Eversolo DMP-A6 / Α8 Streamer

εγω στο Α6 εχω συνδεσει ενα εξωτερικο cd-rom drive της LG και ριπαρω 16/44,1 απευθειας στον εσωτερικο ssd και απλα απολαμβανω το αποτέλεσμα.

εγω στο Α6 εχω συνδεσει ενα εξωτερικο cd-rom drive της LG και ριπαρω 16/44,1 απευθειας στον εσωτερικο ssd και απλα απολαμβανω το αποτέλεσμα.
Φιλε δεν το εχω δοκιμασει/τσεκάρει...αλλά παίζει και live cd playing απο τον συνδεδεμενο LG ? Παρεχει και αυτην την δυνατοτητα το Eversolo?

Προφανώς εννοείς το Ideon Audio Ayazi MK2. Ωραία! :)
Αν δε είμαι αδιάκριτος, ποια είναι τα υπόλοιπα κομμάτια (ενισχυτικά, ηχεία). Υπονοείς, φαντάζομαι, ένα πάρα πολύ αναλυτικό σύστημα που "πιάνει" και τις πιο μικρές διαφορές...
Το 9023 δεν φοράει το συγκεκριμένο ;

Φιλε δεν το εχω δοκιμασει/τσεκάρει...αλλά παίζει και live cd playing απο τον συνδεδεμενο LG ? Παρέχει και αυτην την δυνατοτητα το Eversolo?
Ναι, το eversolo μπορεί να παίξει κανονικά με εξωτερικό cd player τύπου LG

• Like
Reactions: djmnv81
Φιλε δεν το εχω δοκιμασει/τσεκάρει...αλλά παίζει και live cd playing απο τον συνδεδεμενο LG ? Παρεχει και αυτην την δυνατοτητα το Eversolo?
εννοειται οτι εχει και αναπαραγωγη cd και βεβαια τσεκαρει μεσω δικτυου και ''κατεβαζει'' και τα απαραιτηα στοιχεια (εξωφυλο, ονοματα τραγουδιων κλπ) και τα εμφανιζει στην οθονη

εννοειται οτι εχει και αναπαραγωγη cd και βεβαια τσεκαρει μεσω δικτυου και ''κατεβαζει'' και τα απαραιτηα στοιχεια (εξωφυλο, ονοματα τραγουδιων κλπ) και τα εμφανιζει στην οθονη
σοκ φιλε μ πραγματικα...δεν το ηξερα αυτο γιατί δεν ασχοληθηκα και ποτέ...Εχω ενα no name μινι cd player που το χρησιμοποιουσα σε λαπτοπ χωρίς cdiera και μπορεί να το χρησιμοποιησω για την πλακα μου μια μερα. Που συνδεεται? OTG usb or ssd usb.

σοκ φιλε μ πραγματικα...δεν το ηξερα αυτο γιατί δεν ασχοληθηκα και ποτέ...Εχω ενα no name μινι cd player που το χρησιμοποιουσα σε λαπτοπ χωρίς cdiera και μπορεί να το χρησιμοποιησω για την πλακα μου μια μερα. Που συνδεεται? OTG usb or ssd usb.
θα το συνδεσεις στο OTG

• Like
Reactions: djmnv81
Ερωτηση ποιο απο τα δυο τροφοδοτικα θεωρουμε καλυτερο για το eversolo gen1 ;

Ερωτηση ποιο απο τα δυο τροφοδοτικα θεωρουμε καλυτερο για το eversolo gen1 ;

To πρώτο είναι και το πιο καινούργιο και πιο τουμπανέιρο γι αυτο και πιο ακριβό..καλύτερα υλικα hi end πυκνωτες κτλ κτλ

Το δεύτερο το Πολωνικό έχω ακούσει τα καλύτερα από άποψη ηχητικης αναβάθμισης. Μεγάλο μείον δεν κουμπώνει πίσω καλα έχει τρύπα και μπάζει σκόνη και ειναι και αντιαισθητικο..να μου πεις θα το βλεπεις?? Αλλά κ μονο που θα το ξερεις...αχαχασ...ψυχαναγκασμός..

Εγώ πήρα μια τριτη περίπτωση απο αλιεξπρες που παίζει μέχρι σήμερα επίσης απίστευτα καλα...no problems , no humm noise , no heating , Hi end sound!!!

To πρώτο είναι και το πιο καινούργιο και πιο τουμπανέιρο γι αυτο και πιο ακριβό..καλύτερα υλικα hi end πυκνωτες κτλ κτλ

Το δεύτερο το Πολωνικό έχω ακούσει τα καλύτερα από άποψη ηχητικης αναβάθμισης. Μεγάλο μείον δεν κουμπώνει πίσω καλα έχει τρύπα και μπάζει σκόνη και ειναι και αντιαισθητικο..να μου πεις θα το βλεπεις?? Αλλά κ μονο που θα το ξερεις...αχαχασ...ψυχαναγκασμός..

