Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Το θέμα είναι μην νομίζουμε ότι βρήκαμε την λύση και συνεχίσουμε και του χρόνου με το ίδιο τέμπο γιατί θα πάμε άπατοι.
Το κομμάτι ήταν ένα διαφορετικό άκουσμα για τα αυτιά της Ευρώπης και η φυσιογνωμία της Κλαυδίας επίσης.
Τα γυαλιά, η μύτη το συντηρητικό χτένισμα κλπ ταιριάζει με το diversity κλίμα της eurovision.
Περίμενα 10η με 15η θέση οπότε η 6η θέση είναι μεγάλη επιτυχία για μένα.
Ωραίο το show και φέτος, μια χαρά περάσαμε.

Γραψε ντε, πως λειτουργουσες, τοσο καιρο, υπο μυστικοτητα για να... " καλλιεργηθει κλιμα "!

Εγώ αν ήμουν Γαλλία θα κατέβαζα το απίστευτο αυτό soundtrack να τα σαρώσει όλα. Υπάρχουν πολλά αξιόλογα τραγούδια εκεί έξω απλά η Eurovision είναι ένα μέσο προώθησης της μετριότητας.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
δεν πιστεύω ότι θέλουν κάποιοι καλλιτέχνες να συμμετάσχουν για τους λόγους που αναφέρθηκαν.
Ψυχοφθόρα παζάρια πασπαλισμενα από περίεργα life styles.
στους εθνικούς διαγωνισμούς πάνε οι ίδιοι και οι ίδιοι ή νεαρής ηλικίας άτομα.
Νομίζω ότι το σόου σνομπαρεται εκ των έσω.
Δεν έχει την απήχηση/αίγλη που είχε παλιότερα.
Φαινομενικά μοιάζει να γιγαντώθηκε αλλά αυτό οφείλεται στο νέο αίμα,στις Νέες Δημοκρατίες που μπήκαν,στην είσοδο της Αυστραλίας.
οι περισσότεροι νικητές δεν έκαναν διεθνή καριέρα και κάποιοι κινούνται στην μετριότητα.
Υπάρχει μεγάλο χάσμα στις προτιμήσεις μέσα στις ίδιες τις χώρες,ένα παράδειγμα η Σουηδία που πρώτη φορά έστειλε συμμετοχή που υποστηριζόταν κυρίως απ' τους μεγαλύτερους που έβλεπαν κάθε χρόνο να τους εκπροσωπούν οι εκλεκτοί των παιδιών τους.
Φέτος βγήκε ένα τραγούδι που θ ακουστεί,που είχε φωνή και ίσως ξαναπάρει μέρος.
ένα τραγούδι που δεν έχει σχέση με παλιούς νικητές/τριες με καμία ραδιοφωνική κάλυψη,ούτε καν απ' το κρατικό ραδιόφωνο.

Όταν εμείς φορούσαμε περούκες....

View attachment 252505

View attachment 252506
ενταξει..
εδω πια δεν μιλαμε για ελευθερια αποψεων και διαφορετικοτητας,αλλα για καραγκιοζιλικια..
προσπαθει να μας πει κατι,αλλα με πολυ λαθος τροπο και καταληγει να γινεται περισσοτερο ρομπα..
του χαρισαν το επαθλο περσι για να περασουν τα δικα τους...μηνυματα,αλλα προφανως ο ιδιος,δεν ξερει το σωστο τροπο για να το προχωρησει και να το εξελιξει.

Λες αυτό που υποστηρίζει η Τουρκία δηλαδή.

Από το 2012 έχει αποχωρήσει για τον λόγο αυτόν.

Ωραία παρταρα είχανε κάνει όταν φιλοξένησαν τον διαγωνισμό θυμάμαι.

Καλα αυτο ηταν η προφαση.

Οι λογοι ειναι διαφορετικοι νομιζω

Αν δεν εισαι διατεθειμενος ως κρατος να μπεις μεχρι τελους σε αυτο το παρτυ θα σε αντιμετωπιζουν εχθρικα.

Αλλες εποχες το 2012 απο τοτε εχουν αλλαξει πολλα.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Ενδεχομένως να μην έγινε κάτι αντιληπτό Σάττι vs Klavdia .
Και τις δύο τις θεωρώ φωνάρες ,το πρόβλημα με την δεσποινίδα Σάτι είναι η στάση και η συμπεριφορά της -ύφος και ήθος εγώ ήμουν από αυτούς που υποστήριζα την περσινή συμμετοχή(Ελλάδα ) αλλά διαψεύστηκα συνεχίζει δε να έχει γιουσουφάκια συνεργάτες οι οποίοι δηλώνουν Τούρκοι πολίτες ενώ είναι Έλληνες !!!
Φυσικά απαξίωσε την φετινή Ελληνική συμμετοχή μιλώντας για Τάπα ,ενώ θέλει να βγάλει λεφτά 😉
Από την άλλη έχουμε την Klavdia με άλλο ήθος που μας έκανε απλά υπερήφανους όχι μόνο με το τραγούδι αλλά και με την στάση της .
Φυσικά μπορεί να υπηρετήσει όλα τα είδη μουσικής .
Και Γαλλικά η δεσποινίδα .

