Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

νομίζω επαιξε ρόλο ,έδωσε πόντους η ερμηνεία,αλλά μόνο με το ρεφρέν πολύ λίγα τραγούδια νίκησαν.
Στην αρχή ο στίχος και η μουσική δεν αγγίζουν έναν μέσο Ευρωπαίο.
Το ρεφρέν δίνει ρέστα, αλλά δεν αρκεί κατά την γνώμη μου.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
θυμάμαι αρχές της Δεκαετίας του '80 ,μια αθάνατη ατάκα απ' τον αξέχαστο Αρχέλαο του Ρομάντζου,που μετά από κάποια πλασαρίσματα που δεν άρεσαν,έκανε πρόταση να στείλουμε τον Μάικλ Ροζάκη,(Αθάνατος Αρχέλαος, τονίζω).

Άμα στέλναμε κανέναν σαν τον Λεξ ή τον Bloody Hawk που γίνεται χαμός με αυτούς τι να κάναμε άραγε στην Eurovision???

Εμπιστεύεσαι το Ελληνικό κοινό στις επιλογές του; Εγώ όχι. Μιχάλη Ρακιντζή σχώρα με... 😅

Εμπιστεύεσαι το Ελληνικό κοινό στις επιλογές του; Εγώ όχι. Μιχάλη Ρακιντζή σχώρα με... 😅
Προφανώς και όχι για αυτό και δεν έχουμε και σοβαρές επιτυχίες και στην Eurovision. Και για να το πάω και αλλού, όταν ο Λεξ μπορεί να γεμίζει και να κάνει sold out μέσα σε ώρες ένα Ολυμπιακό Στάδιο χάνω πάσα ιδέα για το τι επιλέγει και ακούει το Ελληνικό κοινό…

Προφανώς και όχι για αυτό και δεν έχουμε και σοβαρές επιτυχίες και στην Eurovision. Και για να το πάω και αλλού, όταν ο Λεξ μπορεί να γεμίζει και να κάνει sold out μέσα σε ώρες ένα Ολυμπιακό Στάδιο χάνω πάσα ιδέα για το τι επιλέγει και ακούει το Ελληνικό κοινό…
Εσένα τι σου αρέσει αδελφέ ;
Ρωτάω γιατί δεν θεωρείς τον εαυτό σου "ελληνικό κοινό''.

Για μένα δεν έχει σημασία η θέση,
όσο η συμμετοχή που αντέχει να την ξανακούσουμε.
Αν θυμηθούμε Σωκράτηδες super star,
ρεμπέτικα με ραπ, λαικά όπα τις, και copy
Ρικυ Μάρτιν, η σημερινή ήταν
καλύτερη..

Δεν είναι τόσο ώριμο το Ελληνικό κοινό. Με απ' ευθείας ανάθεση πιάνουμε καλές θέσεις συνήθως. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα ήθελα να είναι αλλιώς το πράγμα βέβαια.

• Like
Reactions: karamela
Για μένα δεν έχει σημασία η θέση,
όσο η συμμετοχή που αντέχει να την ξανακούσουμε.
Αν θυμηθούμε Σωκράτηδες super star,
ρεμπέτικα με ραπ, λαικά όπα τις, και copy
Ρικυ Μάρτιν, η σημερινή ήταν
καλύτερη..

Δυστυχώς έχει σημασία η θέση γιατί είναι ο μεγαλύτερος διαγωνισμός τραγουδιού παγκοσμίως και μάλλον η μεγαλύτερη ψηφοφορία που διεξάγεται ποτέ. Όσο και να θέλουμε να πούμε ότι δεν μας ενδιαφέρει η θέση, από τη στιγμή που συμμετέχουμε, μας νοιάζει και μας καίει.

• Like
Reactions: karamela
Εσένα τι σου αρέσει αδελφέ ;
Ρωτάω γιατί δεν θεωρείς τον εαυτό σου "ελληνικό κοινό''.
Δεν έχει και τόσο σημασία τι μου αρέσει, ας μείνουμε στο γεγονός ότι έχω γλιτώσει από αυτό το τσουνάμι των Τραπερς που έχει γεμίσει την Ελληνική μουσική βιομηχανία..

• Like
Reactions: Paris2018
Δυστυχώς έχει σημασία η θέση γιατί είναι ο μεγαλύτερος διαγωνισμός τραγουδιού παγκοσμίως και μάλλον η μεγαλύτερη ψηφοφορία που διεξάγεται ποτέ. Όσο και να θέλουμε να πούμε ότι δεν μας ενδιαφέρει η θέση, από τη στιγμή που συμμετέχουμε, μας νοιάζει και μας καίει.
Ε καλά προφανώς, αν δεν μας νοιάζει ας μην πάμε κιόλας, όλα μετράνε, δεν είναι ότι θα σκάσουμε μεν, αλλά είναι σημαντικό να πάρουμε καλή θέση δε..

Δεν έχει και τόσο σημασία τι μου αρέσει, ας μείνουμε στο γεγονός ότι έχω γλιτώσει από αυτό το τσουνάμι των Τραπερς που έχει γεμίσει την Ελληνική μουσική βιομηχανία..

Νομίζω ότι είπες πως σου αρέσει για εσωτερική κατανάλωση, όπως κι εγώ.

