Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 2

Λάρρυ ,να πούμε και το αλλο ,Είσαι αραχτός ,ανοίγεις το κινητό ή το ταμπλετ και με μια κίνηση από το κινητό ανοίγει streamer και ενισχυτής αν εχεις συνδέσει τα καλώδιο trigger .
Aυτο θελουμε φιλε Πετρο το 99% των ανθρωπων

• Like
Reactions: petronik
Για μένα η αναζήτηση streamer τελείωσε.

Ευχαριστώ τον Παναγιώτη (@Θρησκος) που δεν πρόλαβα να τον ευχαριστήσω στην αγγελία και χάρηκα πολύ για την γνωριμία μας !

Φωτογραφίες, εντυπώσεις κλπ, όταν θα το βγάλω από το κουτί και το λειτουργήσω...

Για μένα η αναζήτηση streamer τελείωσε.

Ευχαριστώ τον Παναγιώτη (@Θρησκος) που δεν πρόλαβα να τον ευχαριστήσω στην αγγελία και χάρηκα πολύ για την γνωριμία μας !

Φωτογραφίες, εντυπώσεις κλπ, όταν θα το βγάλω από το κουτί και το λειτουργήσω...
Καλορρίζικο!
🎁 💝 🎁

Αναμένουμε εντυπώσεις! 💻

Καλώς ήλθες στα βαθειά νερά του ψηφιακού κόσμου! 🕺

• Like
Reactions: vlad66
Καλορρίζικο!
🎁 💝 🎁

Αναμένουμε εντυπώσεις! 💻

Καλώς ήλθες στα βαθειά νερά του ψηφιακού κόσμου! 🕺
Ευχαριστώ πολύ!!

Τα βαθιά νερά θέλουν και καλό κολύμπι...(*)

Δεν έχω ιδέα ούτε το πως να το ξεκινήσω.. αλλά ο φίλος μας ο mdvq μου έδωσε ήδη ένα switch για να το βάλω μετά το router του ΟΤΕ.. και αυτό θα κάνω.
Το switch βλέπω παίρνει τροφοδοσία 9vDC και σκέφτομαι ήδη κάτι καλύτερο από το πακάκι που έχει...

(*) Κολύμπι σε πραγματικά νερά ξέρω άριστο!
Κολύμπι στα ψηφιακά νερά, είμαι σχεδόν άσχετος...
:LOL:

• Haha
Reactions: Sonus Naturalis
Ευχαριστώ πολύ!!

Τα βαθιά νερά θέλουν και καλό κολύμπι...(*)

Δεν έχω ιδέα ούτε το πως να το ξεκινήσω.. αλλά ο φίλος μας ο mdvq μου έδωσε ήδη ένα switch για να το βάλω μετά το router του ΟΤΕ.. και αυτό θα κάνω.
Το switch βλέπω παίρνει τροφοδοσία 9vDC και σκέφτομαι ήδη κάτι καλύτερο από το πακάκι που έχει...
Δούλεψε το πρώτα, ως έχει, να εξοικειωθείς και κατόπιν κάνεις αλλαγές!
(*) Κολύμπι σε πραγματικά νερά ξέρω άριστο!
Κολύμπι στα ψηφιακά νερά, είμαι σχεδόν άσχετος...
:LOL:
Κατ' ευθείαν στα βαθειά! Ούτε ένα μπρατσάκι δε φόρεσες, αυτά που βάζουν στα νήπια, όταν τα πάνε για μπάνιο! ;):cool:

• Haha
Reactions: vlad66
Λύστε μου την 1η απορία..

Αυτό το γκρι που είναι σαν λάστιχο (ή σαν τσιχλόφουσκα) και έχει νάυλον και από τις 2 μεριές ενώ αυτοκόλλητο δεν είναι, τι είναι ;;;

IMG_20251110_024741.jpg

Παναγιώτη ( @Θρησκος ) , μπας και ξέρεις;;;

Περιττό να πω ότι όπως ο Παναγιώτης, ούτε εγώ καταδέχομαι να χρησιμοποιήσω το εργοστασιακό καλώδιο ρεύματος.... :LOL:

Τώρα για το Trigger cable, ο τελικός μου έχει αλλά ο προενισχυτής μου όχι.. άρα και αυτό θα μείνει όπως έχει.

Το άλλο για σύνδεση με πισί, μάλλον το ίδιο...

