.
το CD του καουρισμακι
θα μου πει καποιος που να το βρω
αντε βρε αουτεουρ κανε μου το δωρο που ειπες ...
το CD του καουρισμακι
αντε βρε αουτεουρ κανε μου το δωρο που ειπες ...
στις πρώτες θέσεις του top 10 όμως είναι 2-3 γιαπονια.. Οπότε έχασες!μ αρεσει η εξελιξη σου !!
που να τον πιασουν αυτον οι γιαπωνεζοι auteurs
Αμα είναι να σου πω λεπτομέρειες για το τέλος..ειναι καταγεγραμμενο για αυριανη προβολη !!
.
το CD του καουρισμακι
opcorn:
στις πρώτες θέσεις του οσοtop 10 όμως είναι 2-3 γιαπονια.. Οπότε έχασες!
Ακόμα και το No 1 είναι στο ευφάνταστο branded to kill του μεγάλου Ιάπωνα Suzuki.Κανενα γιαπωνι οσο μεγαλο και αν ειναι δεν θα φθασει το Νο 2 τον Ταρκο
Ποιον θεωρείς No 1 τον Bergman?
Πρόσεξε τι απάντηση θα δώσεις γιατί θα κριθούν πολλά...
![]()
στο Νο 1 βαζω αυτον που στα 80 του και κατι γυρισε το καλυτερο σικουελ στην ιστορια του κινηματογραφου
( τελειως προσωπικη αποψη ) χωρις φυσικα να ειναι και η καλυτερη του ταινια
περιμενω να δω ποσα πολλα θα κριθουν ....
:ernaehrung004:
.
στο Νο 1 βαζω αυτον που στα 80 του και κατι γυρισε το καλυτερο σικουελ στην ιστορια του κινηματογραφου
.
επαιξες και έχασες..
το CD του Ακι απο μένα δεν θα το λάβεις..
δεν επαιξα δεν εχασα
το CD του Ακι δεν εχεις την δυνατοτητα να το αποκτησεις
το κάνεις επίτηδες για να έχεις περισσότερα ποστ στο "νήμα σου" οπως ακριβώς αναζητούν την προσοχή με τα like σε FB, Instagram..;
Δεν έχει κανένα ενδιαφέρον να ψάχνουμε μια πληροφορία ανευ σημασίας.
χαχαχα παλι λαθος κανεις το νημα μου εχει τα λιγοτερα like απο ολο το avclub μονο εσυ γραφεις και δυο τρεις αλλοι βαρεμενοι
αν θέλεις μας ενημερώνεις, αν όχι δεν χάσαμε απολύτως τίποτα..
Η γνωμη σου μετράει, οπως όλων (εκτός του Γάλεν μάλεν κουκουνάρεν) αλλα η αναζήτηση ανευ ουσίας πληροφοριων οχι.
δες το Σκηνες απο ενα γαμο και μετα το Saraband
Αφου σου αρέζζζουν τα κουιζ.. σε ποια ταινια πρωταγωνιστούν...
"Ο Chiang Cheng και χίλιοι ακόμα κουρσάροι της βίας"
εγω δινω εισητηρια για την Μπαρτσα στα κουιζ μου, εσυ σουβλακια
![]()
εντάξει φίλε μου έχασα..
αλλο πράγμα όμως αν το νήμα έχει τα λιγότερα like και άλλο αν αναζητάς την προσοχή
αυτο λοιπον καταλαβες οτι ειμαι εδω μεσα αναζητωντας την προσοχη καποιων
εχει καλως ...
προτιμώ τα σουβλάκια, γενικότερα το καλό φαγητό, απο τα μπράτσα και την Μπάρτσα..
ποιητικη αστοχια,αλλο τα σουβλακια και αλλο το καλο φαγητο αλλο τα μπρατσα και αλλο η Μπαρτσα
-----------------------
χαχαχα παλι λαθος κανεις το νημα μου εχει τα λιγοτερα like απο ολο το avclub
μάλλον δεν έχεις δοκιμάσει πραγματικά καλά σουβλάκια. Στο φαγητό υπάρχουν 2 είδη που μου (μας) αρέσουν. αυτα που η ποιότητα της πρώτης ύλης ειναι εξαιρετική και δεν θέλουν σχεδόν τίποτα άλλο.. πχ μαριναρίσματα, σάλτσες, σως κτλ (συνήθως) προδίδουν έλλειψη καλής πρώτης ύλης..
και αυτά που δεν υπάρχει ιδιαίτερα καλή ποιότητα πρώτης ύλης αλλα με δημιουργικό τρόπο μαγειρέματος καταλήγουν να έχουν εξαιρετική γεύση και εμφάνιση.:...
.για τα άλλα προφανώς σε πειράζω.. αλλα οταν μιλάς με γρίφους μας τα χαλάς.
.
Διαφωνω. Μπορει ενα εδεσμα να ειναι πρωτης ποιοτητας και πεντε αστερων και να εγκλειει και τα δυο στοιχεια.
Πρωτη ποιοτητα πρωτης υλης ΚΑΙ Πρωτη ποιοτητα Μαριναρισματος και σαλτσας ( σως ειναι το ιδιο πραγμα με τις σαλτσες). Ακομα και τα μπαχαρικα και τα μυρωδικα που βαζεις σε ενα υλικο επηρεαζουν την γευση της "πρωτης υλης".
Φυσικα ειναι και αυτα πρωτες υλες...
Αλλα και μια σαλτσα απο πρωτες υλες φτιαχνεται.
Αρα το μυστικο ειναι στην γεννεση της αλχημιας βαση της πρωτης ποιοτητας πρωτων υλων. Που γινονται δευτερες ισως τριτες (και οχι μονο).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.