Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

NEVER GONNA HAPPEN .είμαστε βλέπεις ψευτοφιλότιμοι και το ρίχνουμε με κλειστά μάτια εκεί που μας έκαναν ρουσφέτι.

ε τότε προς τι η κουβέντα..αφού πέθανε ο μακαρίτης σε τι χρησιμεύει βαλσαμωμένος??

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Συμφωνώ απόλυτα ΑΡΚΕΙ να μου εγγυηθείς και να βρεις τρόπο να υλοποίησεις αυτό το καταραμένο 100%.:grinning-smiley-043

1) Χαίρομαι που είμαστε στην ίδια μεριά...
2) Ποιός σου έχει εγγυηθεί στη πολιτική μας ζωή κάτι?

ο Γάτος μου είναι καλύτερα απ όλους:flipout:

Τι χρώμα είναι?

ΥΓ
Γαλαζοπράσινος αποκλείεται να είναι. Το καλό που σου θέλω, μην είναι.....μαύρος!!
:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Φίλε ακόμα και στον πόλεμο έχουμε το δικαίωμα να πετάξουμε τα όπλα κάτω... Κάτι σημαίνει και αυτό ... Όλα έχουν τη σημασία τους.

(και όχι, δεν περνούσα τις ώρες μου μικρός στα Μάταλα ...)

Ρίψασπις λοιπόν ?

Σημαίνει οτι θα πας σαν το σκυλί στ' αμπέλι που λέει κι ο λαός ή θα καταλήξεις ραγιάς...

Εκτός κι αν βλέπεις κάποιαν άλλη σημασία ...

Τι χρώμα είναι?

ΥΓ
Γαλαζοπράσινος αποκλείεται να είναι. Το καλό που σου θέλω, μην είναι.....μαύρος!!:flipout::flipout:

Κόκκινος είναι βρέ, τι νόμιζες?

Απάντηση: Re: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Λοιπόν με πείσατε...στις επόμενες εκλογές θα πάω να ψηφίσω,,,αλλά μην δω τα ίδια αποτελέσματα στις πρώτες δυο θέσεις γιατί θα στεναχωρηθώ αφάνταστα...μπορεί να πέσω και σε κατάθλιψη..

Καλά ρε σύ.
Εμεις δηλαδή θάπρεπε νάχουμε ηδη αυτοκτονήσει απο το 77 που ψηφίζουμε?:flipout::flipout:
Πάντως επειδή και κάποιοι φίλοι ψηφίζουν μεγάλα Κόμματα ,γεγονός απολύτως σεβαστό,εχω να προσθέσω πώς η ύπαρξη ´Συνητηρητικού´και ´Σοσιαλδημοκρατικού Κομματος´είναι απολύτως αναγκαία σε μια Δημοκρατία.
Το ζητούμενο είναι αυτά τά Κόμματα να ειναι Κομματα Αρχών ,όπως συνέβαινε κάποια παλιότερη περίοδο στην Ευρώπη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Ρίψασπις λοιπόν ?

Σημαίνει οτι θα πας σαν το σκυλί στ' αμπέλι που λέει κι ο λαός ή θα καταλήξεις ραγιάς...

Εκτός κι αν βλέπεις κάποιαν άλλη σημασία ...

Είχαμε μια αρκετά πιο υψηλού επιπέδου συζήτηση έως τώρα.

Είπα αν υπάρχει λόγος. Φτηνό αλλά το ξέρουν όλοι: Λοχ. Κορέλι
-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Τι χρώμα είναι?

ΥΓ
Γαλαζοπράσινος αποκλείεται να είναι. Το καλό που σου θέλω, μην είναι.....μαύρος!!

P1010573.jpg

Δυστυχώς έχεις δίκιο.
Πώς μπορούμε όμως να έχουμε ατράνταχτα στοιχεία?
Το ερώτημα δηλ. είναι: για όσους δεν πιστεύουν στην υπάρχουσα εκδοχή της δημοκρατίας (της λοίπουν αυτά που αναφέρει ο Σπύρος πιο πάνω και 10-20 ακόμα που θυμάμαι εγώ) πιά είναι η λύση? Η συμετοχή σε κάτι που δεν πιστεύουν?

Δεν το αντιλαμβάνομαι αυτό που λες : "για όσους δεν πιστεύουν στην υπάρχουσα εκδοχή της δημοκρατίας " . Δηλαδή να υποθέσω πως η δική σου άποψη για την δημοκρατία α) δεν βρίσκει εκπρόσωπο στα υπάρχοντα κόμματα και κομματίδια ; και β) είναι τόσο σημαντικά διαφορετική από τις υπάρχουσες ;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Μας δουλεύεις, βρε Νίκο???

Ο λόγος των Πολιτικών είναι......

''ΔΕΣΜΕΥΣΗ''

Με πρόλαβες :grinning-smiley-043

Πολύ συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα...:nounder:
Εννοούσα γιατί ο vaskal ζητάει εγγυήσεις από εμένα και όχι από αυτούς που ψηφίζει (ότι και να ψηφίζει).

Μήπως δεν κατάλαβα κάτι? Κάντε το πιο λιανά βρε παιδιά. Εχει αρχίσει να δουλεύει και το Αλτσχάιμερ :BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Δεν το αντιλαμβάνομαι αυτό που λες : "για όσους δεν πιστεύουν στην υπάρχουσα εκδοχή της δημοκρατίας " . Δηλαδή να υποθέσω πως η δική σου άποψη για την δημοκρατία α) δεν βρίσκει εκπρόσωπο στα υπάρχοντα κόμματα και κομματίδια ; και β) είναι τόσο σημαντικά διαφορετική από τις υπάρχουσες ;

Δημήτρη δεν μιλάμε γενικά για θεσμούς..μιλάμε για την αναξιοπιστία των θεσμών ειδικότερα..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Εννοούσα γιατί ο vaskal ζητάει εγγυήσεις από εμένα και όχι από αυτούς που ψηφίζει (ότι και να ψηφίζει).

Μήπως δεν κατάλαβα κάτι? Κάντε το πιο λιανά βρε παιδιά. Εχει αρχίσει να δουλεύει και το Αλτσχάιμερ :BDGBGDB55:

Τι να καταλάβεις, βρε Νίκο?? Πλάκα έκανα, αλλά ξέχασα τις φατσούλες....-bye--bye-

Ακριβώς!
Θέλω αναλογική εκλογή. Επίσης εφαρμογή των νόμων περί ισονομίας και αξιοκρατίας, κοινωνικού κράτους, παιδεία, περιθαλψη, καθαρό περιβάλλον κτλ που θέλουμε όλοι μας αλλά τα διεκδικούμε με διαφορετικό τρόπο.-bye-

Τι να καταλάβεις, βρε Νίκο?? Πλάκα έκανα, αλλά ξέχασα τις φατσούλες....-bye--bye-

Τσάμπα το post του Vascal δηλαδή...
ΥΓ Αλλη φορά να μην τις ξεχνάς γιατί θα έχεις pm:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισ

Μάλλον αλλιώς το καταλάβαμε και το ρίξαμε στο χιούμορ.
Ζητάω να τιμήσουν το λόγο τους αν όχι πράττω ανάλογα.