Άλλη μία ερώτηση..
Ο Παναγιώτης είχε ασύρματη σύνδεση με το νετ μέσω WiFi.. εγώ θα έχω ενσύρματη με LAN κλπ..
Τις κεραίες του WiFi να τις βγάλω;;;

Και μετά το Factory Reset αρχίζουν τα δύσκολα...

IMG_20251110_033735.jpg

Πάτησα NEXT χωρίς να έχω κάνει τίποτα από την σελίδα της φωτογραφίας και μου λέει "Welcome start to use"

Τι start to use ρε μεγάλε;;;
Το κινητό που το θέλω να σου δίνω εντολές από τον καναπέ τι θα το κάνω;;;

Αισθάνομαι σαν αυτό που λέει, ..που πας ρε Καραμήτρο ;;;;

• Haha
Reactions: Tzimisce
Κατέβασα την εφαρμογή της eversolo στο iPhone και τα σύνδεσα..

IMG_20251110_044458.jpg

Αρχίζω σιγά σιγά το κολύμπι στα βαθιά που λέει και ο φίλος μου Sonus Naturalis

Η έξοδος (gain) είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.. πρέπει να την χαμηλώσω.. χμ...
Done και αυτό...

Ήχο έχουμε , μόστρα στα γούστα μας έχουμε, Spotify ακόμα δεν έχουμε...

IMG_20251110_050226.jpg

IMG_20251110_050454.jpg

Δεν πειράζει.. και αύριο μέρα είναι.....

Last edited:
Κατέβασα την εφαρμογή της eversolo στο iPhone και τα σύνδεσα..

View attachment 260603

Αρχίζω σιγά σιγά το κολύμπι στα βαθιά που λέει και ο φίλος μου Sonus Naturalis

Done και αυτό...

Ήχο έχουμε , μόστρα στα γούστα μας έχουμε, Spotify ακόμα δεν έχουμε...

View attachment 260604

View attachment 260605

Δεν πειράζει.. και αύριο μέρα είναι.....
Πρέπει να ασχοληθείς με το dac και τις ρυθμίσεις του αφού εγώ δεν το χρησιμοποίησα.Αν θυμάμαι καλά, παρέχει 7 ρυθμίσεις και χαρακτηρίζει τις 2 Neutral.
Το Tidal παιζει καλύτερα από το Spotify.

Καλορίζικο
Αν εννοείς την εξοδο προφανώς και πάει στο 100% αν δεν το χρησιμοποιείς σαν προ .
Τις κεραίες δεν υπάρχει λόγος να τις βγάλεις ,εκτός αν σε ενοχλούν
Τα περί καλωδίου ρεύματος τα παραλείπω

Λύστε μου την 1η απορία..

Αυτό το γκρι που είναι σαν λάστιχο (ή σαν τσιχλόφουσκα) και έχει νάυλον και από τις 2 μεριές ενώ αυτοκόλλητο δεν είναι, τι είναι ;;;

View attachment 260601

Παναγιώτη ( @Θρησκος ) , μπας και ξέρεις;;;

Περιττό να πω ότι όπως ο Παναγιώτης, ούτε εγώ καταδέχομαι να χρησιμοποιήσω το εργοστασιακό καλώδιο ρεύματος.... :LOL:

Τώρα για το Trigger cable, ο τελικός μου έχει αλλά ο προενισχυτής μου όχι.. άρα και αυτό θα μείνει όπως έχει.

Το άλλο για σύνδεση με πισί, μάλλον το ίδιο...

Άλλη μία ερώτηση..
Ο Παναγιώτης είχε ασύρματη σύνδεση με το νετ μέσω WiFi.. εγώ θα έχω ενσύρματη με LAN κλπ..
Δυστυχώς ή ευτυχώς,το Eversolo "ακούει" σε καλώδια όπως όλες οι συσκευές.Του αλλαξα 6 ρεύματος και 2 usb.Το εργοστασιακό καλώδιο ρεύματος δεν κάνει ούτε για απαγχονισμό!

