδούς.
Μαγκιά τους.
Για μένα είναι μπουγαδοκούτια.

Αυτός ο ενισχυτής ζυγίζει 11Kg
http://www.yamaha.com/yec/products/...19540&CTID=5002300&ATRID=1010&DETYP=ATTRIBUTE

Aυτός του ίδιου εργοστασίου της ιδιας κατηγορίας της ίδιας απόδοσης ζυγίζει 22Kg!!
http://www.yamaha.com/yec/products/...15420&CTID=5002300&ATRID=1010&DETYP=ATTRIBUTE

Tα βαττ είναι τα ίδια,τι να εχει αλλάξει άραγε?
Ελα ντε τι να εχει αλλάξει?

Για τους γιαπωνέζικους AV που τους δηλώνουν 7x120W και φοράνε 300VA μετασχηματιστή θα πούμε εδώ ή σε άλλο thread?

Αποφασίστε τελικά τι οπαδός είμαι!!
1.Δεν ασχολούμε με πολυκάναλο ήχο και γενικά με παιχνίδια όπως τα παραπάνω.
2.Ξέρω πολύ ότι τα αναφερόμενα watt δεν είναι με όλα τα κανάλια εν λειτουργία μαζί και πολύ περισσότερο δεν αφορούν μουσική αναπαραγωγή.
Τη στιγμή που σε ένα πολεμικό έργο τα μπροστινά ηχεία θέλουν 40 βαττ τα πίσω θέλουν πχ 10 κλπ.
3.Ως κατασκευές είναι τραγικά παραπλανητικές και ως υλοποίηση κι ως απόδοση,τουλάχιστον οσο αναφορά τα νούρα που δηλώνουν για μουσική.
Για έργα δεν με ενδιαφέρει και δεν ασχολούμαι.

Καλή σας συνέχεια....

Δέν στέκομαι σε αυτά που λέει η B&W.
Αναφέρομαι σε άρθρο του Robert Harley ( Διευθυντής Σύνταξης, "The Absoloute Sound" ) που αφορά επίσκεψη του στο εργοστάσιο της B&W στην Κίνα.

Οπως νομίζεις.....

Εάν κάποια στιγμή σε φέρει ο δρόμος σου κατά Θεσσαλονίκη μεριά, επικοινώνησε μαζί μου ( στέλνω τηλεφωνικό νούμερο με pm ) να τα πούμε απο κοντά.

Καλές ακροάσεις....

Τωρα είδα το πόστ σου.
ΟΚ,κάποια στιγμή θα τα πούμε.

Για όλα τα υπόλοιπα λοιπόν και προς όλους τους συμφορουμίτες,
έχουμε πει ένα σκασμό πράγματα,περί ποιότητας κατασκευής,τις διαφορές κινέζικων με ευρωπαικων/ιαπωνικων,κόστη κατασκευης,φιλοσοφία παλιάς με νέας σχολής κλπ κλπ,κι απ ότι βλέπω εσείς ως απόσταγμα όλων των παραπάνω αποκομίσατε......χολή!
Επιγραμματικά λοιπόν και για να μη το κουράζουμε άλλο πλέον,
αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι τουλάχιστον στη χώρα μας η μεγαλύτερη πλειοψηφεία των ανθρώπων που ασχολούνται με τον ηχο είναι της αγγλικής σχολής και η μεμονωμένα αντίθετα άποψη προκαλεί πανικό ενδεχομένως στο κατεστημένο.

Μπράβο, όλα τα κατάλαβες...και τις απόψεις μας, και το κατεστημένο, και τον πανικό του... Ολα αυτα σε ένα thread όπου λες διαρκώς τα ίδια χωρίς να κάνεις διάλογο :D

Μπράβο, όλα τα κατάλαβες...και τις απόψεις μας, και το κατεστημένο, και τον πανικό του... Ολα αυτα σε ένα thread όπου λες διαρκώς τα ίδια χωρίς να κάνεις διάλογο :D

Απέδειξέ μου οτι δεν ισχύουν αυτά που λέω και θα το δεχτώ.
Ασε τα μεμονωμένα quote

Status
Not open for further replies.