Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 2

Επειδή εγώ είμαι κακός ανθρωπος(Πελοποννήσιος γαρ)σε ρωτώ: Σε σχέση με ποια καλώδια ήταν εξαιρετικά τα Belden;Το,σχετικά με τα κοινά,δεν μετρα ως απάντηση.
Άσε τον άνθρωπο ήσυχο ρε συ..😁
Σκεπτομαι να απαντώ με χωρια της Αγίας Γραφής ως θρήσκος.Για παράδειγμα,αυτό περί Belden είναι καρφος εις τους οφθαλμούς μου.

Επειδή εγώ είμαι κακός ανθρωπος(Πελοποννήσιος γαρ)σε ρωτώ: Σε σχέση με ποια καλώδια ήταν εξαιρετικά τα Belden;Το,σχετικά με τα κοινά,δεν μετρα ως απάντηση.

Σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα που έχω..

IMG_20251111_161525.jpg

Ο τελικός μου αυτό το διάστημα είναι με Belden , αυτό το μαύρο με το κόκκινο θ/σ πάνω δεξιά στο πολύπριζο.

Μη ρωτήσεις υπόλοιπες μάρκες, έχω χάσει την μπάλα...

Το μικρό τετράγωνο πολύπριζο είναι για τις συσκευές που δεν έχουν 3πολικό..
TV, tuner, cdp, switch
Ναι, παίρνει και αυτό ρεύμα από το furman

Σκεπτομαι να απαντω με χωρια της Αγιας Γραφης ως θρησκος.Για παραδειγμα,αυτο περι Belden ειναι καρφος εις τους οφθαλμους.

Σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα που έχω..

View attachment 260682

Ο τελικός μου αυτό το διάστημα είναι με Belden , αυτό το μαύρο με το κόκκινο θ/σ πάνω δεξιά στο πολύπριζο.

Μη ρωτήσεις υπόλοιπες μάρκες, έχω χάσει την μπάλα...

Το μικρό τετράγωνο πολύπριζο είναι για τις συσκευές που δεν έχουν 3πολικό..
TV, tuner, cdp, switch
Ναι, παίρνει και αυτό ρεύμα από το furman
Παναγιώτη, ορίστε ο άνθρωπος, Και τα πολυμπριζα του έχει, και τα καλώδια του, και ένα πολύ ωραίο Furman 210 (πολύ ωραίο φίλτρο το συγκεκριμένο) και απ' όλα..

Βλαντ ,το κάτω αριστερα με το κόκκινο είναι ένα γερμανικό με θωράκιση ;
Είναι ένα παλιό που είχε ο Tzimisce και μου το χάρισε κάποτε.. το έφτιαξα στις άκρες όπως κάνω σε όλα τα καλώδια μου, του άλλαξα τα βύσματα και το έβαλα στο λαμπάτο phono μου (αφού το άκουσα και αξιολόγησα πρώτα)

IMG_20251111_165602.jpg

Είναι θωρακισμένο όπως όλα τα άλλα.

ποιος θα το πιστευε οτι εδω και μια βδομαδα εχω παρκαρει τον yamaha μου και το fiio s15 streamer για χαρη του 2 σε ενα wiim amp ultra.
Πραγματικα εχω μεινει αφωνος πως ενα μηχανημα ενισχυτης/στριμερ/ντακ των 600 ευρω βγαζει τετοια ποιοτητα στα focal μου

Attachments

• IMG_5254.JPG
    IMG_5254.JPG
    1.6 MB · Views: 11
ποιος θα το πιστευε οτι εδω και μια βδομαδα εχω παρκαρει τον yamaha μου και το fiio s15 streamer για χαρη του 2 σε ενα wiim amp ultra.
Πραγματικα εχω μεινει αφωνος πως ενα μηχανημα ενισχυτης/στριμερ/ντακ των 600 ευρω βγαζει τετοια ποιοτητα στα focal μου
Τα Wiim είναι εξαιρετικές συσκευές 😉

Παναγιώτη, ορίστε ο άνθρωπος, Και τα πολυμπριζα του έχει, και τα καλώδια του, και ένα πολύ ωραίο Furman 210 (πολύ ωραίο φίλτρο το συγκεκριμένο) και απ' όλα..
...τα κακα.
Φταίω εγώ τώρα να του φέρω κάποιον ο οποίος αξιολογεί,ακουστικά,τις κολλήσεις και να του τις βγάλει όλες σκάρτες;

Είναι ένα παλιό που είχε ο Tzimisce και μου το χάρισε κάποτε.. το έφτιαξα στις άκρες όπως κάνω σε όλα τα καλώδια μου, του άλλαξα τα βύσματα και το έβαλα στο λαμπάτο phono μου (αφού το άκουσα και αξιολόγησα πρώτα)

View attachment 260684

AudioAgile είναι, σαν τα Olflex..

• Like
Reactions: vlad66

View attachment 260684

Πρόσφατα έλυσα το συγκεκριμένο για να του φορέσω κάλτσα και το έβαλα πάνω στον hegel για να δω τι ψάρια πιάνει. Αν σου πω ότι μου άρεσε καλύτερα από το isotek elite και το kimber pk10 θα με πιστέψεις;

• Like

View attachment 260684

Ενας φίλος γνωριζει ένα κατάστημα που πουλα ναυτιλιακά καλώδια στον Πειραια.Εκει θ' αγοράσεις το ίδιο ακριβώς καλώδιο σε τιμή οντιο ξεφτίλε.

• Like
Ενας φίλος γνωριζει ένα κατάστημα που πουλα ναυτιλιακά καλώδια στον Πειραια.Εκει θ' αγοράσεις το ίδιο ακριβώς καλώδιο σε τιμή οντιο ξεφτίλε.
Μάθε ποιό μαγαζί είναι και πες μου.. τον ξέρω τον Πειραιά, από κει είμαι.
(Αλλά γαύρος ΔΕΝ είμαι)

Πρόσφατα έλυσα το συγκεκριμένο για να του φορέσω κάλτσα και το έβαλα πάνω στον hegel για να δω τι ψάρια πιάνει. Αν σου πω ότι μου άρεσε καλύτερα από το isotek elite και το kimber pk10 θα με πιστέψεις;
Πες μου ρε συ από που αγοράζεις τις κάλτσες.. please !!