Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Δεν συσχετίζω τον παρουσιαστή με τον σεξουαλικό προσανατολισμό του. Δεν με ενδιαφέρει, δεν με αφορά.

Για Γιουροβίζιον μιλάμε…
Δεν μπορεί να μην σε αφορά, μόνο αυτό μετράει.

Δεν συσχετίζω τον παρουσιαστή με τον σεξουαλικό προσανατολισμό του. Δεν με ενδιαφέρει, δεν με αφορά.

Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι σε όλη την Ελλάδα δεν υπάρχουν 1-2 άνθρωποι που θα έκαναν 100 φορές καλύτερη δουλειά από τους συγκεκριμένους 2.

Και όχι, τον Καπουτζίδη ποτέ δεν τον "πήγαινα" σαν στυλ παρουσίασης, αλλά τουλάχιστον ήξερε και 5 πράγματα για την Eurovision.

Αν είχα την επιλογή θα έβαζα τον original ήχο χτες το βράδυ, αλλά δεν ήμουν μόνος μου.
Είναι νόμος. Στην Εurovision ποτέ δεν στέλνουμε τον καλύτερο τραγουδιστή και παρουσιαστή.
Κάποτε ήθελε να μας εκπροσωπήσει η Fureira αλλά δεν θέλαμε εμείς. Μετά θέλαμε εμείς αλλά δεν ήθελε η Fureira. Μετά ήθελε ξανά...... έχεις ιδέα από Έλληνες.....;
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Και ο Σεργουλοπουλος παλια εξαιρετικος ηταν μην πω ο καλυτερος.

Και ειναι και στο δυναμικο της ΕΡΤ αν αυτο ειναι προυποθεση.

Αλλα σε εναν οργανισμο οπως η ΕΡΤ που το μονο που εχει γινει παλια στην σωστη κατευθυνση ηταν η διαλυση του (που δυστυχως αναιρεθη) δεν εχεις να κανεις τιποτα αλλο....παρα να σταυροκοπιεσαι.

Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι σε όλη την Ελλάδα δεν υπάρχουν 1-2 άνθρωποι που θα έκαναν 100 φορές καλύτερη δουλειά από τους συγκεκριμένους 2.

Και όχι, τον Καπουτζίδη ποτέ δεν τον "πήγαινα" σαν στυλ παρουσίασης, αλλά τουλάχιστον ήξερε και 5 πράγματα για την Eurovision.

Αν είχα την επιλογή θα έβαζα τον original ήχο χτες το βράδυ, αλλά δεν ήμουν μόνος μου.
Τόνυ Σφήνος πχ,all the way! Μορφή,με σπαρταριστό χιούμορ και πανέξυπνος.

Συνολικά με τη στροφή της ERT προς το πιο αποτελεσματικό management που αποδεικνύεται και από το ERTFLIX και από τη γενικότερη αναδιοργάνωση, ακόμα και με τη φετινή επιλογή για τη Eurovision, θεωρώ ότι τα πράγματα είναι στα σωστά tracks. Εγώ είμαι ικανοποιημένος για μια χώρα όπως η Ελλάδα για τον ραδιοτηλεοπτικό της φορέα. Καλύτερα από το παρελθόν σίγουρα.

Περιθώρια βελτίωσης πάντα θα υπάρχουν, δεν γίνεται κι αλλιώς.

Συνολικά με τη στροφή της ERT προς το πιο αποτελεσματικό management που αποδεικνύεται και από το ERTFLIX και από τη γενικότερη αναδιοργάνωση, ακόμα και με τη φετινή επιλογή για τη Eurovision, θεωρώ ότι τα πράγματα είναι στα σωστά tracks. Εγώ είμαι ικανοποιημένος για μια χώρα όπως η Ελλάδα για τον ραδιοτηλεοπτικό της φορέα. Καλύτερα από το παρελθόν σίγουρα.

Περιθώρια βελτίωσης πάντα θα υπάρχουν, δεν γίνεται κι αλλιώς.
Χρειάζεται εκθετική προσπάθεια να πιάσεις το επίπεδο της Eurovision. Oσο και να προσπαθήσεις να ρίξεις το επίπεδο (κινούμαστε πάντα στην σωστή κατεύθυνση), υπάρχουν πιο επιτυχημένοι στην Ευρώπη. Τα περιθώρια βελτίωσης στενεύουν, ο ανταγωνισμός μεγαλώνει, χρειάζονται άλματα και όχι απλά βήματα.