Νομίζω ότι είπες πως σου αρέσει για εσωτερική κατανάλωση, όπως κι εγώ.
Το τραγούδι μου αρέσει πολύ, αλλά δεν μου κολλάει για Eurovision…θα το ακούσω ξανά και ξανά, αλλά άλλο αυτό…..από την στιγμή που ψηφίζουμε για Eurovision δεν ψηφίζουμε μόνο τι μας αρέσει αλλά τι θεωρούμε ότι θα πάει πιο ψηλά στον διαγωνισμό σύμφωνα με αυτά που έχουμε ακούσει και δει τόσα χρόνια παρακολουθώντας τον διαγωνισμό και το Αστεροματα δεν είναι τραγούδι που θα πάει ψηλά στον διαγωνισμό, τόσο απλά.

Το τραγούδι μου αρέσει πολύ, αλλά δεν μου κολλάει για Eurovision…θα το ακούσω ξανά και ξανά, αλλά άλλο αυτό…..από την στιγμή που ψηφίζουμε για Eurovision δεν ψηφίζουμε μόνο τι μας αρέσει αλλά τι θεωρούμε ότι θα νοσεί πιο ψηλά στον διαγωνισμό σύμφωνα με αυτά που έχουμε ακούσει και δει τόσα χρόνια παρακολουθώντας τον διαγωνισμό και το Αστεροματα δεν είναι τραγούδι που θα πάει ψηλά στον διαγωνισμό, τόσο απλά.
Μην ορκίζεσαι...

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Μην ορκίζεσαι...
Δεν πάει, το βλέπεις και από τις στοιχηματικες, παρακολουθώ φανατικά Eurovision και παρακολουθώ και φανατικά τις στοιχηματικες, όταν πέφτουν έξω είναι max 3-4 θέσεις πάνω ή κάτω…η Αστεροματα max θα πάει 15-16 θέση….και ίσως να λέω και πολύ.

για μένα ήταν έκπληξη που περάσαμε τελικό,όπως θα είναι έκπληξη αν δεν το πάρει μια εκ των δύο που μιλούν όλοι.Σουηδια, Αυστρία,..
Το πρώτο βέβαια ήδη ακούγεται σε ξενοδοχειακές πανηγύρεις..

Το τραγούδι μου αρέσει πολύ, αλλά δεν μου κολλάει για Eurovision…θα το ακούσω ξανά και ξανά, αλλά άλλο αυτό…..από την στιγμή που ψηφίζουμε για Eurovision δεν ψηφίζουμε μόνο τι μας αρέσει αλλά τι θεωρούμε ότι θα πάει πιο ψηλά στον διαγωνισμό σύμφωνα με αυτά που έχουμε ακούσει και δει τόσα χρόνια παρακολουθώντας τον διαγωνισμό και το Αστεροματα δεν είναι τραγούδι που θα πάει ψηλά στον διαγωνισμό, τόσο απλά.

Ναι. Οι λόγοι που δεν κολλάει είναι πολλοί. Τους έχω πει λίγες σελίδες πιο πριν. Με υπερπροσπάθεια περάσαμε στον τελικό. Τώρα από δω και πέρα... random η φάση αν θα είναι πιο κοντά στην 20η θέση ή πιο κοντά στη μέση της δεύτερης δεκάδας.

Είναι απίθανο να μπορέσει να καλύψει έδαφος με λίγα λόγια.

Καταρχάς ο ΛΕΞ δεν θεωρείται Τράπερ. Προσωπικά δεν τον γουστάρω γιατί δεν έχει flow.
Δεύτερον η μουσική βιομηχανία από τα 80's και ύστερα έχει γεμίσει με λαϊκούς (και καλά) και λαϊκόποπ πουθενάδες του ενός χιτ οι οποίοι είχαν σαν μοναδικό σκοπό να γεμίσουν τα μαγαζιά της παραλιακής ώστε να βγάλουν εύκολο χρήμα.
Οι συγκεκριμένοι ευθύνονται (μαζί με τις εταιρείες που τους έστησαν) για την κατάντια της ελληνικής μουσικής.

Βασικά σε ρωτάω τι σου αρέσει γιατί το avclub έχει μια τεράστια μουσική κατηγορία με παρουσιάσεις απ' όλα τα είδη της μουσικής, όπου παρουσιάζονται δίσκοι με τεράστια βαρύτητα αλλά και πιο χαλαροί, από μέλη που αγαπούν τη μουσική και έχουν αφιερώσει "εργατοώρες" από τον χρόνο τους για να μας τις παρουσιάσουν.
Δεν σε έχω δει από εκεί μεριά, μπορεί να σε ενδιαφέρει, να περάσεις μια βόλτα και από εκεί.

Τώρα να λέμε σε νήμα για την Γιουροβίζιον ότι το ελληνικό κοινό δεν έχει μουσική παιδεία, μου φαντάζει κάπως αστείο.
Σχώρα με αν κάνω λάθος.

Τώρα να λέμε σε νήμα για την Γιουροβίζιον ότι το ελληνικό κοινό δεν έχει μουσική παιδεία, μου φαντάζει κάπως αστείο.

Δεν είναι ώριμο για να επιλέξει τραγούδι για την Eurovision. Δεν έχει σημασία αν συμμετέχει κάποιος στην μουσική κατηγορία του AVclub ή όχι γι' αυτό. Εκτός κι αν θεωρείς την Eurovision κάτι που απευθύνεται σε κοινό με μουσική παιδεία, να το ξέρουμε δηλαδή.... :LOL: