Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 2

Το μηχανάκι φυσικά δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα και λειτουργεί κανονικά.. έτσι για να πάει η καρδιά του Υπέρηχα στη θέση της...

[ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ]274732[/ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ]
Έβαλες πισσόφυλλο στο καπάκι; Στα πλαϊνά και στο πάνω μέρος;

Όχι το ξέχασα :τρελός:

Δεν μίλαγες και συ νωρίτερα ;;;
Θα πλησίαζε τα 7kg που ήταν ο στόχος μου...

Στο δικό σου έχεις βάλει ;;;
Δεν τα ξεχνάνε αυτά..😁

Ναι, έχω βάλει στο δικό μου, 3 κομμάτια έχω βάλει μέσα, ένα σε κάθε πλαϊνή πλευρά και ένα μεγαλύτερο στο πάνω μέρος..
Έκανε δουλειά, μην ξεχνάς ότι όλους τους συντονισμους τους τρώει το καπάκι και όλοι αυτοί περνάνε εσωτερικά στο μηχάνημα, δεν το θέλουμε αυτό ειδικά όταν μέσα υπάρχουν ρολόγια...

Δεν τα ξεχνάνε αυτά..😁

Ναι, έχω βάλει στο δικό μου, 3 κομμάτια έχω βάλει μέσα, ένα σε κάθε πλαϊνή πλευρά και ένα μεγαλύτερο στο πάνω μέρος..
Έκανε δουλειά, μην ξεχνάς ότι όλους τους συντονισμους τους τρώει το καπάκι και όλοι αυτοί περνάνε εσωτερικά στο μηχάνημα, δεν το θέλουμε αυτό ειδικά όταν μέσα υπάρχουν ρολόγια...

Θα το κάνω μάλλον αύριο αρκεί να βρω που το έχω.

Σε τι ποσοστό έβαλες στο καπάκι ;;

Αυτό δεν είναι εργαστήριο, ειναι το τσαντάκι του sport Billy. Τρομάζω στην ιδέα του τι μπορεί να κρύβεται εκεί μέσα.
Σίγουρα όταν θα μαζέψει τον χώρο θα ανακαλύψει πράγματα που δεν θυμάται ότι τα έχει..

Σίγουρα όταν θα μαζέψει τον χώρο θα ανακαλύψει πράγματα που δεν θυμάται ότι τα έχει..

Πάντα γίνεται αυτό.

Τους 6γωνους αποστάτες τους έβγαλα με καρυδάκι 3/16 ,

IMG_20260717_230301.jpg

γιατί ξέχασα ότι έχω σταθερό 6γωνο Μ4,5 και μάλιστα ολόκληρη συλλογή αρχής από Μ3

IMG_20260719_230519.jpg

Το ότι πίσω τους κρέμεται το κλειδί που σφίγγει το τσοκ των collets που νόμιζα ότι το είχα χάσει και έσφιγγα το collet με το χέρι;;;;;

Πάντα γίνεται αυτό.

Τους 6γωνους αποστάτες τους έβγαλα με καρυδάκι 3/16 ,

View attachment 274738

γιατί ξέχασα ότι έχω σταθερό 6γωνο Μ4,5 και μάλιστα ολόκληρη συλλογή αρχών από Μ3

View attachment 274739

Το ότι πίσω τους κρέμεται το κλειδί που σφίγγει το τσοκ των κολετών που νόμιζα ότι το είχα χάσει και έσφιγγα το collet με το χέρι;;;;;
Και εγώ το έχω πάθει να έχω πράγματα που δεν θυμάμαι ή να ψάχνω κάτι και να μην το βρίσκω εύκολα..
Πάντως εγώ έβαλα τάξη στα πράγματα μου και τώρα δεν έχω τέτοια προβλήματα..

Και εσύ κάτι πρέπει να κάνεις ρε συ στο εργαστήρι, γίνεται χαμός, θες οργάνωση στα πράγματα σου..
(Βέβαια αν σε βολεύει έτσι, πάω πάσο)

• Like
Reactions: vlad66
Και εγώ το έχω πάθει να έχω πράγματα που δεν θυμάμαι ή να ψάχνω κάτι και να μην το βρίσκω εύκολα..

Και εσύ κάτι πρέπει να κάνεις ρε συ στο εργαστήρι, γίνεται χαμός, θες οργάνωση στα πράγματα σου..
Ρε συ , αυτά είναι παρανυχιδες.
Είχα ΜΠΡΟΣΤΆ μου ,στο έπιπλο,μέσα στα μάτια μου,τα ακουμπούσα κάθε μέρα,το SBT , ένα nuc και ένα streamer της advance και έψαχνα για streamer ,την στιγμή που με αυτά μπορούσα να κάνω άνετα τη δουλειά μου.
Και όταν έγραφα ότι θέλω streamer ,με ξύπνησε ο supersonic και μου είπε ότι ""καλά αφού έχεις αυτά τα μηχανάκια,τι το θέλεις το streamer ?"
Δεν θυμόμουν τι είχα και τι δουλειά κάνει το καθένα......απλά τα είχα 😀

2 φορές έχω κάνει τακτοποίηση.. πολύ καλή τακτοποίηση !

Όταν όμως πιάσω να φτιάξω κάτι η τακτοποίηση πάει περίπατο...

Και αν μετά πιάσω κάτι άλλο τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα.

Χτες ψάχνοντας κάτι (δεν θυμάμαι τι) , βρήκα σε ένα κουτί την βάση (RDC) του βραχίονα από το Thorens μου.. ΑΝ έφτιαχνα το Thorens ΔΕΝ υπήρχε περίπτωση να βρω την βάση εκεί που ήταν το κουτί !

Ξέχασα να σου πω ότι στο εργαστήρι έχω και ανταλλακτικά για το μηχανάκι και το αυτοκίνητο.. και ότι εργαλεία χρησιμοποιώ για τις δουλειές που κάνω σε αυτά (ειδικά στο μηχανάκι), είναι σε "καβάτζες" μακριά από τα υπόλοιπα.

Έχω και άλλο ένα "κακό".. σπάνια πετάω χρησιμοποιημένα ανταλλακτικά.. θα βρεις παλιά τακάκια, παλιές καλωδιώσεις, χρησιμοποιημένα μπουζί, τρόμπες φρένων , σωληνώσεις φρένων, μοτέρ από ηλεκτρικά παράθυρα, διακόπτες/μοχλοδιακόπτες , τμήματα ταμπλό και ότι άλλη μ@λ@κί@ μπορείς να φανταστείς.....

Το τελευταίο διάστημα προσπαθώ να κόψω αυτή την "συνήθεια".. στο τελευταίο σέρβις στο μηχανάκι (που εκτός τα κλασικά) άλλαξα πολλά πράγματα , (από ταμπλό μέχρι φλοτέρ), έκανα την καρδιά μου πέτρα και τα παλιά τα πέταξα στην ανακύκλωση.

Χμ.. από το ταμπλό κράτησα κάποια ανταλλακτικά...

Και μια και μιλάμε για lost and found!!
Μπας και έχετε πουθενά ξεχασμένο κανά ethernet nexans "made by Vlad" να μου το δωκετε να το δοκιμάσω,γιατί αυτό το έτοιμο που έχω είναι για κλωτσιές?
Αν μου αρέσει,εννοείται ότι θα το πλερωσω.

Και μια και μιλάμε για lost and found!!
Μπας και έχετε πουθενά ξεχασμένο κανά ethernet nexans "made by Vlad" να μου το δωκετε να το δοκιμάσω,γιατί αυτό το έτοιμο που έχω είναι για κλωτσιές?
Αν μου αρέσει,εννοείται ότι θα το πλερωσω.

Μέχρι να γυρίσεις από Κρήτη θα σου έχω φτιάξει.. θες ειδικά nexans ;;;

Έχουμε 2-2,5 μέτρα sommer που περίσσεψε.. έχουμε και πολύ γυαλομέταξο.. να πάω να πάρω καλά βύσματα από Μεϊδάνη πχ ;;;

• Like
Reactions: Θρησκος
Το πιο γρήγορο finding ever !!

IMG_20260720_143738.jpg

Τώρα θα πρέπει να παντρέψω το StP με το φύλλο χαλκού...

Πιστεύω κάτι θα περισσέψει και για το switch evo2..
Κάποιος που έχει το evo1 έβαλε από αυτό και με προκαλεί λέγοντας ότι είχε διαφορά και θέλει ρεβάνς....

Ρε συ , αυτά είναι παρανυχίδες.
Είχα ΜΠΡΟΣΤΆ μου ,στο έπιπλο,μέσα στα μάτια μου,τα ακουμπούσα κάθε μέρα,το SBT , ένα nuc και ένα streamer της advance και έψαχνα για streamer ,την στιγμή που με αυτά μπορούσα να κάνω άνετα τη δουλειά μου.
Και όταν έγραφα ότι θέλω streamer ,με ξύπνησε ο supersonic και μου είπε ότι ""καλά αφού έχεις αυτά τα μηχανάκια,τι το θέλεις το streamer ?"
Δεν θυμόμουν τι είχα και τι δουλειά κάνει το καθένα......απλά τα είχα😀
Α, εσύ έχεις πιο σοβαρό θέμα από τον Vlad..😁🤣

• Like
Reactions: vlad66 and mdvq