Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Της Αυστρίας φέτος ήταν διαφορετικό κατά τη γνώμη μου από τον περσινό νικητή. Ήταν ξεκάθαρα πολύ πιο οπερατικό. Η Εσθονία έκανε μεγάλη σύνδεση με το fun factor, δεν είχε κανείς άλλος κάτι τέτοιο, ίσως προσπάθησε η Μάλτα να το κάνει αυτό αλλά τελικά... meh.

Η επιμονή στην τελειότητα των πλάνων για την Ελλάδα, πραγματικά ήταν ανεπανάληπτη. Δείτε τη διαφορά μικροδευτερολέπτων στα πλάνα του ημιτελικού και του τελικού. Φυσικά έμεινα στα πλάνα, σχεδόν δεν άκουγα την εκτέλεση καθώς εστίασα σε εκείνα που είπα ότι ήταν αδύνατον να βελτιστοποιηθούν περαιτέρω. Κι όμως!

Τελικά με την πλάτη στον τοίχο πάντα φέρνουμε αποτελέσματα ως χώρα. Το πίστεψαν πολύ περισσότερο από πέρσι, το πρόσεξαν πολύ και αυτό έφερε αποτέλεσμα. Φαντάσου να είχαμε και ακόμα καλύτερο τραγούδι δηλαδή.

Στο πάνθεον των Ελληνικών συμμετοχών η αποψινή.

Ναι σιγα τωρα......συνηθως αυτα τα βλεπαμε με κανα σμαρι φιλους μου ολοι γκευ αλλα τωρα δεν επαιζε εκεινη η παρεα και λεω εγω ή θα το ζησω τερμα αυτο ή θα παω να δω πρεμιερα Τομι Κρουζι.

Ναι σιγα τωρα......συνηθως αυτα τα βλεπαμε με κανα σμαρι φιλους μου ολοι γκευ αλλα τωρα δεν επαιζε εκεινη η παρεα και λεω εγω ή θα το ζησω τερμα αυτο ή θα παω να δω πρεμιερα Τομι Κρουζι.
Σε έκανα μπλοκ, πάει τώρα, μην δικαιολογείσαι δεν το σώζεις!!!!

• Haha
Reactions: Pleo
Εγώ τόσες σελίδες πριν διάβαζα να λέτε 20η άντε το πολύ 15η ...... Τελικά τι έγινε ?? τόσο έξω πέσατε ??? γιατί 15 με 6 είναι χαώδης διαφορά ....

(y)(y)🇬🇷(y)(y)

• Love
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Εγώ τόσες σελίδες πριν διάβαζα να λέτε 20η άντε το πολύ 15η ...... Τελικά τι έγινε ?? τόσο έξω πέσατε ??? γιατί 15 με 6 είναι χαώδης διαφορά ....

(y)(y)🇬🇷(y)(y)

Ε ναι ειναι η ωρα να κανουμε την κωλοτουμπα μας ολοι μαζι

Ε ιιιιιιιιιι Ωπππππ 👯‍♂️

Το αποτέλεσμα μετράει. Όπως έχουν πει και οι γιουροβιζιονικοί άγιοι AB και BA, the winner takes it all. 😁

Στάνταρ εκτός όλων των προβλέψεων η Ελλάδα, 6η θέση είναι όπως είπα συγκλονιστική θέση, μόλις μία πιο κάτω από εκείνο που θεωρείται τρομακτική επίδοση.

Βρήκαμε τον νικητή για φέτος και σας τον παρουσιάζουμε..

ΥΓ.. Αν δεν στείλουν το συγκεκριμένο θα ειναι σκάνδαλο..

Θα πάω το θέμα στα ευρωπαικά δικαστήρια. 🍕

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Ημουν ο πρωτος που το προεβλεψε.
Αν ημουν κριτης και ειχα δει της Λετονιας τοτε θα το εβγαζα δευτερο.
Πολλοι με λοιδωρησαν τοτε με πρωτο τον Pleo αλλα τους συγχωρω γιατι τωρα μαθαινουν. :p

(y)(y)🇬🇷(y)(y)
Εγώ το παραδέχομαι ότι έπεσα έξω..
Το τραγούδι δεν μ άρεσε, αλλά κέρδισε η ερμηνεία,η παρουσία,η έλλειψη τρακ,οι φωνητικές χορδές.
Απ τον ημιτελικό πήρε πόντους .
Και οι 2 ερμηνείες( Αυστρίας) έδωσαν ρέστα στα φωνητικά ,έδειξαν ότι η μουσική και τα κουμπιά ,οι κονσόλες και τα πλήκτρα δεν θα ξεπεράσουν την φυσική φωνή.
Αλλά του χρόνου μπορεί να δούμε άλλα ήθη και έθιμα.
Αν ήταν απ την αρχή πιο cupture πιστεύω θα ήταν ψηλότερα.

Ημουν ο πρωτος που το προεβλεψε.
Αν ημουν κριτης και ειχα δει της Λετονιας τοτε θα το εβγαζα δευτερο.
Πολλοι με λοιδωρησαν τοτε με πρωτο τον Pleo αλλα τους συγχωρω γιατι τωρα μαθαινουν. :p

Πρόσεχε σε ποιους δίνεις αποδοχή. Έχει σημασία στο μέλλον. :p

• Haha
Reactions: Haagenti
Η Νανά Μούσχουρη πάντως είπε κάτι προφητικό πριν τον ημιτελικό,ότι η φωνή της ,τής αρέσει και θα πάει καλά.

Το κακό είναι ότι απ όλα που ακούσαμε και είδαμε ,αυτό που θ ακουστεί περισσότερο είναι το Σουηδικό.
Για όποιον ανέβει προς τα Βόρεια και πάει διήμερη κρουαζιέρα προς και από Φινλανδία, από και προς Εσθονία, από και προς Γερμανία,από και προς Νορβηγία θα το ακούσει πολλές φορές.
Ένα ταξίδι που συστήνω σ όλους καθώς έχει την δική του εξωτική ομορφιά.
Όπως και το δικό μας θ ακουστεί στα Ελληνάδικα και θα χορευτεί από Έλληνες και Τούρκους.

Εγώ το παραδέχομαι ότι έπεσα έξω..
Το τραγούδι δεν μ άρεσε, αλλά κέρδισε η ερμηνεία,η παρουσία,η έλλειψη τρακ,οι φωνητικές χορδές.
Απ τον ημιτελικό πήρε πόντους .
Και οι 2 ερμηνείες( Αυστρίας) έδωσαν ρέστα στα φωνητικά ,έδειξαν ότι η μουσική και τα κουμπιά ,οι κονσόλες και τα πλήκτρα δεν θα ξεπεράσουν την φυσική φωνή.
Αλλά του χρόνου μπορεί να δούμε άλλα ήθη και έθιμα.
Αν ήταν απ την αρχή πιο cupture πιστεύω θα ήταν ψηλότερα.
Προσωπικά μου άρεσε πολύ το τραγούδι και το θεωρούσα το καλύτερο από τον φετινό Ελληνικο διαγωνισμό, αλλά δεν πίστευα ότι ταιριάζει για Eurovision, έπεσα έξω, μετά τον ημιτελικό με την φοβερή παρουσία είχα γράψει ότι ίσως φτάσει και την δέκατη θέση, αλλά πήγαμε ακόμα πιο καλά στην 6η θέση που δεν το περίμενα με τίποτα…τι να πω, αν είχαμε ίσως και λίγο Αγγλικό στοίχο έστω στην αρχή ίσως πηγαίναμε και ακόμα πιο ψηλά….τεραστια επιτυχία πάντως και μπαίνει μέσα στο πάνθεον με τις καλύτερες συμμετοχές της Ελλάδας στην Eurovision.