Εγώ πήρα μια τριτη περίπτωση απο αλιεξπρες που παίζει μέχρι σήμερα επίσης απίστευτα καλα...no problems , no humm noise , no heating , Hi end sound!!!

2 μου βγάζει το λίνκ.. ένα κάτω από 200€ και ένα λίγο κάτω από 300€

Ποιό πήρες ;;

Ερώτηση στην ερώτηση.. άλλο upgrade τροφοδοτικό θέλει το eversolo A6 gen1 και άλλο το gen2 (ΜΕ) ;;;
Bλαδίμηρε ναι αλλά δεν θυμάμαι τον λόγο. Αλλα βολτ , αλλη σχεδίαση βάσης που κουμπώνει...δεν θυμαμαι...καπου το ειχα διαβασει...

• Like
Reactions: vlad66
2 μου βγάζει το λίνκ.. ένα κάτω από 200€ και ένα λίγο κάτω από 300€

Ποιό πήρες ;;
Τώρα το είδα. Εβγαλαν ακομα πιο ωραίο...μάλιστα!! Τότε πήρα την έκδοση των 190 ευρω , 168 για την ακρίβεια με κάποιες τότε εκπτώσεις,

• Like
Ο προενισχυτης μου είναι Ιδιοκατασκευη, βασισμένος σε σχέδιο του Pass, με εξαιρετική τροφοδοσία παντού, πυκνωτές Mundorf, βηματικο αντιστάσεων ποτενσιόμετρο, ασημένια βυσματα, ασημένια εσωτερική καλωδίωση, χαμένο χειροποίητο σασί, με αποσβέσεις σε κρίσιμα σημεία κλπ..

Ο τελικός μου είναι Ιδιοκατασκευη διακοπτικος βασισμένος σε 3255 της TI , ο οποίος είναι και αυτός με διάφορα σκηνικά υλοποιημένος..
Σαν δεύτερος ενισχυτής (ολοκληρωμένος) έχω έναν Musical fidelity A3.2 dual mono, αναβαθμισμένος και αυτός σε κρίσιμα σημεία..

Τα ηχεία μου (έχω 4 ζεύγη), δικές μου ιδιοκατασκευές, ένα ζεύγος 3 δρόμων με μονάδες woofer Peerless, mid Scanspeak, Tweeter Seas, με κορυφαία υλικά στο κύκλωμα κροσοβερ δικής μου σχεδίασης όλα μου τα ηχεία,
Ένα 2 δρόμων με μονάδες Scanspeak, ένα 2 δρόμων με μονάδες Focal, και ένα Audio Spectrum Xanadu (πειραγμενο και αυτό)..

Καλωδιώσεις ic Neotech ασημένια και κάποια άλλα ασημένια και χάλκινα ιδιοκατασκευές δικές μου,
Καλώδια ηχείων ιδιοκατασκευές δικές μου χάλκινα, πολύ φροντίδα στο ρεύμα με διάφορες κατασκευές, DC blocker, isolator κλπ..
Καλώδια ρεύματος διάφορα, είτε ιδιοκατασκευές, είτε επώνυμα κλπ..

Ρακ Ιδιοκατασκευη, υπαρχει και πικάπ κλπ..

Είναι και άλλα πολλά που βαριέμαι να αναφέρω..

Υπάρχει και pc φτιαγμένο αποκλειστικά για μουσική και διάφορα άλλα..
χαμένο χειροποίητο σασί;

Και όταν λέμε τρύπα για το Πολωνικό...εννούμε κάτι τετοιο....

Τα αλλα ερχονται "πρόσωπο" κομπλέ....470188495_10166406746534988_5366464301231697932_n.jpg

• Like
To mk1 εβαλα πρωτος-πρωτος, και ειμαι απολυτα ικανoποιημενος. Η ηχητικη διαφορα, κυριως στο dac που ενδιαφερει, ειναι τετοια εναντι του "μητρικου" αλλα και γενικως, που ειμαι βεβαιος οτι η συντριπτικη πλειοψηφια ΔΕΝ θα χρειασθει αλλο dac. Το λεω εχοντας αμεση , προσφατη και ...τρεχουσα εμπειρια απο δυο φημισμενα, για τον ηχο τους, dac.

To mk1 εβαλα πρωτος-πρωτος, και ειμαι απολυτα ικανoποιημενος. Η ηχητικη διαφορα, κυριως στο dac που ενδιαφερει, ειναι τετοια εναντι του "μητρικου" αλλα και γενικως, που ειμαι βεβαιος οτι η συντριπτικη πλειοψηφια ΔΕΝ θα χρειασθει αλλο dac. Το λεω εχοντας αμεση , προσφατη και ...τρεχουσα εμπειρια απο δυο φημισμενα, για τον ηχο τους, dac.
εγω παιζω με αλλο dac που μου ηρθε μετα την αγορα του eversolo αλλα θελω να το παω οσο γινεται ως streamer κοντα στο dac οποτε θα παω για τροφοδοτικο απο audiophonics που κουμπωνει και τελεια