Το έγραψα και χτες για το δωδεκάρι της Ελβετίας στην Ελλάδα και το δωδεκάρι της Ελλάδας στην Ελβετία.

Την στιγμή που η 'Ελενα Παπαρίζου ανακοίνωνε το 12αρι της Ελλάδας η Μαρίνα Σάττι έτρεξε προς το μέρος της ελβετικής συμμετοχής και αγκάλιασε τον καλλιτέχνη.

Χρειάζεται εκθετική προσπάθεια να πιάσεις το επίπεδο της Eurovision. Oσο και να προσπαθήσεις να ρίξεις το επίπεδο (κινούμαστε πάντα στην σωστή κατεύθυνση), υπάρχουν πιο επιτυχημένοι στην Ευρώπη. Τα περιθώρια βελτίωσης στενεύουν, ο ανταγωνισμός μεγαλώνει, χρειάζονται άλματα και όχι απλά βήματα.

Επειδή είμαι analogy guy, σε σχέση με ποια χώρα από αυτές που συμμετέχουν στην Eurovision θα ήθελες να δεις την Ελλάδα να έχει το ίδιο επίπεδο; Ας πούμε της Ουκρανίας; Ή είναι πολύ μεγάλος στόχος αυτός;

Αυτοπροσδιορίζονται (εντός πνεύματος), ως παρουσιαστές-καλλιτέχνες-ταξιδιωτικοί δημοσιογράφοι.
Ναι σε κάποιο ταξίδι τους πήραν το πλοίο από τον Πειραιά και κατέβηκαν στο νησί του San Marino .... 😂😂😂

Η συνταγή της επιτυχίας είναι γνωστή πλέον εδώ και χρόνια .

Πρόταση προς ΕΡΤ για την αποστολή του 2025:
-βρειτε το πιο ψυχικά διαταραγμένο άτομο που μπορειτε
-εμφανιση/κουστούμια που να συνάδει με το παραπάνω
-καταγωγή μισός Ουκρανος-Ισραηλινός

και η νίκη θα είναι σίγουρη.

Το σκεφτόμουν κι εγώ χτες. Να στείλουμε τον εθνικό σταρ!

Παντελώς ακατανόητη, τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα, η προτελευταία θέση της Αυστρίας. Το κομμάτι και η εμφάνιση της Kaleen, σίγουρα άξιζαν κάτι καλύτερο.

Το κομμάτι της Αυστρίας σίγουρα δεν άξιζε για τόσο χαμηλά. Είναι ένα ωραίο dance τραγουδάκι που θυμίζει λίγο 90's. Είναι από αυτά που ξεχώρισα και'γω φέτος.
Αλλά δεν είναι ακατανόητη η χαμηλή του κατάταξη. Εξηγείται εύκολα. Είναι κάτι που θυμίζει κάτι από τα παλιά. Γι'αυτό αρέσει σε μας τους μεγαλύτερους.
Οι πιο νέοι σήμερα θέλουν άλλα πράγματα από τη Eurovision.
Εμένα της Αυστρίας μου άρεσε πολύ περισσότερο από αυτό που βγήκε πρώτο. Ο μέσος όρος του ευρωπαϊκού πληθυσμού που ασχολείται με τον διαγωνισμό, δεν έχει την ίδια οπτική.

Περισσότερο εντύπωση μου έκανε η χαμηλή θέση του όμορφου και μελωδικού τραγουδιού της Σερβίας.

• Like
Reactions: Paris2018
Ναι σε κάποιο ταξίδι τους πήραν το πλοίο από τον Πειραιά και κατέβηκαν στο νησί του San Marino .... 😂😂😂
Ο Ζερόμ έχει ταξιδιωτική εκπομπή στην ΕΤ, την είδα μια φορά κατά λάθος. Μιλάμε ότι το άτομο είναι ατάλαντο ντιπ για ντιπ.

