Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 2

Όπως σου έγραψα και στο νήμα για τα καλώδια ρεύματος που πήρες, αν θες σου δίνω το δικό μου μαμά τροφοδοτικό να βάλεις μέχρι να φέρουν άλλο , για να ακούς, μην μείνεις από μουσική..

Όπως σου έγραψα και στο νήμα για τα καλώδια ρεύματος που πήρες, αν θες σου δίνω το δικό μου μαμά τροφοδοτικό να βάλεις μέχρι να φέρουν άλλο , για να ακούς, μην μείνεις από μουσική..

Πως να ακούω αφού η συσκευή θα πάει για επισκευή ;;

Είναι ήδη στην συσκευασία της.

Ποσο θα κανεις να παρεις τη συσκευη πισω? Δε γινεται να σου στειλουν καινουριο?

Ποσο θα κανεις να παρεις τη συσκευη πισω? Δε γινεται να σου στειλουν καινουριο?

Την συσκευή την πήρε ήδη ο Γιώργος Κοψ

Θα της βάλει το νέο τροφοδοτικό που δεν έχει θέμα αξιοπιστίας γιατί οι Κινέζοι διόρθωσαν το λάθος τους.

BTW , ο Γιώργος σήμερα έφερε προς ακρόαση το switch της ifi αλλά με τροφοδοτικό της keces , ένα σύνολο πάνω από 1500€ (αν θυμάμαι καλά)

IMG_20260110_132805.jpg

IMG_20260110_132811.jpg

IMG_20260110_132815.jpg

Ήταν η 2η φορά που το "δικό" μας έχανε σε σύγκριση, -η 1η ήταν όταν έχασε από το τερατώδες προσωπικό του dim dim) , αλλά υπό προϋποθέσεις το δικό μας ήταν πολύ κοντά στο ζευγάρι ifi/keces ..

Ποιές ήταν οι προϋποθέσεις;;;

Μία που μου έμεινε για τα καλά, ένα καλώδιο ethernet της wireworld που πιστοποίησε για ακόμα μία φορά ότι και τα ethernet ακούγονται και μάλιστα πολύ !!!

Με βλέπω μετά το switch να μαζεύω λεφτά για τον κόκκινο δαίμονα που με στοίχειωσε.....

Θα της βάλει το νέο τροφοδοτικό που δεν έχει θέμα αξιοπιστίας γιατί οι Κινέζοι διόρθωσαν το λάθος τους.

BTW , ο Γιώργος σήμερα έφερε προς ακρόαση το switch της ifi αλλά με τροφοδοτικό της keces , ένα σύνολο πάνω από 1500€ (αν θυμάμαι καλά)

View attachment 264247

View attachment 264248

View attachment 264249

Ήταν η 2η φορά που το "δικό" μας έχανε σε σύγκριση, -η 1η ήταν όταν έχασε από το τερατώδες προσωπικό του dim dim) , αλλά υπό προϋποθέσεις το δικό μας ήταν πολύ κοντά στο ζευγάρι ifi/keces ..

Μία που μου έμεινε για τα καλά, ένα καλώδιο ethernet της wireworld που πιστοποίησε για ακόμα μία φορά ότι και τα ethernet ακούγονται και μάλιστα πολύ !!!

Με βλέπω μετά το switch να μαζεύω λεφτά για τον κόκκινο δαίμονα που με στοίχειωσε.....
Ωραία! Εχει και ένα ifi lan silencer switch με 300 ευρώ και κάνει optical isolation οπότε μηδέν θόρυβος

ένα σύνολο πάνω από 1500€ (αν θυμάμαι καλά)

1600€.
Αυτό που έχασες ήταν η κόντρα χωρίς τίποτα και με τα δύο switch.
Και τα δύο έκαναν διαφορές στον ήχο.

Εκεί που χάθηκε η μπάλα ήταν όταν ξεκινήσαμε να παίζουμε με συνδιασμούς, όπου πότε ερχόντουσαν κοντά, πότε απομακρυνόντουσαν.