ενταξει..
εδω πια δεν μιλαμε για ελευθερια αποψεων και διαφορετικοτητας,αλλα για καραγκιοζιλικια..
προσπαθει να μας πει κατι,αλλα με πολυ λαθος τροπο και καταληγει να γινεται περισσοτερο ρομπα..
του χαρισαν το επαθλο περσι για να περασουν τα δικα τους...μηνυματα,αλλα προφανως ο ιδιος,δεν ξερει το σωστο τροπο για να το προχωρησει και να το εξελιξει.

Μπορώ να τους καταλάβω κάπως, γιατί τόσα χρόνια στο παρελθόν έχουν υποστεί διάφορα, οπότε τώρα παίρνουν "το αίμα τους πίσω".
Βέβαια όπως είπες κι εγώ θεωρώ ότι το κάνουν με λάθος τρόπο και φέρνουν τον κόσμο απέναντι τους αντί δίπλα τους.
Και στην τελική αυτοί μεγάλωσαν σε πολύ πιο κοινωνικά προηγμένες χώρες. Αυστρία, Ελβετία κλπ.
Τι να πει το ελληνάκι από την επαρχία που φοβάται ακόμα μην το λιθοβολήσουν.

δεν πιστεύω ότι θέλουν κάποιοι καλλιτέχνες να συμμετάσχουν για τους λόγους που αναφέρθηκαν.
Ψυχοφθόρα παζάρια πασπαλισμενα από περίεργα life styles.
στους εθνικούς διαγωνισμούς πάνε οι ίδιοι και οι ίδιοι ή νεαρής ηλικίας άτομα.
Νομίζω ότι το σόου σνομπαρεται εκ των έσω.
Δεν έχει την απήχηση/αίγλη που είχε παλιότερα.
Φαινομενικά μοιάζει να γιγαντώθηκε αλλά αυτό οφείλεται στο νέο αίμα,στις Νέες Δημοκρατίες που μπήκαν,στην είσοδο της Αυστραλίας.
οι περισσότεροι νικητές δεν έκαναν διεθνή καριέρα και κάποιοι κινούνται στην μετριότητα.
Υπάρχει μεγάλο χάσμα στις προτιμήσεις μέσα στις ίδιες τις χώρες,ένα παράδειγμα η Σουηδία που πρώτη φορά έστειλε συμμετοχή που υποστηριζόταν κυρίως απ' τους μεγαλύτερους που έβλεπαν κάθε χρόνο να τους εκπροσωπούν οι εκλεκτοί των παιδιών τους.
Φέτος βγήκε ένα τραγούδι που θ ακουστεί,που είχε φωνή και ίσως ξαναπάρει μέρος.
ένα τραγούδι που δεν έχει σχέση με παλιούς νικητές/τριες με καμία ραδιοφωνική κάλυψη,ούτε καν απ' το κρατικό ραδιόφωνο.

Όπως η συμμετοχή της Ιταλίας φέτος που δεν πήγε η πρώτη θέση του σαν Ρέμο γιατί δεν ήταν ψυχολογικά έτοιμος και αρνήθηκε την πρόσκληση της RAI.
Πολλοι χτες στη σκηνή φαίνονταν να είναι μετρημένοι και να κρύψουν το τρακ. Μισό δις κόσμος, μην λέω και λίγους, σε βλέπουν παγκόσμια.
Τώρα ειδικά για τη Σουηδία, ας πούμε ότι δεν έχουν πρόβλημα. Δεν θα πάω στις παλιές εποχές ABBA κλπ. Από το 2012 ας πούμε και μετά που άρχισαν τα γραφικά στη σκηνή επάνω, πρωτοπόροι ήταν και καταφέρνουν κάθε φορά να έχουν επιτυχημένη παρουσία.
Δεν θα μου φανεί περίεργο αν του χρόνου κερδίσουν. Θέμα χρόνου είναι και όταν μιλάμε για Σουηδία δεν θα είναι και πολύς ο χρόνος μέχρι την επόμενη φορά.
Σουηδία=EBU, έτσι δεν λένε;

Επειδή παρακολούθησα τους εθνικούς τελικούς όσο γινόταν γιατί κάποιες φορές έπεφταν τέσσερις μαζί την ίδια στιγμή, αυτό που μπορεί να παρατηρήσει κανείς μέσα από το μεγάλο format πολλών ημιτελικών και προημιτελικων που έχουν οι Σουηδοί, είναι η σημασία που δίνουν στη Eurovision.
Στην πράξη είναι ο πιο πολύπλοκος πριν τον διαγωνισμό, με την εξαίρεση του σαν Ρέμο, αλλά το τελευταίο είναι αυτόνομο από την Eurovision και πάει απλώς ο νικητής (αν το δεχτεί) ή ο επόμενος επιλαχών που θα δεχτεί, όπως φέτος.

