Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι μόνο

Η οριτζιναλ Μολυ ειναι σαν τον Μλαντενοβιτς με περουκα καμια σχεση με την Τζεσικα.
Επειδη εχεις και λιγο... μερακλιδικα γουστα... το Μλαντενοβιτς με περουκα δεν ειμαι σιγουρος αν το εγραψες για κακο ή για καλο! :eek:

• Haha
Reactions: superfly and FINIX
❤️

Δευτερη συνεχομενη ταινια που βλεπω απο Καζακσταν και με αφηνει αφωνο

Θριλερ μυστηριου απο εναν απιστευτα δεξιοτεχνη σκηνοθετη (τι βγαζει ακομη αυτη η απιστευτη Σοβιετικη σχολη!)
Εκπληκτικο καδραρισμα και κινηση της καμερας, φτιαχνουν μια φοβερη ατμοσφαιρα μυστηριου και στο μεγαλυτερο μερος της ταινιας αισθανεσαι στο πετσι σου την απογνωση των πρωταγωνιστων για οσα τους συμβαινουν. Ειναι ομως και πολυ απαιτητικη απο το θεατη γιατι παρολο που κανει ο,τι μπορει για να τον βαλει μεσα στην ταινια, απαιτει την απολυτη προσοχη του (αν θελει να την κατανοησει πληρως). Απο αυτες τις ταινιες που οχι μονο ειναι καλοδεχουμενη μια δευτερη θεαση, αλλα μαλλον απαιτειται!
Πολυ δυνατη παντως και η κλιμακωση της που οδηγει στη λυση και την καθαρση.
Προτεινεται σιγουρα στους θριλεροφιλους και κυριως σε αυτους που δεν εχουν προβλημα να μην τους δινει η ταινια στο πιατο το τι γινεται, για ενα σημαντικο μερος της.
Δυσκολη, αλλα θα σας αποζημιωσει με το παραπανω!!!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Δευτερη συνεχομενη ταινια που βλεπω απο Καζακσταν και με αφηνει αφωνο

Θριλερ μυστηριου απο εναν απιστευτα δεξιοτεχνη σκηνοθετη (τι βγαζει ακομη αυτη η απιστευτη Σοβιετικη σχολη!)
Εκπληκτικο καδραρισμα και κινηση της καμερας, φτιαχνουν μια φοβερη ατμοσφαιρα μυστηριου και στο μεγαλυτερο μερος της ταινιας αισθανεσαι στο πετσι σου την απογνωση των πρωταγωνιστων για οσα τους συμβαινουν. Ειναι ομως και πολυ απαιτητικη απο το θεατη γιατι παρολο που κανει ο,τι μπορει για να τον βαλει μεσα στην ταινια, απαιτει την απολυτη προσοχη του (αν θελει να την κατανοησει πληρως). Απο αυτες τις ταινιες που οχι μονο ειναι καλοδεχουμενη μια δευτερη θεαση, αλλα μαλλον απαιτειται!
Πολυ δυνατη παντως και η κλιμακωση της που οδηγει στη λυση και την καθαρση.
Προτεινεται σιγουρα στους θριλεροφιλους και κυριως σε αυτους που δεν εχουν προβλημα να μην τους δινει η ταινια στο πιατο το τι γινεται, για ενα σημαντικο μερος της.
Δυσκολη, αλλα θα σας αποζημιωσει με το παραπανω!!!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
πολυ ενδιαφερουσα η προταση σου αλλα δεν μας λες που μπορουμε να το δουμε
αν και εγω ειμαι ακομα συγκλονισμενος οπως ολη η Ελλαδα απο την υπερποιοτικη παρουσια της Κλαυδιας στο πανηγηρι του δυτικου πολιτισμου

πολυ ενδιαφερουσα η προταση σου αλλα δεν μας λες που μπορουμε να το δουμε
αν και εγω ειμαι ακομα συγκλονισμενος οπως ολη η Ελλαδα απο την υπερποιοτικη παρουσια της Κλαυδιας στο πανηγηρι του δυτικου πολιτισμου
Δεν εχω δει κανεναν να γραφει τετοια πληροφορια, σε κανεναν νημα.
Μπορεις αν θελεις να αιτηθεις να μπει στους κανονες του φορουμ!
Βεβαια, μετα θα πρεπει να το κανεις κι εσυ, οποτε δεν ξερω αν το θες...

Υγ. Σορι, το μουσικο υπερθεαμα το εχασα βλεποντας το Claustro, οποτε δε μπορω να σχολιασω.