Και καλά να ήταν μόνο στην Γιουροβίζιον . Σκέψου ότι όλοι αυτοί σε λιγες μέρες θα ψηφίσουν για τις ζωές μας.
εχουμε μπερδεψει λιγο την διαφορετικοτητα,με την γελοιοτητα και το ξεφτιλικι.
και για να μην παρεξηγηθω,εννοω οτι γελοιοποιειται και ξεφτιλιζεται καποιος,κατ`επιλογη,ή απο αγνοια,ανεξαρτητως σεξουαλικου προσανατολισμου.
τα τελευταια χρονια,παρακολουθουμε εναν αχταρμα φυλων,οπου ο καθενας αυτοπροσδιοριζεται οπως θελει(αρσενικο,θηλυκο,ουδετερο,λιγο απ`ολα,..)
ή τον..ταμπελαρουν με οτι βολευει εκεινη την χρονικη στιγμη/περιοδο.
αυτα λοιπον ολα τα εντελως αλλοπρόσαλλα που συμβαινουν,προσπαθουν απο παντου και με οτι "δυνατο" μεσο υπαρχει,να να τα προβαλουν σε καθημερινη βαση,οσο το δυνατο περισσοτερο.
το ιδιο συμβαινει τα τελευταια χρονια και στην eurovision,με αποκορυφωμα το χτεσινο ξεφτιλικι.
λιγο σεβασμος απο τους διοργανωτες που εδωσαν το οκ,για να βλεπουμε αυτο το χαλι,δεν θα εβλαπτε.

Οι δηλώσεις των χορευτών της Σάτι που προκάλεσαν​

Σε βίντεο που ανέβηκε στο YouTube, οι δύο άνδρες δίνουν συνέντευξη σε κανάλι του Αζερμπαϊτζάν και περιγράφουν στα τούρκικα την εμπειρία τους στη Eurovision.

Εκείνο όμως, που τράβηξε την προσοχή όλων ήταν η απάντησή τους, όταν η δημοσιογράφος τους ρώτησε για την καταγωγή τους. Όπως αναφέρουν οι Hüso Çetintaş και Yasin Ahmetoğlu, είναι «Έλληνες Τούρκοι της Δυτικής Θράκης».

Επειδή είμαι analogy guy, σε σχέση με ποια χώρα από αυτές που συμμετέχουν στην Eurovision θα ήθελες να δεις την Ελλάδα να έχει το ίδιο επίπεδο; Ας πούμε της Ουκρανίας; Ή είναι πολύ μεγάλος στόχος αυτός;
Άμα ήταν να μας βομβαρδίσουν για να βγάλουμε καλά τραγούδια, ξύκι να γίνει......

Άμα ήταν να μας βομβαρδίσουν για να βγάλουμε καλά τραγούδια, ξύκι να γίνει......

Αναφέρομαι στη συγκεκριμένη περίπτωση που έχει πάντα καλή παρουσία, ανεξάρτητα από το όποιο σπρώξιμο κατά καιρούς. Είναι δηλαδή ένας καλός στόχος να γίνουμε σαν την Ουκρανία στην Eurovision ή ας πούμε είναι πιο εφικτό να γίνουμε ξέρω γω... Ελβετία; Ή κάτι άλλο;

Αναφέρομαι στη συγκεκριμένη περίπτωση που έχει πάντα καλή παρουσία, ανεξάρτητα από το όποιο σπρώξιμο κατά καιρούς. Είναι δηλαδή ένας καλός στόχος να γίνουμε σαν την Ουκρανία στην Eurovision ή ας πούμε είναι πιο εφικτό να γίνουμε ξέρω γω... Ελβετία; Ή κάτι άλλο;
Kοιταξε όλα είναι σχετικά. Και Σουηδοί μπορούμε να γίνουμε και Ισραηλινοί, και Σαν Μαρίνο και οτιδήποτε.
Ούτε στεναχώριες θέλει ούτε τιποτε.
Κάθε ένας ότι ονειρεύεται ότι έχει δημιουργήσει μέσα στο κεφάλι του απο τις εμπειρίες τις πεποιθήσεις του το αναγάγει σε αποτέλεσμα που περιμένει από την eurovision.
Άλλος περιμένει να βγει αριστούργημα μουσικής άλλος αριστούργημα πολιτικής άλλος αριστούργημα κοινωνικής πρότασης,
τελικά απογοητεύεται γιατί, το σύνολο αυτών που ψηφίζουν δεν ειναι ταυτίζεται με αυτό που περίμενε.
Άρα οι 9 στους 10 είναι απογοητευμένοι. Mη σου πω και οι 10.
Παράδειγμα χτες εμεις 4 είμασταν και όλοι απογοητευτήκαμε!
εδώ μέσα ούτε ένας μα ούτε ένας δεν είπε καλό λόγο!
το κεντρικό έτριζε, το Νέμο έσκουζε, οι σατανιστές χτυπιότανε, η Ισπανία ήταν mature granny που κουνιόταν σαν 18άρα, o λαζάνιας έχασε, ο Γάλλος αδικήθηκε, οι Άγγλοι στον διαστημικό σταθμό ερεθίστηκαν και κόντεψαν να το κάνουν live.......