Ειδικά όταν μπήκε στο παιχνίδι και το USB της neotech.

Πολύ όμορφο το ifi και το keces σαν σετ.

Φεύγοντας έδειξα στον Γιώργο κάτι φαλτσέτες που έχω για να ξυρίζομαι και ξέχασε το wireworld.

Αυτο γιατι οχι ? 300 ευρω. Μηπως να παρετε αυτο αντι να φτιαξετε νεο switch? Και βαλτου του και γραμμικο μετα.

Μπορείς να ακούσεις και να κρίνεις.
Εγώ που το άκουσα πήρα το switch.
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η ίδια η ifi θα χτυπήσει τον εαυτό της δίνοντας τα ίδια στο 1/3 της τιμής;

• Like
Reactions: steadyshot
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η ίδια η ifi θα χτυπήσει τον εαυτό της δίνοντας τα ίδια στο 1/3 της τιμής;
Εχει πιο πολλές εισόδους και λειτουργίες το μεγαλύτερο οπότε ίσως και γι αυτό είναι ακριβότερο

3 φορές πάνω;
Γιατί, δεν μπορείς να βάλεις άλλο switch μετά από το φίλτρο με γραμμικό τροφοδοτικό ή έχεις τόσες πολλές συσκευές audio ;
Και το μεγάλο 2 purified ports βγάζει. Δεν βγάζει παραπάνω

υπό προϋποθέσεις το δικό μας ήταν πολύ κοντά στο ζευγάρι ifi/keces ..

Ας πούμε, βασική προϋπόθεση για να καταλάβουμε διαφορές είναι κάποιος να χαϊδεύει το πουλί μου.
Αλλιώς, άλλοι βάζουν subwoofer ανάμεσα από τα ηχεία και εγώ έχω ένα super Tweety

Είναι από τις λίγες φορές που δεν μπορώ να καταλάβω τα γραφόμενα σου 😄
Ούτε πιο έπαιζε καλύτερα, ούτε με τα καλώδια τι έγινε,ούτε τελικά τι αγόρασες.
Αν θες και δεν βαριέσαι,ρίξε καμμιά διευκρίνιση!!

3 φορές πάνω;
Γιατί, δεν μπορείς να βάλεις άλλο switch μετά από το φίλτρο με γραμμικό τροφοδοτικό ή έχεις τόσες πολλές συσκευές audio ;
Και το μεγάλο 2 purified ports βγάζει. Δεν βγάζει παραπάνω
Το μικρό έχει μια είσοδο και μια έξοδο απλή Ethernet . Ομως σίγουρα το μεγάλο μπορεί να έχει καλύτερο clock κλπ

View attachment 264247

View attachment 264248

View attachment 264249

Αν γίνεις "γαύρος" θα σου φέρω ένα άλλο καλώδιο και θα γίνεις Εθνική Ελλάδος.

Είναι από τις λίγες φορές που δεν μπορώ να καταλάβω τα γραφόμενα σου 😄
Ούτε πιο έπαιζε καλύτερα, ούτε με τα καλώδια τι έγινε,ούτε τελικά τι αγόρασες.

Το switch είναι καλύτερο από το ifi silencer.
Και δεν είναι θέμα ports, το switch της ifi έχει 2 ports, το silencer 1.
Δεν θα έριχνε τρικλοποδιά στον εαυτό της η ifi να βγάλει το ίδιο προϊόν σε απόδοση, σε τριπλάσια τιμή απλά για ένα port παραπάνω.

Όσον αφορά το switch που έχω και φτιάχνετε, με τους κατάλληλους συνδιασμούς καλωδίων έρχονται πολύ κοντά.
Διαφορές υπάρχουν, δεν είναι όμως η μέρα με τη νύχτα.
Βέβαια συγκρίνουμε ένα DIY project που λίγοι έχουν πρόσβαση σε αυτό με ένα consumer προϊόν.
Και η διαφορά που κάνει ο συνδιασμός του ifi με το keces είναι τέτοια που για κάποιους είναι αδιάφορη, για κάποιους άλλους ευκαιρία.