Μπορώ να τους καταλάβω κάπως, γιατί τόσα χρόνια στο παρελθόν έχουν υποστεί διάφορα, οπότε τώρα παίρνουν "το αίμα τους πίσω".
Βέβαια όπως είπες κι εγώ θεωρώ ότι το κάνουν με λάθος τρόπο και φέρνουν τον κόσμο απέναντι τους αντί δίπλα τους.
Και στην τελική αυτοί μεγάλωσαν σε πολύ πιο κοινωνικά προηγμένες χώρες. Αυστρία, Ελβετία κλπ.
Τι να πει το ελληνάκι από την επαρχία που φοβάται ακόμα μην το λιθοβολήσουν.
η χθεσινη εμφανιση του/της/το/τα🫣 εχθες,εχω την εντυπωση οτι ξυνισε ακομα και στην πιο εξελιγμενη χωρα του κοσμου.
αλλο διαφορετικοτητα,αλλο γελοιοτητα.
σαν non binary τσα τσα ηταν.ελα τωρα...😅

Καλα αυτο ηταν η προφαση.

Οι λογοι ειναι διαφορετικοι νομιζω

Αν δεν εισαι διατεθειμενος ως κρατος να μπεις μεχρι τελους σε αυτο το παρτυ θα σε αντιμετωπιζουν εχθρικα.

Αλλες εποχες το 2012 απο τοτε εχουν αλλαξει πολλα.

Σίγουρα έχουν αλλάξει πολλά από το 2012 και η δυναμική αλλάζει αναλόγως συνθηκών.

Αν έπαιρνα φωτογραφία της στιγμής τώρα θα έλεγα ότι ο λόγος είναι το παζάρι και όποτε συμβαίνουν θετικά για αυτούς σε συμμαχίες στο γεωπολιτικό πεδίο, στέλνουν ένα δωδεκάρι στον συνεργάτη της εποχής μέσω της διπλανής ίδιας με αυτούς χώρα.
Δεν ξέρω... απλά υποθέτω. 🙂↔️

• Like
Reactions: skysound
Φυσικά απαξίωσε την φετινή Ελληνική συμμετοχή μιλώντας για Τάπα ,ενώ θέλει να βγάλει λεφτά 😉

Ούτε καν. Η τάπα ήταν για τη συμμετοχή του '24. Δεν υπήρχε τότε η συμμετοχή του '25.
Άλλο λένε στο βίντεο.

πάντως κ εγώ και άλλοι μουσικόφιλοι πιστεύουν ότι το Ελληνικό έχει ώσμωση Σκυλάδικου.
...................

Καμμια σχεση. Εχει περισσοτερο Ελληνικο φολκ ρυθμο και υφος απλα δραματικοποιημενο.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
------------------------------------------------

Τελικα δεν επεσα πολυ εξω προχτες οταν ειπα οτι η τριαδα που αξιζει να κερδισει ειναι Ελλαδα-Ισραηλ-Αυστρια.
Τα δυο που ειπα ειναι στα δυο πρωτα.
Η Ελλαδα μικρη χωρα για τις διπλωματιες που παιζονται γιαυτο στην 8η θεση αλλα και παλι χιλια τρισ μπραβο/

Και μην ξεχναμε στην ψηφοφορια του κοινου η Ελλαδα ηρθε μετα το Ισραηλ δευτερη αν δεν κανω λαθος η Τριτη.

Οποτε ολα καλα ετσι κι αλλιως.

πάντως κ εγώ και άλλοι μουσικόφιλοι πιστεύουν ότι το Ελληνικό έχει ώσμωση Σκυλάδικου.
Κάτι μεταξύ Σαρμπέλ, Βανδής,Πέολας κ.λπ.
Καμία σχέση Γιάννη είναι 100% μοιρολόι.
Αλλά με μια σύγχρονη ας πούμε pop προσέγγιση.
Το μοιρολόι αυτό το έζησα σε μικρή ηλικία όταν μου τραγουδούσαν η Γιαγιά και η μητέρα της Γιαγιάς μου .
Θυμάμαι τα πάντα ….Πέρασε πολλά αυτή η γενιά και είναι δύσκολο να το αντιληφθούν οι νεότερες γενιές .
Ούτε καν. Η τάπα ήταν για τη συμμετοχή του '24. Δεν υπήρχε τότε η συμμετοχή του '25.
Άλλο λένε στο βίντεο.
Η ουσία είναι είναι η παρακάτω .IMG_1956.jpeg

Η ουσία είναι είναι η παρακάτω .

Μάκη. Δεν κατάλαβες καν τι είπανε στο βίντεο. Είπανε ότι πέρυσι η Σάττι έλεγε ότι θα πάει τάπα και τελικά η Κλαυδία τους πήγε τάπα. Δεν είπε τάπα για την Κλαυδία η Σάττι.

Ό,τι νά 'ναι κατάλαβες... :ROFLMAO: