μαλλον το κοριτσι κοιταζες οχι την ταινιαΌποτε σε βολεύει θυμάσαι τις βραβεύσεις, γέροντα ....
την είχα δει με ενα κορίτσι και είχαμε σκυλοβαρεθεί ... έχω καιρό να το δω αυτό το κορίτσι, μου στέλνει σήμερα : Σπυρέτο, έλεος, η μλκ κέρδισε ένα σωρό όσκαρ![]()
Βρε Στελιο... βρε Στελιο...Δημοκηδη τι ειπες ?
Φοινικα ?
Γκαλεν ?
απλως καλη ?
για πρωτη φορα το hi-end πανηγυρι βραβευει την καλυτερη ταινια της χρονιας
.
δεν το πιασατε το θεμα καλα γιατι δεν σας βγηκε, περιμενατε μπρουταλια και περεζ για να γελασετεΒρε Στελιο... βρε Στελιο...
Ημουν ετοιμος να βγω να σε κραξω, που καταντησες τα γουστα σου να συμφωνουν με τα Οσκαρ...
Και εσυ με προλαβες και πανηγυριζεις απο μονος σου?
Αλλο κακο να μη μας βρει!
Οταν σοβαρευτεις και σταματησεις να αυτοτρολαρεσαι, θα το συζητησουμε...
δεν το πιασατε το θεμα καλα γιατι δεν σας βγηκε, περιμενατε μπρουταλια και περεζ για να γελασετε
αλλα επειδη επιτελους κερδισε μια ανεξαρτητη ταινια που δεν ειναι του σιναφιου
εχετε πεσει σε μενα τωρα να κραξετε
οι οσκαρικοι την πατησαν γιατι περιμεναν αλλα ...ψαξτο
οχι εγω που ειμαι ο μοναδικος εδω μεσα που κραζω τα οσκαρ
Bρε εμεις δεν το πιασαμε καλα ή εσυ που φιλας εκει που κατουραγες περσι, προπερσι και τα προηγουμενα χρονια?.
μηπως πρεπει να κοροιδεψω τα οσκαρ και για το ΝΟ ΟTHER LAND ? αλλα μαλλον δεν εχετε ακουσει κατι
τοσα χρονια χαιρομουνα που οι αγαπημενες μου υποψηφιότητες δεν επαιρναν βραβεια στο πανηγυρακισιγα μην εισαι ο μοναδικος
Bρε εμεις δεν το πιασαμε καλα ή εσυ που φιλας εκει που κατουραγες περσι, προπερσι και τα προηγουμενα χρονια?
Μεχρι τωρα ηταν ξεφτιλισμενος θεσμος και τωρα εισαι περηφανος που διαλεξαν την ταινια σου?
Α ρε Στελιο... Σαν το πιτσιρικι που δεν το παιζουν οι δημοφιλεις παρεες στο σχολειο και τους βριζει... Μια φορα του ειπαν "ελα και συ στην παρεα μας" και τωρα αντι να τους βριζει καμαρωνει σα γυφτικο σκεπαρνι.
Mου θυμιζεις εκεινη την ψυχη τον auteur, που εβριζε τα οσκαρ μεχρι που το σηκωσε το Moonlight!
Oχι αλλες κωλοτουμπες! Ουτε οι πολιτικοι δεν τις κανουν με τετοια χαρη!
που απευθυνεσαι ?Φοίνικα, τι λέει ο Στέλιος ρε;
Ποιος σε πήρε;![]()
εχεις δικιο τι θα ελεγες ομως να του προτεινουμε μια συναντησηΤο πέπλο μυστηρίου γύρω του, είναι μέρος της γοητείας του.
Μη σου πω ότι το κρατάει και επί τούτου!![]()
συγχαρητηρια για τις επιλογες σαςΛοιπον, θα με επαναφερω στην ταξη, για να σοβαρευτουμε και λιγο. (Πολυ λιγο)
Εκατσα δυο μερες τωρα και το εριξα σε ταινιες που ειμαι σιγουρος οτι τις εχει πολυ ψηλα ο superfly! Βρετανικα crime movies.
Xτες ειδα Long Good Friday και αποψε Layer Cake.
24 χρονια διαφορά το ενα απο το αλλο και τελειως αλλο στυλ.
Αλλα ποσο απολαυστικά και τα δυο, το καθενα με τον τροπο τους!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.