Haagenti
AVClub Fanatic
NEVER GONNA HAPPEN .είμαστε βλέπεις ψευτοφιλότιμοι και το ρίχνουμε με κλειστά μάτια εκεί που μας έκαναν ρουσφέτι.
ε τότε προς τι η κουβέντα..αφού πέθανε ο μακαρίτης σε τι χρησιμεύει βαλσαμωμένος??
NEVER GONNA HAPPEN .είμαστε βλέπεις ψευτοφιλότιμοι και το ρίχνουμε με κλειστά μάτια εκεί που μας έκαναν ρουσφέτι.
Συμφωνώ απόλυτα ΑΡΚΕΙ να μου εγγυηθείς και να βρεις τρόπο να υλοποίησεις αυτό το καταραμένο 100%.![]()
ο Γάτος μου είναι καλύτερα απ όλους![]()
Φίλε ακόμα και στον πόλεμο έχουμε το δικαίωμα να πετάξουμε τα όπλα κάτω... Κάτι σημαίνει και αυτό ... Όλα έχουν τη σημασία τους.
(και όχι, δεν περνούσα τις ώρες μου μικρός στα Μάταλα ...)
2) Ποιός σου έχει εγγυηθεί στη πολιτική μας ζωή κάτι?
Τι χρώμα είναι?
ΥΓ
Γαλαζοπράσινος αποκλείεται να είναι. Το καλό που σου θέλω, μην είναι.....μαύρος!!![]()
Λοιπόν με πείσατε...στις επόμενες εκλογές θα πάω να ψηφίσω,,,αλλά μην δω τα ίδια αποτελέσματα στις πρώτες δυο θέσεις γιατί θα στεναχωρηθώ αφάνταστα...μπορεί να πέσω και σε κατάθλιψη..
Με πρόλαβεςΜας δουλεύεις, βρε Νίκο???
Ο λόγος των Πολιτικών είναι......
''ΔΕΣΜΕΥΣΗ''
Ρίψασπις λοιπόν ?
Σημαίνει οτι θα πας σαν το σκυλί στ' αμπέλι που λέει κι ο λαός ή θα καταλήξεις ραγιάς...
Εκτός κι αν βλέπεις κάποιαν άλλη σημασία ...
Τι χρώμα είναι?
ΥΓ
Γαλαζοπράσινος αποκλείεται να είναι. Το καλό που σου θέλω, μην είναι.....μαύρος!!![]()
Δυστυχώς έχεις δίκιο.
Πώς μπορούμε όμως να έχουμε ατράνταχτα στοιχεία?
Το ερώτημα δηλ. είναι: για όσους δεν πιστεύουν στην υπάρχουσα εκδοχή της δημοκρατίας (της λοίπουν αυτά που αναφέρει ο Σπύρος πιο πάνω και 10-20 ακόμα που θυμάμαι εγώ) πιά είναι η λύση? Η συμετοχή σε κάτι που δεν πιστεύουν?
Μας δουλεύεις, βρε Νίκο???
Ο λόγος των Πολιτικών είναι......
''ΔΕΣΜΕΥΣΗ''
Με πρόλαβες![]()
Δεν το αντιλαμβάνομαι αυτό που λες : "για όσους δεν πιστεύουν στην υπάρχουσα εκδοχή της δημοκρατίας " . Δηλαδή να υποθέσω πως η δική σου άποψη για την δημοκρατία α) δεν βρίσκει εκπρόσωπο στα υπάρχοντα κόμματα και κομματίδια ; και β) είναι τόσο σημαντικά διαφορετική από τις υπάρχουσες ;
Πολύ συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα...:nounder:
Εννοούσα γιατί ο vaskal ζητάει εγγυήσεις από εμένα και όχι από αυτούς που ψηφίζει (ότι και να ψηφίζει).
Μήπως δεν κατάλαβα κάτι? Κάντε το πιο λιανά βρε παιδιά. Εχει αρχίσει να δουλεύει και το Αλτσχάιμερ :BDGBGDB55:
Δεν το αντιλαμβάνομαι αυτό που λες : "για όσους δεν πιστεύουν στην υπάρχουσα εκδοχή της δημοκρατίας " . Δηλαδή να υποθέσω πως η δική σου άποψη για την δημοκρατία α) δεν βρίσκει εκπρόσωπο στα υπάρχοντα κόμματα και κομματίδια ; και β) είναι τόσο σημαντικά διαφορετική από τις υπάρχουσες ;
Τι να καταλάβεις, βρε Νίκο?? Πλάκα έκανα, αλλά ξέχασα τις φατσούλες....![]()
Μάλλον αλλιώς το καταλάβαμε και το ρίξαμε στο χιούμορ.Πολύ συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα...:nounder:
Εννοούσα γιατί ο vaskal ζητάει εγγυήσεις από εμένα και όχι από αυτούς που ψηφίζει (ότι και να ψηφίζει).
Μήπως δεν κατάλαβα κάτι? Κάντε το πιο λιανά βρε παιδιά. Εχει αρχίσει να δουλεύει και το Αλτσχάιμερ :BDGBGDB55:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.