audiophile62
AVClub Enthusiast
NSU Ro80
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΡΥΛΟΣ στή μεσαία κατηγορία , όταν στή γιαπωνεζία φτιάχνανε μπουκάλια Coca-Cola μέ ρόδες , αυτό πήγαινε σάν τόν άνεμο κι έστριβε ΘΕΙΚΑ....
Last edited:
![]()
![]()
NSU Ro80
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΡΥΛΟΣ στή μεσαία κατηγορία , όταν στή γιαπωνεζία φτιάχνανε μπουκάλια Coca-Cola μέ ρόδες , αυτό πήγαινε σάν τόν άνεμο κι έστριβε ΘΕΙΚΑ....
Οχι νά μάς τή λέεϊ τώρα κι ο bose γιά τά ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ αυτοκίνητα.
Εχουμε φάει νειάτα καί περιουσίες στά αυτοκίνητα καί κάποια εμπειρία έχουμε κι εμείς πού κοντεύουμε τά 50....
![]()
Τό πρώτο μου αυτοκίνητο αγορασμένο στήν Αγγλία στά φοιτητικά μου χρόνια , γιά 1200 λίρες , τρίτο χέρι.
Rover 3500 TC τό πήρα μέ 80000 μίλια.
Τό κράτησα τέσσερα χρόνια , έκανα 170000 μίλια περίπου ακόμα.
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ : ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ !!!!
Η φωτό ΔΕΝ είναι του δικού μου αυτοκινήτου. Δυστυχώς οσες έχω είναι σε φίλμ.... λόγω εποχής
Επειδή βαριέμαι να διαβάσω ολα τα post
ας μου δώσει κάποιος απάντηση γιατί θα πρέπει να είμαι υπέρ η κατά σε κάποιον γιαπωνέζο ή ευρωπαίο κατασκευαστή
Και οι δύο βγάζουν μηχανάκια καλά μεν -αλλά με διαφορετικό ηχητικό αποτέλεσμα.
Ζητούμενο γιά εμένα είναι το τι αντιπροσωπευει η κάθε σχολή Ιαπωνική ή
Ευρωπαϊκή
Και το ποιά σχολή θέλει να ακολουθήσει ο καθένας
πράγμα που είναι καί προσωπικό θέμα αλλά καί θέμα του τι ακούσματα έχει πάνω στο αντικείμενο του ήχου
Μηπως κατι σε audison φιλε bose?
Συμφωνώ τι θέση έγω με θέμα τα αυτοκίνητα??Φίλε μου είσαι εκτός θέματος![]()
Μήπως κάτι σέ Becker ????
Θά μού στείλεις ένα σεμεδάκι από τά κεντήματα τού τζου βου σου , νά τό ρίξω στό τραπεζάκι τού καφέ ?
Συμφωνώ τι θέση έγω με θέμα τα αυτοκίνητα??
Σιγουρα είμαι off topic
Αλήθεια
Τα αυτοκίνητα είναι θέμα του club
Γενικά περί δικάναλου ήχου?
Ποιόν να θεωρήσω of topic
Εμένα?
Εσένα?
' Η τους διαχειρηστές του club
![]()
NSU Ro80
και εχανε λαδια απο παντου λογω κινητηρα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.