lefterakis katemakis
AVClub Enthusiast
- 20 October 2025
- 717
Nαι, καταλαβαίνω..Ισως αφορα τα ενεργοβόρα π.χ ενισχυτές .
Και σε μένα το Wiim Ultra δεν σβήνει και βέβαια δεν έχει στην ουσία on-off ,απλα το βάζεις σε κατάσταση αναμονής
Nαι, καταλαβαίνω..Ισως αφορα τα ενεργοβόρα π.χ ενισχυτές .
Και σε μένα το Wiim Ultra δεν σβήνει και βέβαια δεν έχει στην ουσία on-off ,απλα το βάζεις σε κατάσταση αναμονής
Όπως σου έγραψα και στο νήμα για τα καλώδια ρεύματος που πήρες, αν θες σου δίνω το δικό μου μαμά τροφοδοτικό να βάλεις μέχρι να φέρουν άλλο , για να ακούς, μην μείνεις από μουσική..
Οκ..Πως να ακούω αφού η συσκευή θα πάει για επισκευή ;;
Είναι ήδη στη συσκευασία της.
Ποσο θα κανεις να παρεις τη συσκευη πισω? Δε γινεται να σου στειλουν καινουριο?

Ωραία! Εχει και ένα ifi lan silencer switch με 300 ευρώ και κάνει optical isolation οπότε μηδέν θόρυβοςΤην συσκευή την πήρε ήδη ο Γιώργος Κοψ
Θα της βάλει το νέο τροφοδοτικό που δεν έχει θέμα αξιοπιστίας γιατί οι Κινέζοι διόρθωσαν το λάθος τους.
BTW , ο Γιώργος σήμερα έφερε προς ακρόαση το switch της ifi αλλά με τροφοδοτικό της keces , ένα σύνολο πάνω από 1500€ (αν θυμάμαι καλά)
View attachment 264247
View attachment 264248
View attachment 264249
Ήταν η 2η φορά που το "δικό" μας έχανε σε σύγκριση, -η 1η ήταν όταν έχασε από το τερατώδες προσωπικό του dim dim) , αλλά υπό προϋποθέσεις το δικό μας ήταν πολύ κοντά στο ζευγάρι ifi/keces ..
Ποιές ήταν οι προϋποθέσεις;;;
Μία που μου έμεινε για τα καλά, ένα καλώδιο ethernet της wireworld που πιστοποίησε για ακόμα μία φορά ότι και τα ethernet ακούγονται και μάλιστα πολύ !!!
Με βλέπω μετά το switch να μαζεύω λεφτά για τον κόκκινο δαίμονα που με στοίχειωσε.....
ένα σύνολο πάνω από 1500€ (αν θυμάμαι καλά)
Εχει πιο πολλές εισόδους και λειτουργίες το μεγαλύτερο οπότε ίσως και γι αυτό είναι ακριβότεροΜπορείς να ακούσεις και να κρίνεις.
Εγώ που το άκουσα πήρα το switch.
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η ίδια η ifi θα χτυπήσει τον εαυτό της δίνοντας τα ίδια στο 1/3 της τιμής;
υπό προϋποθέσεις το δικό μας ήταν πολύ κοντά στο ζευγάρι ifi/keces ..
Είναι από τις λίγες φορές που δεν μπορώ να καταλάβω τα γραφόμενα σουΜπορείς να ακούσεις και να κρίνεις.
Εγώ που το άκουσα πήρα το switch.
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η ίδια η ifi θα χτυπήσει τον εαυτό της δίνοντας τα ίδια στο 1/3 της τιμής;
Κοκκινος δαίμονας; Ποιος είναι; Το καλώδιο Ethernet;Με βλέπω μετά το switch να μαζεύω λεφτά για τον κόκκινο δαίμονα που με στοίχειωσε.....
Το μικρό έχει μια είσοδο και μια έξοδο απλή Ethernet . Ομως σίγουρα το μεγάλο μπορεί να έχει καλύτερο clock κλπ3 φορές πάνω;
Γιατί, δεν μπορείς να βάλεις άλλο switch μετά από το φίλτρο με γραμμικό τροφοδοτικό ή έχεις τόσες πολλές συσκευές audio ;
Και το μεγάλο 2 purified ports βγάζει. Δεν βγάζει παραπάνω
Αν γίνεις "γαύρος" θα σου φέρω ένα άλλο καλώδιο και θα γίνεις Εθνική Ελλάδος.Την συσκευή την πήρε ήδη ο Γιώργος Κοψ
Θα της βάλει το νέο τροφοδοτικό που δεν έχει θέμα αξιοπιστίας γιατί οι Κινέζοι διόρθωσαν το λάθος τους.
BTW , ο Γιώργος σήμερα έφερε προς ακρόαση το switch της ifi αλλά με τροφοδοτικό της keces , ένα σύνολο πάνω από 1500€ (αν θυμάμαι καλά)
View attachment 264247
View attachment 264248
View attachment 264249
Ήταν η 2η φορά που το "δικό" μας έχανε σε σύγκριση, -η 1η ήταν όταν έχασε από το τερατώδες προσωπικό του dim dim) , αλλά υπό προϋποθέσεις το δικό μας ήταν πολύ κοντά στο ζευγάρι ifi/keces ..
Ποιές ήταν οι προϋποθέσεις;;;
Μία που μου έμεινε για τα καλά, ένα καλώδιο ethernet της wireworld που πιστοποίησε για ακόμα μία φορά ότι και τα ethernet ακούγονται και μάλιστα πολύ !!!
Με βλέπω μετά το switch να μαζεύω λεφτά για τον κόκκινο δαίμονα που με στοίχειωσε.....
Είναι από τις λίγες φορές που δεν μπορώ να καταλάβω τα γραφόμενα σου
Ούτε πιο έπαιζε καλύτερα, ούτε με τα καλώδια τι έγινε,ούτε τελικά τι αγόρασες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.