Haagenti
AVClub Fanatic
Τώρα θα πάνε όλοι μαζί για πατσά στα πατσατζίδικα που διανυκτερεύουν απέναντι από το εργοστάσιο της Nagra.
Σε έκανα μπλοκ, πάει τώρα, μην δικαιολογείσαι δεν το σώζεις!!!!Ναι σιγα τωρα......συνηθως αυτα τα βλεπαμε με κανα σμαρι φιλους μου ολοι γκευ αλλα τωρα δεν επαιζε εκεινη η παρεα και λεω εγω ή θα το ζησω τερμα αυτο ή θα παω να δω πρεμιερα Τομι Κρουζι.
Εγώ τόσες σελίδες πριν διάβαζα να λέτε 20η άντε το πολύ 15η ...... Τελικά τι έγινε ?? τόσο έξω πέσατε ??? γιατί 15 με 6 είναι χαώδης διαφορά ....
![]()
Ημουν ο πρωτος που το προεβλεψε.Βρήκαμε τον νικητή για φέτος και σας τον παρουσιάζουμε..
ΥΓ.. Αν δεν στείλουν το συγκεκριμένο θα ειναι σκάνδαλο..
Θα πάω το θέμα στα ευρωπαικά δικαστήρια.
Εγώ το παραδέχομαι ότι έπεσα έξω..Εγώ τόσες σελίδες πριν διάβαζα να λέτε 20η άντε το πολύ 15η ...... Τελικά τι έγινε ?? τόσο έξω πέσατε ??? γιατί 15 με 6 είναι χαώδης διαφορά ....
![]()
Ημουν ο πρωτος που το προεβλεψε.
Αν ημουν κριτης και ειχα δει της Λετονιας τοτε θα το εβγαζα δευτερο.
Πολλοι με λοιδωρησαν τοτε με πρωτο τον Pleo αλλα τους συγχωρω γιατι τωρα μαθαινουν.![]()
Προσωπικά μου άρεσε πολύ το τραγούδι και το θεωρούσα το καλύτερο από τον φετινό Ελληνικο διαγωνισμό, αλλά δεν πίστευα ότι ταιριάζει για Eurovision, έπεσα έξω, μετά τον ημιτελικό με την φοβερή παρουσία είχα γράψει ότι ίσως φτάσει και την δέκατη θέση, αλλά πήγαμε ακόμα πιο καλά στην 6η θέση που δεν το περίμενα με τίποτα…τι να πω, αν είχαμε ίσως και λίγο Αγγλικό στοίχο έστω στην αρχή ίσως πηγαίναμε και ακόμα πιο ψηλά….τεραστια επιτυχία πάντως και μπαίνει μέσα στο πάνθεον με τις καλύτερες συμμετοχές της Ελλάδας στην Eurovision.Εγώ το παραδέχομαι ότι έπεσα έξω..
Το τραγούδι δεν μ άρεσε, αλλά κέρδισε η ερμηνεία,η παρουσία,η έλλειψη τρακ,οι φωνητικές χορδές.
Απ τον ημιτελικό πήρε πόντους .
Και οι 2 ερμηνείες( Αυστρίας) έδωσαν ρέστα στα φωνητικά ,έδειξαν ότι η μουσική και τα κουμπιά ,οι κονσόλες και τα πλήκτρα δεν θα ξεπεράσουν την φυσική φωνή.
Αλλά του χρόνου μπορεί να δούμε άλλα ήθη και έθιμα.
Αν ήταν απ την αρχή πιο cupture πιστεύω θα ήταν ψηλότερα.
Οχι ολοι. Εγω το προεβλεψα. Μαλιστα την δεκαδα την επαιξα και στο bet365.Εγώ τόσες σελίδες πριν διάβαζα να λέτε 20η άντε το πολύ 15η ...... Τελικά τι έγινε ?? τόσο έξω πέσατε ??? γιατί 15 με 6 είναι χαώδης διαφορά ....
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.