Δεν συσχετίζω τον παρουσιαστή με τον σεξουαλικό προσανατολισμό του. Δεν με ενδιαφέρει, δεν με αφορά.
Για Γιουροβίζιον μιλάμε…
Δεν μπορεί να μην σε αφορά, μόνο αυτό μετράει.
Δεν συσχετίζω τον παρουσιαστή με τον σεξουαλικό προσανατολισμό του. Δεν με ενδιαφέρει, δεν με αφορά.
Είναι νόμος. Στην Εurovision ποτέ δεν στέλνουμε τον καλύτερο τραγουδιστή και παρουσιαστή.Δεν συσχετίζω τον παρουσιαστή με τον σεξουαλικό προσανατολισμό του. Δεν με ενδιαφέρει, δεν με αφορά.
Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι σε όλη την Ελλάδα δεν υπάρχουν 1-2 άνθρωποι που θα έκαναν 100 φορές καλύτερη δουλειά από τους συγκεκριμένους 2.
Και όχι, τον Καπουτζίδη ποτέ δεν τον "πήγαινα" σαν στυλ παρουσίασης, αλλά τουλάχιστον ήξερε και 5 πράγματα για την Eurovision.
Αν είχα την επιλογή θα έβαζα τον original ήχο χτες το βράδυ, αλλά δεν ήμουν μόνος μου.
Τόνυ Σφήνος πχ,all the way! Μορφή,με σπαρταριστό χιούμορ και πανέξυπνος.Δεν συσχετίζω τον παρουσιαστή με τον σεξουαλικό προσανατολισμό του. Δεν με ενδιαφέρει, δεν με αφορά.
Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι σε όλη την Ελλάδα δεν υπάρχουν 1-2 άνθρωποι που θα έκαναν 100 φορές καλύτερη δουλειά από τους συγκεκριμένους 2.
Και όχι, τον Καπουτζίδη ποτέ δεν τον "πήγαινα" σαν στυλ παρουσίασης, αλλά τουλάχιστον ήξερε και 5 πράγματα για την Eurovision.
Αν είχα την επιλογή θα έβαζα τον original ήχο χτες το βράδυ, αλλά δεν ήμουν μόνος μου.
Χρειάζεται εκθετική προσπάθεια να πιάσεις το επίπεδο της Eurovision. Oσο και να προσπαθήσεις να ρίξεις το επίπεδο (κινούμαστε πάντα στην σωστή κατεύθυνση), υπάρχουν πιο επιτυχημένοι στην Ευρώπη. Τα περιθώρια βελτίωσης στενεύουν, ο ανταγωνισμός μεγαλώνει, χρειάζονται άλματα και όχι απλά βήματα.Συνολικά με τη στροφή της ERT προς το πιο αποτελεσματικό management που αποδεικνύεται και από το ERTFLIX και από τη γενικότερη αναδιοργάνωση, ακόμα και με τη φετινή επιλογή για τη Eurovision, θεωρώ ότι τα πράγματα είναι στα σωστά tracks. Εγώ είμαι ικανοποιημένος για μια χώρα όπως η Ελλάδα για τον ραδιοτηλεοπτικό της φορέα. Καλύτερα από το παρελθόν σίγουρα.
Περιθώρια βελτίωσης πάντα θα υπάρχουν, δεν γίνεται κι αλλιώς.
Χρειάζεται εκθετική προσπάθεια να πιάσεις το επίπεδο της Eurovision. Oσο και να προσπαθήσεις να ρίξεις το επίπεδο (κινούμαστε πάντα στην σωστή κατεύθυνση), υπάρχουν πιο επιτυχημένοι στην Ευρώπη. Τα περιθώρια βελτίωσης στενεύουν, ο ανταγωνισμός μεγαλώνει, χρειάζονται άλματα και όχι απλά βήματα.
Ναι σε κάποιο ταξίδι τους πήραν το πλοίο από τον Πειραιά και κατέβηκαν στο νησί του San Marino ....Αυτοπροσδιορίζονται (εντός πνεύματος), ως παρουσιαστές-καλλιτέχνες-ταξιδιωτικοί δημοσιογράφοι.
Η συνταγή της επιτυχίας είναι γνωστή πλέον εδώ και χρόνια .
Πρόταση προς ΕΡΤ για την αποστολή του 2025:
-βρειτε το πιο ψυχικά διαταραγμένο άτομο που μπορειτε
-εμφανιση/κουστούμια που να συνάδει με το παραπάνω
-καταγωγή μισός Ουκρανος-Ισραηλινός
και η νίκη θα είναι σίγουρη.
Παντελώς ακατανόητη, τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα, η προτελευταία θέση της Αυστρίας. Το κομμάτι και η εμφάνιση της Kaleen, σίγουρα άξιζαν κάτι καλύτερο.
Και πληρώνουμε νταβατζιλικι ΜΙΑ ΖΩΗ την ΕΡΤ μέσα από τα ρολόγια του ρεύματος.Ναι σε κάποιο ταξίδι τους πήραν το πλοίο από τον Πειραιά και κατέβηκαν στο νησί του San Marino ....![]()
Ο Ζερόμ έχει ταξιδιωτική εκπομπή στην ΕΤ, την είδα μια φορά κατά λάθος. Μιλάμε ότι το άτομο είναι ατάλαντο ντιπ για ντιπ.Ναι σε κάποιο ταξίδι τους πήραν το πλοίο από τον Πειραιά και κατέβηκαν στο νησί του San Marino ....![]()
εχουμε μπερδεψει λιγο την διαφορετικοτητα,με την γελοιοτητα και το ξεφτιλικι.Και καλά να ήταν μόνο στην Γιουροβίζιον . Σκέψου ότι όλοι αυτοί σε λιγες μέρες θα ψηφίσουν για τις ζωές μας.
Άμα ήταν να μας βομβαρδίσουν για να βγάλουμε καλά τραγούδια, ξύκι να γίνει......Επειδή είμαι analogy guy, σε σχέση με ποια χώρα από αυτές που συμμετέχουν στην Eurovision θα ήθελες να δεις την Ελλάδα να έχει το ίδιο επίπεδο; Ας πούμε της Ουκρανίας; Ή είναι πολύ μεγάλος στόχος αυτός;
Άμα ήταν να μας βομβαρδίσουν για να βγάλουμε καλά τραγούδια, ξύκι να γίνει......
Kοιταξε όλα είναι σχετικά. Και Σουηδοί μπορούμε να γίνουμε και Ισραηλινοί, και Σαν Μαρίνο και οτιδήποτε.Αναφέρομαι στη συγκεκριμένη περίπτωση που έχει πάντα καλή παρουσία, ανεξάρτητα από το όποιο σπρώξιμο κατά καιρούς. Είναι δηλαδή ένας καλός στόχος να γίνουμε σαν την Ουκρανία στην Eurovision ή ας πούμε είναι πιο εφικτό να γίνουμε ξέρω γω... Ελβετία; Ή κάτι άλλο;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.