Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Re: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

Τι εγινε ρε σεις ? Γιναμε ραπερς ? :eek: Mega λαθος.

Με τον νεανια μονο του να τραγουδα παλληκαρισια το ειχαμε χαλαρα το χρυσο.

Καταπληκτικη η τζαζια των Ιταλων.

Εχω μεινει μακακας με το τραγουδι τους.

Ευγε !!

Πολύ καλό όντως.

Καλά πώς έχουν μιξαρισμένη την ελληνίδα παρουσιάστρια; Πολύ μεσοχαμηλό η φωνή της, τι άσχετοι πια.
Καλά τι σου είναι το HD όμως...

Μακράν ο καλύτερος, αλλά τα χαπακωμένα τα Ιρλανδάκια μάλλον θα το πάρουν

Μου άρεσε ο Ιταλός. Η πλάκα είναι ότι βγήκε πέρισυ νικητής του Σαν Ρέμο. Και πλέον η RAI θα στέλνει κάθε χρόνο τον νικητή του Σαν Ρέμο, δλδ η Eurovision θα έχει πάντοτε περισυνή κονσέρβα του Σαν Ρέμο!!!

Επίσης να πω ότι ως σκηνική παρουσία με κέρδισαν οι Σέρβες με το late sixties look και show. Αντίθετα με το καρακιτσαριό το δικό μας που μου ανέβασε από τη Δευτέρα που το είδα το αίμα στο κεφαλι...

Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

Δεν βγήκε νικητής του Σαν Ρέμο, ήταν δεύτερος μετά τον Ρομπέρτο Βεκιόνι φέτος (και από εκεί πήρε δρόμο για την Eurovision).

Δεν βγήκε νικητής του Σαν Ρέμο, ήταν δεύτερος μετά τον Ρομπέρτο Βεκιόνι φέτος (και από εκεί πήρε δρόμο για την Eurovision).

Ακόμα χειρότερα δλδ;;;

Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

Εξαρτάται, το τραγούδι του Βεκιόνι ήταν πολύ καλό (για τα γούστα μου τουλάχιστον). Ο Gualazzi βγήκε πρώτος στην κατηγορία των νέων ερμηνευτών, που ουσιαστικά είναι η δεύτερη θέση...

Αναγκάζομαι να πώ....

Το Λενάκι όλα τα λεφτά!!..Αφήστε που άρχισε να θυμίζει-μουσικά- Bjork

Last edited:

Να δώσω και λίγο ατμόσφαιρα απο το Dusseldorf Arena???!

Κάποιος ξέμεινε με δυο εισητήρια και μιας και η κοπελιά ειναι φαν του θεσμού πήγαμε. Δίπλα είμαστε έτσι και αλλιώς.

Το κοινό μέσα είχε διαφορετικό κριτήριο απο αυτούς που ψηφίσαν πάντως. Στο Αζερμπαϊτσαν μετα βίας κουνιόταν κανα δυο, ενώ πχ με την Ισπανία ήταν όλοι όρθιοι και χορεύαν ενθουσιασμένοι. Αντίστοιχα σε εμάς μόνο οι Έλληνες (και ήταν αρκετοι) εκδηλώθηκαν. Οι διπλανοί μου μου λέγαν πως ενώ ο Λούκας ήταν καλός, η ραπιά τους χάλασε πολύ. Για τους κίονες πίσω ας μην μιλήσω...

Καλύτερο κομμάτι μακράν της Ιταλίας θα συμφωνήσω. Αυτό μαζί με της Ελβετίδας Χρουσαλλα και της Ισλανδίας είναι τα μόνα που θα ξανακούσω.

Το πιο αστείο, κατα την αναφορά της βαθμολογίας δεν θυμάμαι ποιας χώρας, λέει η παρουσιάστρια 10 πόντοι στην Γε... και αρχίζουν όλοι να πανυγιρίζουν πριν προλάβουν να την ακούσουν να λεει ...ωργία και όχι Γερμανία... Χουνέρι

Σωστός ο καπετάνιος..

Προσωπικά δηλώνω ερωτευμένος με τη Γερμανίδα..
κυριε γενικε και εγω!απιστευτη:worshippy:

σιγά τη τζαζιά.....

Γερμανία φέτος ήταν.

η μόνη φορά (και θα με θυμηθείτε) που τραγούδι της eurovision θα κάνει καλή πορεία γενικώς....
το γερμανικό ήταν αλλού,
εκτός κλίματος και σε άλλους δρόμους