Λίγα λόγια για το προενισχυτικό του τμήμα...
Παραμετροποιήσιμο και με αρκετά έντονο ψηφιακό "χαρακτήρα".. όχι κακό , δεν μπορώ να του προσάψω κάτι αρνητικό, αλλά μακριά από αυτό που έχω συνηθίσει να ακούω...
Μου θυμίζει pre out από AV
RCA vs XLR , σημειώσατε Χ εκτός και αν θέλετε περισσότερη ένταση.. όταν ακούς από RCA και γυρίσεις σε XLR , αυτόματα ρίχνει την ένταση -10db (*) για να μην γίνει καμιά ζημιά.. το αντίθετο δεν το δοκίμασα.
(*) Δεν είναι η διαφορά τους 10db, απλά την κατεβάζει εκεί για ασφάλεια.
Κάτι που ενδιαφέρει μόνο εμένα είναι η σύγκριση με τον δικό μου αναλογικό προενισχυτή..
Όσοι παρακολουθείτε το αντίστοιχο νήμα στους diyδες θα ξέρετε ότι περιμένω ποτενσιόμετρο στα 10ΚΩ DX2 γιατί το αντίστοιχο στα 10ΚΩ αλλά ΒΧ2 ήταν μεν εκπληκτικό σε απόδοση , αλλά πολύ απότομο στην αύξηση της έντασης και ακατάλληλο για νυχτερινή λειτουργία..
Έτσι βρήκα και δοκίμασα ΑΧ2 αλλά στα 50ΚΩ.. και απογοητεύτηκα...
Τι κάνει ο προενισχυτής του Α6 σε σχέση με τον αναλογικό μου έτσι όπως είναι αυτή την στιγμή ;;
ΔΕΝ μπορεί να τον πλησιάσει πουθενά... σε κανέναν τομέα.
Ίσως να τον πλησίαζε , ίσως να ήταν και καλύτερος (πολύ αμφιβάλλω) όταν ο προενισχυτής μου ήταν στην εργοστασιακή κατάσταση.. αλλά ένας (αναλογικός) προενισχυτής δεν είναι μόνο το ποτ του.. είναι και πολλά άλλα και κάποια από αυτά τα έχω αλλάξει..
Είναι ένα παζλ που το κάθε κομμάτι συνεισφέρει σε μικρότερο ή μεγαλύτερο ποσοστό.
Το συμπέρασμα για αυτή την συσκευή είναι το εξής :
Είναι ένα καταπληκτικό streamer , έχει ένα πάρα πολύ καλό DAC και έναν τυπικά καλό και τίμιο προενισχυτή.