Για μένα είναι επίσης θετικό ότι πήραμε πολύ καλή θέση με ένα κομμάτι καθαρά Ελληνικό, ποιοτικο, χωρίς ξεβρακώματα και ντάπα ντουπα με μια κοπέλα συμπαθέστατη, χαμηλών τόνων και μετρημένη και όλα αυτά κάνουν την σημερινή μας επιτυχία ακόμα πιο σημαντική…

Στα μπιτσόμπαρα, στα κρουαζιερόπλοια και σε χώρους αντίστοιχους, γενικώς ακούγονται τα τραγούδια που έχουν σταθερό beat. Δεν είναι το κριτήριο αυτό για τη Eurovision. Ο διαγωνισμός είναι απρόβλεπτος ακόμα, γι' αυτό και είναι διαγωνισμός, επομένως ευτυχώς που υπάρχει το απρόβλεπτο για να κάνουμε κι εμείς χάζι με αυτό. Ένα από τα μυστικά της Eurovision, που δεν είναι και δα κανένα μεγάλο μυστικό, είναι και αυτό.
Πήρε την ήττα της η Σουηδία ενώ όλοι την είχαν σιγουράκι για πρωτιά και παρέμεινε το 7-7 με την Ιρλανδία.

Τα remix να είναι καλά, και όλα τα τραγούδια θα παίξουν το καλοκαίρι στα μπιτσόμπαρα. Κάποια περισσότερο, κάποια λιγότερο. Who cares?

Τελικά τα κατάφερε η αυστρία.
Άρεσε σε αρκετό κόσμο. Σε εμένα δεν έλεγε και πολλά πράγματα.
Ναι οκ έχει καλή φωνή αλλά το είδαμε και πέρσι με το nemo.
Στο ίδιο μουσικό σκαλί πάτησε, απλά ήταν πιο σοπράνο από το nemo.
Και πιο αξιοπρεπής θα έλεγα, παρότι ανήκει κι αυτός στην κοινότητα queer.
Είναι αυτό που λέμε. Θέλεις να διαφέρεις σεξουαλικά; Δικαίωμα σου.
Η αξιοπρέπεια σε χαρακτηρίζει ως άνθρωπο.

Προτιμότερο όμως από του ισραήλ.
Αδιάφορο τραγούδι. Δεν το θυμάμαι καν.
Το μόνο που θυμάμαι είναι το vision κομμάτι. Ηταν ωραία η παρουσίαση.

Αντίθετα της αυστρίας δεν θυμάμαι καθόλου το vision.
Κάδρο 4:3 και ασπρόμαυρο; Απαπαπα.
Βάλε το ότι έπαιζε και η ερτ, λες και βρέθηκα στο 1978 !!!

Μήπως πάμε κι εμείς του χρόνου με ασπρόμαυρο. Να ρωτήσουμε τη Νανά Μούσχουρη αν ενδιαφέρεται; 😁

ΟΚ, κάπου σκέφτηκαν να κάνουν τη διαφορά με τους υπόλοιπους. Πάντα παίζει αυτό. Για να δούμε... αν ήταν έγχρωμο όπως τα υπόλοιπα θα έκανε την ίδια εντύπωση; Βασικά καλή σκέψη από τους συντελεστές της Αυστρίας. Σου λέει κάτι ακόμα θα προσθέσει, γιατί όχι;

ετφγηβαφηβα

(y)(y)🇬🇷(y)(y)
Οχι ολοι. Εγω το προεβλεψα. Μαλιστα την δεκαδα την επαιξα και στο bet365.
Οχι λογω τραγουδιου αλλα λογω των νεων συσχετισμων στην ευρωπη.
Και δεν ημουν και πολυ λαθος βασει των ευρωπαικων κρατων που ψηφισαν ευνοικα και στις επιτροπες και στο τελεβοτινγκ.

Last but not least.

Η πρώτη δεκάδα μετράει στατιστικώς εννοείται για τη συνέχεια (και μας έβγαλαν την ψυχή μέχρι να αναρτηθεί ένας πίνακας με τα τελικά αποτελέσματα επίσης).

eurovision-2025-result.jpg