karamela
AVClub Fanatic
- 6 November 2013
- 13,378
Κοιτα είμαστε σε λάθος νήμα, και προφανώς δεν τους τσουβαλιάζω όλους, αλλά και μόνος σου το είπες όταν η πλειοψηφία στην Ελλάδα άκουγε αυτά τα λαικοποπ που τώρα τα γυρίσανε σε τράπερ….τι γνώμη θελεις να έχω για το Ελληνικό κοινό;;; Τώρα επειδή ένα 5-10-15% έχει γούστο, άποψη, μουσική παιδεία κλπ. Δεν σώζει την κατάσταση…..Καταρχάς ο ΛΕΞ δεν θεωρείται Τράπερ. Προσωπικά δεν τον γουστάρω γιατί δεν έχει flow.
Δεύτερον η μουσική βιομηχανία από τα 80's και ύστερα έχει γεμίσει με λαϊκούς (και καλά) και λαϊκόποπ πουθενάδες του ενός χιτ οι οποίοι είχαν σαν μοναδικό σκοπό να γεμίσουν τα μαγαζιά της παραλιακής ώστε να βγάλουν εύκολο χρήμα.
Οι συγκεκριμένοι ευθύνονται (μαζί με τις εταιρείες που τους έστησαν) για την κατάντια της ελληνικής μουσικής.
Βασικά σε ρωτάω τι σου αρέσει γιατί το avclub έχει μια τεράστια μουσική κατηγορία με παρουσιάσεις απ' όλα τα είδη της μουσικής, όπου παρουσιάζονται δίσκοι με τεράστια βαρύτητα αλλά και πιο χαλαροί, από μέλη που αγαπούν τη μουσική και έχουν αφιερώσει "εργατοώρες" από τον χρόνο τους για να μας τις παρουσιάσουν.
Δεν σε έχω δει από εκεί μεριά, μπορεί να σε ενδιαφέρει, να περάσεις μια βόλτα και από εκεί.
Τώρα να λέμε σε νήμα για την Γιουροβίζιον ότι το ελληνικό κοινό δεν έχει μουσική παιδεία, μου φαντάζει κάπως αστείο.
Σχώρα με αν κάνω λάθος.
Έτσι και αλλιώς αυτό που έγραψα είναι ότι το Ελληνικό κοινό δεν μπορεί να ψηφίσει ένα κομμάτι που να πάει καλά στην Eurovision, για αυτό και για χρόνια γινόταν απευθείας ανάθεση…τώρα γιατί γίνεται αυτό είναι αρκετοί λόγοι που δεν είναι τις παρούσης.