Δυστυχώς ή ευτυχώς,το Eversolo "ακούει" σε καλώδια όπως όλες οι συσκευές.Του αλλαξα 6 ρεύματος και 2 usb.Το εργοστασιακό καλώδιο ρεύματος δεν κάνει ούτε για απαγχονισμό!
Επειδή έχω αρκετά διαφορετική άποψη όσον αφορά τα καλώδια ,αλλά δεν είναι του παρόντος νήματος ας το αφήσουμε

Κατ' ευθείαν στα βαθειά! Ούτε ένα μπρατσάκι δε φόρεσες, αυτά που βάζουν στα νήπια, όταν τα πάνε για μπάνιο! ;):cool:
Στα βαθιά θα ήταν με το gentoo που θα το άνοιγε, θα το έβλεπε και θα με έπαιρνε τηλέφωνο πριν το ακουμπήσει.
Μεσοπέλαγα χωρίς μπρατσάκια και καρχαρίες γύρω γύρω θα ήταν με κανένα picorplayer. 😂

Το Eversolo μπροστά τους είναι σαν παιχνίδι της Fisher price για μωρά μπροστά τους.

Αν δεν σε ενοχλούν, όχι. Να απενεργοποιήσεις όμως το wifi του καλού κακού.

Άλλη μία ερώτηση..

Με γεια Vlad!! :D

Τις κεραίες στη θέση σου θα τις έβγαζα. Άχρηστες θα είναι, γιατί να ρισκάρεις να κάνουν κάτι;

Αλλά πιο σημαντικό θα ήταν, αν σου δίνει το μηχάνημα την δυνατότητα, να απενεργοποιήσεις εντελώς το WiFi.

Done και αυτό...

Αυτό αν το κάνεις θα χάσεις σε ποιότητα ήχου, εγγυημένα. Όταν αλλάζεις την ένταση ψηφιακά αφενός χάνεις bits ανάλυσης (θεωρητικά σχετικά μικρό το κακό σε μηχανήματα που κάνουν επεξεργασία σε 32bits όπως το συγκεκριμένο) αλλά πιο σημαντικό κάνεις επεξεργασία στο σήμα, οπότε σίγουρα κάτι χάνεις σε ευκρίνεια.

Με γεια Vlad!! :D

Τις κεραίες στη θέση σου θα τις έβγαζα. Άχρηστες θα είναι, γιατί να ρισκάρεις να κάνουν κάτι;

Αλλά πιο σημαντικό θα ήταν, αν σου δίνει το μηχάνημα την δυνατότητα, να απενεργοποιήσεις εντελώς το WiFi.
Σωστα
Αυτό αν το κάνεις θα χάσεις σε ποιότητα ήχου, εγγυημένα. Όταν αλλάζεις την ένταση ψηφιακά αφενός χάνεις bits ανάλυσης (θεωρητικά σχετικά μικρό το κακό σε μηχανήματα που κάνουν επεξεργασία σε 32bits όπως το συγκεκριμένο) αλλά πιο σημαντικό κάνεις επεξεργασία στο σήμα, οπότε σίγουρα κάτι χάνεις σε ευκρίνεια.
Εχει πολυ καλο volume control και προτιμοτερο ειναι το output να μην κανει overload τον ενισχυτη, να υπαρχει σωστο gain staging αν μιλαμε για αναλογικη συνδεση, αλλα και να αποφευχθουν φαινομενα clipping(distortion) απο hot masters που συχνα ξεπερνουν τα 0dbfs. Αυτο ισχυει και ως transport. Καλο ειναι να μειωσει 2-3 db ψηφιακα την ενταση για να αποφυγεις clipping και να εχεις πιο ξεκουραστο/ηρεμο και καθαρο ηχο χωρις ενοχλητικες γωνιες. Γιατι αυτο που θα χασεις ειναι μη ακουστο ως προς την αναλυση bits, αλλα αυτο που θα κερδισεις σε λιγοτερο distortion εχει πραγματικο οφελος στην ποιοτητα του ηχου.

Αν έχει θέμα ο προενισχυτής με υπερφόρτωση στην είσοδό του, ναι, σαφώς είναι προτιμότερο να μειώσει την έξοδο του DAC.

Αλλά αν δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, επιμένω ότι μόνο κακό θα κάνει η ψηφιακή μείωση της εξόδου.

Αν έχει θέμα ο προενισχυτής με υπερφόρτωση στην είσοδό του, ναι, σαφώς είναι προτιμότερο να μειώσει την έξοδο του DAC.

Αλλά αν δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, επιμένω ότι μόνο κακό θα κάνει η ψηφιακή μείωση της εξόδου.
Ναι αν δεν ακουγεται στρεσαρισμενος ο ηχος και επιτρεπεται στο volume control να εχει μεγαλη καλυψη χωρις να φτανει μεγαλη ενταση νωρις...