Ευχαριστω όλους!!! Αρα Λάκη γιατι να το σπρώξεις το Α8 κ να μην το κρατησεις σαν streamer μονο για το Ζ10...κατι τετοιο θα εκανα εγω με το Α6 μαστερ .. Αλλιως τi θα σκεφτόσουν για streamer...??
T8
Ευχαριστω όλους!!! Αρα Λάκη γιατι να το σπρώξεις το Α8 κ να μην το κρατησεις σαν streamer μονο για το Ζ10...κατι τετοιο θα εκανα εγω με το Α6 μαστερ .. Αλλιως τi θα σκεφτόσουν για streamer...??
Πω πω ναι...θα σκοτωναν αυτα τα 2 παρέα...μ τρεχουν τα σαλια ηδη!!!!
Αυτό εν έχει σημασία.. Άλλου παίζεται το παιχνίδι..Ωραία δεν θα πει τίποτα !!!
(και γ@μώ τις κόντρες) !!!
Φαντάσου ότι το Α10 είναι πιο ακριβές από το ζεύγος Τ8/Ζ10 !!
Πω πω ναι...θα σκοτωναν αυτα τα 2 παρέα...μ τρεχουν τα σαλια ηδη!!!!![]()
Γιατι στα χαρτια το Τ8 ειναι θεωρητικα καλυτερο απο το Α8.Ευχαριστω όλους!!! Αρα Λάκη γιατι να το σπρώξεις το Α8 κ να μην το κρατησεις σαν streamer μονο για το Ζ10...κατι τετοιο θα εκανα εγω με το Α6 μαστερ .. Αλλιως τi θα σκεφτόσουν για streamer...??
Αυτό εν έχει σημασία.. Άλλου παίζεται το παιχνίδι..
Ισχύει και αυτό..Στο να μην αφήσει τίποτα όρθιο η eversolo.. εκεί παίζεται το παιχνίδι...
Εαν σκεφτοσουν να παρεις το Z10 που ειναι μονο προ και dac (και οχι streamer) και εσπρωχνες το Α8 π ειναι κ τα 3 , θα εμενες χωρίς transport να το πώ ετσι οπως το καταλαβα εγώ..Γι αυτο ειπα πως κ δεν κρατας το Α8 σαν transport μονο . Μετα μπήκε στο παιχνιδι και το Τ8 και κατενθουσιάστηκα..!!!Γιατι στα χαρτια το Τ8 ειναι θεωρητικα καλυτερο απο το Α8.
Τη δευτερη ερωτηση δεν την καταλαβα.
Δεν πήγα δυστυχώς....Ενώ το DMP-A10 σε αφήνει αδιάφορο ;;;
Δεν το είδες στην έκθεση τι θηρίο είναι ;;![]()
Ο συνδιασμός T8/Z10 είναι καλύτερος από το Α10..Δεν πήγα δυστυχώς....
Απλα βλέπω από εικονες πως το Α10 δεν εχει εισοδο κ προενισχυση κ ακουστικων...π εχει το Z10 .
Προσωπικά αν με ρωτατε και αγοραζα αυριο...θα επαιρνα Z10 με Τ8...Το ρακ θα ελαμπε απο οθονες!!!
Αυτο πιστευω κ εγω...θα σκοτώνει κ σ ρχεται κ πιο φτηνα άραγε?? βαριεμαι να δω...Ο συνδιασμός T8/Z10 είναι καλύτερος από το Α10..
Ναι.Αυτο πιστευω κ εγω...θα σκοτώνει κ σ ρχεται κ πιο φτηνα άραγε?? βαριεμαι να δω...![]()
Δεν πήγα δυστυχώς....
Απλα βλέπω απο εικονες πως το Α10 δεν εχει εισοδο κ προενισχυση κ ακουστικών...π εχει το Z10 .
Προσωπικά αν με ρωτατε και αγοραζα αυριο...θα επαιρνα Z10 με Τ8...To ρακ θα έλαμπε από οθονες!!!
Ο συνδιασμός T8/Z10 είναι καλύτερος από το Α10..Δεν πήγα δυστυχώς....
Απλα βλέπω από εικονες πως το Α10 δεν εχει εισοδο κ προενισχυση κ ακουστικων...π εχει το Z10 .
Προσωπικά αν με ρωτατε και αγοραζα αυριο...θα επαιρνα Z10 με Τ8...Το ρακ θα ελαμπε απο οθονες!!!
3790 A10, 3400 T8/Z10Αυτο πιστευω κ εγω...θα σκοτώνει κ σ ρχεται κ πιο φτηνα άραγε?? βαριεμαι να δω...![]()
Αυτο πιστευω κ εγω...θα σκοτώνει κ σ ρχεται κ πιο φτηνα άραγε?? βαριεμαι να δω...![]()
Ας εκμεταλλευτούμε την εποχή του ιντερνετ εν ετη 2025...για να δουμε τι πραγματικα παιζει με δαυτα!!!
View attachment 261398
View attachment 261399
Μην κοιτάς την εμφάνηση μόνο..Εγώ θα ήμουν 60-40 υπέρ του Α10
Απίστευτη κατασκευή !
Τα Ζ10 και Τ8 μπροστά του είναι φτηνές κινεζιές... (μέχρι και το Α6 τα κοντράρει εύκολα στον τομέα)
Τα εχεις δει , χαιδέψει κ ακουσει κ τα 3...οποτε μετραει η αποψη αυτή!! Εγω δεν εχω δει ακουσει πιασει τιποτες...ενα εβερσολο χαιδευω για 2 χρονια περιπου και οτι αναφερει το cyborg τo AI !!Εγώ θα ήμουν 60-40 υπέρ του Α10
Απίστευτη κατασκευή !
Τα Ζ10 και Τ8 μπροστά του είναι φτηνές κινεζιές... (μέχρι και το Α6 τα κοντράρει εύκολα στον τομέα)

Μην κοιτάς την εμφάνηση μόνο..
Εσωτερικά το Τ8/Ζ10 είναι ανώτερα
Οκ τότε κατάλαβα λάθοςΔεν μίλησα για εμφάνιση.. για κατασκευή μίλησα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.