• Haha
Reactions: superfly
περιμενω με αγωνια να μου στειλεις με pm το μυστικο της προβολης
αν και απο οτι ξερω οι Σοβιετικες σχολες ειναι απαγορευμενες στο πολιτισμο του δυτικου κοσμου

περιμενω με αγωνια να μου στειλεις με pm το μυστικο της προβολης
αν και απο οτι ξερω οι Σοβιετικες σχολες ειναι απαγορευμενες στο πολιτισμο του δυτικου κοσμου
Θα περιμενεις πολυ...
Φιλικη συμβουλη: Μην κρατας την ανασα σου μεχρι να παρεις το pm!
Τωρα που ειπες δυτικου πολιτισμου, ειδα τη βαθμολογια της eurovision που ανεφερες...
Παλι διδαξαμε πολιτισμο τους κουτοφραγκους? :LOL:

Υγ. Σορι, το μουσικο υπερθεαμα το εχασα βλεποντας το Claustro, οποτε δε μπορω να σχολιασω.
Πρώτα βέβαια πρέπει να αρχίσει να μας λέει τους τίτλους των ταινιών που βλέπει, πράγμα δύσκολο για τον Στέλιο.

Θα περιμενεις πολυ...
:LOL:
ααα καταλαβα η ταινια δεν υπαρχει
και κακως που δεν ειδες ευροβιζιονε με Κλαβδια

κυριε Ζαγογιαννη τα δικα μου ολοι τα καταλαβαινετε και χωρις τιτλους και μπορειτε να τα δειτε

Last edited:
ααα καταλαβα η ταινια δεν υπαρχει
και κακως που δεν ειδες ευροβιζιονε με Κλαβδια

κυριε Ζαγογιαννη τα δικα μου ολοι τα καταλαβαινετε και χωρις τιτλους και μπορειτε να τα δειτε
Εγω παντως οσα απο τα ποστς σου δεν τα καταλαβαινω (τη συντριπτικη πλειοψηφια δηλαδη), δε μπαινω καν στον κοπο να τα ψαξω για να ειμαι ειλικρινης.
Καλο και αγιο να εισαι παιχνιδιαρης, αλλα εγω βαριεμαι. Δεν ξερω αν φταιει που εγω ειμαι τεμπελοσκυλο, ή που εσυ δε δειχνεις και πολυ σεβασμο στον αναγνωστη. (Το πρωτο ειναι σιγουρα, αλλα αυτο δεν αποκλειει να ειναι και τα δυο!)
Βαλε εσυ τη βασικη πληροφορια και αν καποιος θελει περισσοτερη (οπως το πού θα βρει την ταινια), ας το ψαξει παραπανω!
Οποτε την επομενη φορα που θα σου εχει αρεσει οντως μια ταινια και θα θες πραγματικα να τη μοιραστεις με αλλους, σκεψου σοβαρα να βαζεις τιτλο, γιατι τελικα ειναι πιθανο να τη μοιραζεσαι με πολυ λιγοτερους απο οτι νομιζεις!

Oχι δεν ειναι ενα ντοκυμαντερ. Ειναι μια ποιηση εικονοληπτουμενη.

Και δεν ειναι αλληγορικο αυτο που λεω περι ποιησεως. Ειναι η εμπειρια της μιας ιερης αναζητησης, η λεξη Quête οπως στο θρυλικο τραγουδι του Μπρελ χαρακτηριζει αυτην την δημιουργια του Συλβαιν Τεσσον, του σπουδαιοτερου μαλλον Γαλλοφωνου ποιητη της εποχης μας, δεν υπαρχει ακριβως στα Ελληνικα αλλα επειδη ειστε ολοι ξουραφια στα αμερικανικα η λεξη Quest αντιστοιχει στο πνευμα του εργου. Και του βιβλιου του Τεσσον και του αντοιστιχου φιλμ αυτης της αναζητησης.

Α το φιλμ !? Κοντεψα να το ξεχασω.

Ειναι Ο Πανθηρας των χιονιων. La Panthère des Neiges . Kαι το βιβλιο ειναι συγκλονιστικο επισης. Δειχνει μια αλλη διασταση απ'οτι μπορει να ειναι η ζωη.

images

Μην το μπερδεψετε με την σχεδον ομονυμη Κινεζια - Η Λεοπαρδαλη των χιονιων ... Καμμια σχεση.

