Άμα στέλναμε κανέναν σαν τον Λεξ ή τον Bloody Hawk που γίνεται χαμός με αυτούς τι να κάναμε άραγε στην Eurovision???
Προφανώς και όχι για αυτό και δεν έχουμε και σοβαρές επιτυχίες και στην Eurovision. Και για να το πάω και αλλού, όταν ο Λεξ μπορεί να γεμίζει και να κάνει sold out μέσα σε ώρες ένα Ολυμπιακό Στάδιο χάνω πάσα ιδέα για το τι επιλέγει και ακούει το Ελληνικό κοινό…Εμπιστεύεσαι το Ελληνικό κοινό στις επιλογές του; Εγώ όχι. Μιχάλη Ρακιντζή σχώρα με...![]()
Εσένα τι σου αρέσει αδελφέ ;Προφανώς και όχι για αυτό και δεν έχουμε και σοβαρές επιτυχίες και στην Eurovision. Και για να το πάω και αλλού, όταν ο Λεξ μπορεί να γεμίζει και να κάνει sold out μέσα σε ώρες ένα Ολυμπιακό Στάδιο χάνω πάσα ιδέα για το τι επιλέγει και ακούει το Ελληνικό κοινό…
Προφανώς και όχι για αυτό και δεν έχουμε και σοβαρές επιτυχίες και στην Eurovision. Και για να το πάω και αλλού, όταν ο Λεξ μπορεί να γεμίζει και να κάνει sold out μέσα σε ώρες ένα Ολυμπιακό Στάδιο χάνω πάσα ιδέα για το τι επιλέγει και ακούει το Ελληνικό κοινό…
Για μένα δεν έχει σημασία η θέση,
όσο η συμμετοχή που αντέχει να την ξανακούσουμε.
Αν θυμηθούμε Σωκράτηδες super star,
ρεμπέτικα με ραπ, λαικά όπα τις, και copy
Ρικυ Μάρτιν, η σημερινή ήταν
καλύτερη..
Δεν έχει και τόσο σημασία τι μου αρέσει, ας μείνουμε στο γεγονός ότι έχω γλιτώσει από αυτό το τσουνάμι των Τραπερς που έχει γεμίσει την Ελληνική μουσική βιομηχανία..Εσένα τι σου αρέσει αδελφέ ;
Ρωτάω γιατί δεν θεωρείς τον εαυτό σου "ελληνικό κοινό''.
Ε καλά προφανώς, αν δεν μας νοιάζει ας μην πάμε κιόλας, όλα μετράνε, δεν είναι ότι θα σκάσουμε μεν, αλλά είναι σημαντικό να πάρουμε καλή θέση δε..Δυστυχώς έχει σημασία η θέση γιατί είναι ο μεγαλύτερος διαγωνισμός τραγουδιού παγκοσμίως και μάλλον η μεγαλύτερη ψηφοφορία που διεξάγεται ποτέ. Όσο και να θέλουμε να πούμε ότι δεν μας ενδιαφέρει η θέση, από τη στιγμή που συμμετέχουμε, μας νοιάζει και μας καίει.
Δεν έχει και τόσο σημασία τι μου αρέσει, ας μείνουμε στο γεγονός ότι έχω γλιτώσει από αυτό το τσουνάμι των Τραπερς που έχει γεμίσει την Ελληνική μουσική βιομηχανία..
Το τραγούδι μου αρέσει πολύ, αλλά δεν μου κολλάει για Eurovision…θα το ακούσω ξανά και ξανά, αλλά άλλο αυτό…..από την στιγμή που ψηφίζουμε για Eurovision δεν ψηφίζουμε μόνο τι μας αρέσει αλλά τι θεωρούμε ότι θα πάει πιο ψηλά στον διαγωνισμό σύμφωνα με αυτά που έχουμε ακούσει και δει τόσα χρόνια παρακολουθώντας τον διαγωνισμό και το Αστεροματα δεν είναι τραγούδι που θα πάει ψηλά στον διαγωνισμό, τόσο απλά.Νομίζω ότι είπες πως σου αρέσει για εσωτερική κατανάλωση, όπως κι εγώ.
Μην ορκίζεσαι...Το τραγούδι μου αρέσει πολύ, αλλά δεν μου κολλάει για Eurovision…θα το ακούσω ξανά και ξανά, αλλά άλλο αυτό…..από την στιγμή που ψηφίζουμε για Eurovision δεν ψηφίζουμε μόνο τι μας αρέσει αλλά τι θεωρούμε ότι θα νοσεί πιο ψηλά στον διαγωνισμό σύμφωνα με αυτά που έχουμε ακούσει και δει τόσα χρόνια παρακολουθώντας τον διαγωνισμό και το Αστεροματα δεν είναι τραγούδι που θα πάει ψηλά στον διαγωνισμό, τόσο απλά.
Δεν πάει, το βλέπεις και από τις στοιχηματικες, παρακολουθώ φανατικά Eurovision και παρακολουθώ και φανατικά τις στοιχηματικες, όταν πέφτουν έξω είναι max 3-4 θέσεις πάνω ή κάτω…η Αστεροματα max θα πάει 15-16 θέση….και ίσως να λέω και πολύ.Μην ορκίζεσαι...
Ολα να τα περιμενεις. Και τη πρωτη δεκαδα. Σαμπως το ζαρι της Σατι καλυτερο ητανε που βγηκε 11ο?η Αστεροματα max θα πάει 15-16 θέση….και ίσως να λέω και πολύ.
Το τραγούδι μου αρέσει πολύ, αλλά δεν μου κολλάει για Eurovision…θα το ακούσω ξανά και ξανά, αλλά άλλο αυτό…..από την στιγμή που ψηφίζουμε για Eurovision δεν ψηφίζουμε μόνο τι μας αρέσει αλλά τι θεωρούμε ότι θα πάει πιο ψηλά στον διαγωνισμό σύμφωνα με αυτά που έχουμε ακούσει και δει τόσα χρόνια παρακολουθώντας τον διαγωνισμό και το Αστεροματα δεν είναι τραγούδι που θα πάει ψηλά στον διαγωνισμό, τόσο απλά.
Καταρχάς ο ΛΕΞ δεν θεωρείται Τράπερ. Προσωπικά δεν τον γουστάρω γιατί δεν έχει flow.Δεν έχει και τόσο σημασία τι μου αρέσει, ας μείνουμε στο γεγονός ότι έχω γλιτώσει από αυτό το τσουνάμι των Τραπερς που έχει γεμίσει την Ελληνική μουσική βιομηχανία..
Τώρα να λέμε σε νήμα για την Γιουροβίζιον ότι το ελληνικό κοινό δεν έχει μουσική παιδεία, μου φαντάζει κάπως αστείο.
Το ίδιο πράγμα λέμε.Εκτός κι αν θεωρείς την Eurovision κάτι που απαυθύνεται σε κοινό με μουσική παιδεία, να το ξέρουμε δηλαδή....![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.