Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 2

Το Qobuz δεν κατεβαίνει σε Ελληνικά κινητά από το Play Store επειδή δεν υποστηρίζεται επίσημα η Ελλάδα.

Πρέπει να κατεβάσεις το APK από κάποιο τρίτο site και να το βάλεις "με το ζόρι".

Θεωρώ ότι το ίδιο ισχύει και για τα iPhone.
Bubble upnp δουλεύει;

Ναι, μια χαρά δουλεύει, αλλά δεν μου αρέσει.. πολύ πρωτόγονο.

Έχω καταλήξει στο Music Assistant. Το Roon του φτωχού.
Για κάποιο λόγο το Qobuz app δε βλέπει το raspberry από τότε που άλλαξα συσκευή και πήγα στο pi4. Κάτι παίζει στις ρυθμίσεις και βαριέμαι να ψάξω.

Για κάποιο λόγο το Qobuz app δε βλέπει το raspberry από τότε που άλλαξα συσκευή και πήγα στο pi4. Κάτι παίζει στις ρυθμίσεις και βαριέμαι να ψάξω.

Δοκιμάστε το mconnect player. Αν έχετε το bubble στο κινητό σας θα πρέπει είτε να διακόψετε την λειτουργία του για να μην δουλεύει στο παρασκήνιο ή να το απεγκαταστησετε, αλλιώς θα παίζει ότι να ναι, μπερδεύονται μεταξύ τους. Πιθανώς να ισχύει το ίδιο και με άλλα upnp apps

Δεν υπάρχει οικογενειακό στο gamsgo

To site παίρνει τα οικογενειακά με τις καλύτερες τιμές από διάφορες χώρες που υποστηρίζει νόμιμα το Qobuz και πουλάει τα "μερίδια" σε χώρες όπως η δική μας που το Qobuz τις "αγνοεί" ..

Το "μερίδιο" δεν μπορείς να το "σπάσεις" , ούτε να το κάνεις "βόλτα".. σε προειδοποιεί στην συμφωνία που δέχεσαι και αν σε πιάσει παραβάτη σου κόβει την συνδρομή χωρίς επιστροφή χρημάτων και σε βάζει στην "μαύρη λίστα"

Το κόστος είναι 13-14€ το 2μηνο, άρα είναι σχετικά μια χαρά...
Εννοώ "οικογενειακο" στις πλατφορμες

Εννοώ "οικογενειακο" στις πλατφορμες

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς...

Για να κάνεις οικογενειακό "Direct" στο Qobuz χρειάζεται κάρτα πληρωμής εξωτερικού (χώρας που το Qobuz υποστηρίζει), κάτι που δεν έχω..

Το gamsgo ήταν η μόνη λύση.

Η 2η (για μένα) λύση θα ήταν να μπω σε οικογενειακό πρόγραμμα σε μία από τις 2 χώρες εδώ στην Ευρώπη όπου έχω "άκρη", αλλά εκεί το Qobuz χρεώνει πολλά γιατί και οι μισθοί εκεί είναι ανάλογοι.. θα έβγαινε ακριβότερα από ότι πληρώνω τώρα και θα είχα υποχρέωση...

Ναι, το Qobuz (ίσως και οι άλλες πλατφόρμες) δεν έχουν την ίδια τιμολογιακή πολιτική παντού.. σε κάποιες χώρες η χρέωση (για εμάς) φαίνεται αστεία, σε κάποιες άλλες φωτιά....