Εγω παντως οσα απο τα ποστς σου δεν τα καταλαβαινω (τη συντριπτικη πλειοψηφια δηλαδη), δε μπαινω καν στον κοπο να τα ψαξω για να ειμαι ειλικρινης.
Καλο και αγιο να εισαι παιχνιδιαρης, αλλα εγω βαριεμαι. Δεν ξερω αν φταιει που εγω ειμαι τεμπελοσκυλο, ή που εσυ δε δειχνεις και πολυ σεβασμο στον αναγνωστη. (Το πρωτο ειναι σιγουρα, αλλα αυτο δεν αποκλειει να ειναι και τα δυο!)
Βαλε εσυ τη βασικη πληροφορια και αν καποιος θελει περισσοτερη (οπως το πού θα βρει την ταινια), ας το ψαξει παραπανω!
Οποτε την επομενη φορα που θα σου εχει αρεσει οντως μια ταινια και θα θες πραγματικα να τη μοιραστεις με αλλους, σκεψου σοβαρα να βαζεις τιτλο, γιατι τελικα ειναι πιθανο να τη μοιραζεσαι με πολυ λιγοτερους απο οτι νομιζεις!
καλα λοιπον δεν θα ενοχλησω ξανα αφου δεν εχω και τον απαιτουμενο σεβασμο στον αναγνωστη καλη συνεχεια

καλα λοιπον δεν θα ενοχλησω ξανα αφου δεν εχω και τον απαιτουμενο σεβασμο στον αναγνωστη καλη συνεχεια

Μια χαρα εισαι απο θεμα σεβασμου. Ποτε δεν εχεις βρισει κανενα εσυ, Κατσε εκει που εισαι

Μια χαρα εισαι απο θεμα σεβασμου. Ποτε δεν εχεις βρισει κανενα εσυ, Κατσε εκει που εισαι
γιατι ποιος εβρισε εδω μεσα ολοι καλα παιδια ειναι ουτε εγω εχω βρισει αλλα ενοχλω
ιδιως τον κυριο Γκαλεν γιατι δεν βαζω τιτλους και βαριεται
αλλα οι δικοι του τιτλοι δεν υπαρχουν και μαλιστα απαξιει να μας στειλει και pm < θα περιμενεις πολυ ! > ανεφερε

λοιπον ανακαλω θα συνεχισω αλλα μονο για να ενοχλω

• Love
Reactions: Gal'en
γιατι ποιος εβρισε εδω μεσα ολοι καλα παιδια ειναι ουτε εγω εχω βρισει αλλα ενοχλω
αλλα οι δικοι του τιτλοι δεν υπαρχουν και μαλιστα απαξιει να μας στειλει και pm < θα περιμενεις πολυ ! > ανεφερε

Μπααα λανθανεις, υπαρχουν που βρισανε και μαλιστα αισχρα και μανες και τετοια. Απλα ισως δεν τα ξερεις αλλα νομιζω μαλλον τα ξερεις αλλα τα ξεχασες. Τον συμπαθουσες κι ολας γιατι σε ελεγε "γερο-παπα ξεκουτιασες"
Σου ελειψε μαλιστα και τελευταια.
Αλλα αυτα τελικα ειναι τα ωραια εδω μεσα για τους "παρατηρητες". ( The watchers. 😄 )

Ωραια!
Οποτε θα μου επιτρεψεις να συνεχισω κι εγω να σε ενοχλω! 😙

δυο λογια για τον Νορβηγο σκηνοθετη
η γιαγια του εναι η κορυφαια ηθοποιός της υποκριτικης τεχνης του 20ου αιωνα #
ο παππους του ηταν ο κορυφαιος ερευνητης της ανθρωπινης ψυχης στην ιστορια του κινηματογραφου #
35 χρονων ο εγγονος στο κινηματογραφικο του ντεμπουτο

ολη η ταινια
σε ελαχιστους χωρους
dark φωτογραφια
μια αιθουσα μια συναντηση
ερευνα η ακακριση ?
Μπουλινγκ στο σχολειο ο Τεντελ ενδιαφερεται περισσοτερο για την αφορμη παρα για την πραξη
παιδια και γονεις αργος ο ρυθμος ερωτησεις, απαντησεις ο Θεατης
.
Armand-212164967-large.jpg

# Λιβ Ουλμαν
# Ιγκ. Μπεργκμαν

Ενδιαφερουσα προταση!
Ευχαριστουμε για την αφισα με τον τιτλο.

Στο κουτσομπολιστικο σχολιο που μου γεννηθηκε... βλεπω, η μανα του σκηνοθετη ειχε επιλεξει να κρατησει το επωνυμο της μητερας και οχι του πατερα της...
Τυχαιο?
Δε νομιζω!