Επειδη εχεις και λιγο... μερακλιδικα γουστα... το Μλαντενοβιτς με περουκα δεν ειμαι σιγουρος αν το εγραψες για κακο ή για καλο!Η οριτζιναλ Μολυ ειναι σαν τον Μλαντενοβιτς με περουκα καμια σχεση με την Τζεσικα.

Επειδη εχεις και λιγο... μερακλιδικα γουστα... το Μλαντενοβιτς με περουκα δεν ειμαι σιγουρος αν το εγραψες για κακο ή για καλο!Η οριτζιναλ Μολυ ειναι σαν τον Μλαντενοβιτς με περουκα καμια σχεση με την Τζεσικα.
πολυ ενδιαφερουσα η προταση σου αλλα δεν μας λες που μπορουμε να το δουμεΔευτερη συνεχομενη ταινια που βλεπω απο Καζακσταν και με αφηνει αφωνο
![]()
Θριλερ μυστηριου απο εναν απιστευτα δεξιοτεχνη σκηνοθετη (τι βγαζει ακομη αυτη η απιστευτη Σοβιετικη σχολη!)
Εκπληκτικο καδραρισμα και κινηση της καμερας, φτιαχνουν μια φοβερη ατμοσφαιρα μυστηριου και στο μεγαλυτερο μερος της ταινιας αισθανεσαι στο πετσι σου την απογνωση των πρωταγωνιστων για οσα τους συμβαινουν. Ειναι ομως και πολυ απαιτητικη απο το θεατη γιατι παρολο που κανει ο,τι μπορει για να τον βαλει μεσα στην ταινια, απαιτει την απολυτη προσοχη του (αν θελει να την κατανοησει πληρως). Απο αυτες τις ταινιες που οχι μονο ειναι καλοδεχουμενη μια δευτερη θεαση, αλλα μαλλον απαιτειται!
Πολυ δυνατη παντως και η κλιμακωση της που οδηγει στη λυση και την καθαρση.
Προτεινεται σιγουρα στους θριλεροφιλους και κυριως σε αυτους που δεν εχουν προβλημα να μην τους δινει η ταινια στο πιατο το τι γινεται, για ενα σημαντικο μερος της.
Δυσκολη, αλλα θα σας αποζημιωσει με το παραπανω!!!
Δεν εχω δει κανεναν να γραφει τετοια πληροφορια, σε κανεναν νημα.πολυ ενδιαφερουσα η προταση σου αλλα δεν μας λες που μπορουμε να το δουμε
αν και εγω ειμαι ακομα συγκλονισμενος οπως ολη η Ελλαδα απο την υπερποιοτικη παρουσια της Κλαυδιας στο πανηγηρι του δυτικου πολιτισμου
περιμενω με αγωνια να μου στειλεις με pm το μυστικο της προβοληςΔεν εχω δει κανεναν να γραφει τετοια πληροφορια, σε κανεναν νημα.
Μπορεις αν θελεις να αιτηθεις να μπει στους κανονες του φορουμ!
Βεβαια, μετα θα πρεπει να το κανεις κι εσυ, οποτε δεν ξερω αν το θες...
Θα περιμενεις πολυ...περιμενω με αγωνια να μου στειλεις με pm το μυστικο της προβολης
αν και απο οτι ξερω οι Σοβιετικες σχολες ειναι απαγορευμενες στο πολιτισμο του δυτικου κοσμου
Πρώτα βέβαια πρέπει να αρχίσει να μας λέει τους τίτλους των ταινιών που βλέπει, πράγμα δύσκολο για τον Στέλιο.Δεν εχω δει κανεναν να γραφει τετοια πληροφορια, σε κανεναν νημα.
Μπορεις αν θελεις να αιτηθεις να μπει στους κανονες του φορουμ!
Βεβαια, μετα θα πρεπει να το κανεις κι εσυ, οποτε δεν ξερω αν το θες...
Υγ. Σορι, το μουσικο υπερθεαμα το εχασα βλεποντας το Claustro, οποτε δε μπορω να σχολιασω.
ααα καταλαβα η ταινια δεν υπαρχειΘα περιμενεις πολυ...
![]()
Εγω παντως οσα απο τα ποστς σου δεν τα καταλαβαινω (τη συντριπτικη πλειοψηφια δηλαδη), δε μπαινω καν στον κοπο να τα ψαξω για να ειμαι ειλικρινης.ααα καταλαβα η ταινια δεν υπαρχει
και κακως που δεν ειδες ευροβιζιονε με Κλαβδια
κυριε Ζαγογιαννη τα δικα μου ολοι τα καταλαβαινετε και χωρις τιτλους και μπορειτε να τα δειτε
καλα λοιπον δεν θα ενοχλησω ξανα αφου δεν εχω και τον απαιτουμενο σεβασμο στον αναγνωστη καλη συνεχειαΕγω παντως οσα απο τα ποστς σου δεν τα καταλαβαινω (τη συντριπτικη πλειοψηφια δηλαδη), δε μπαινω καν στον κοπο να τα ψαξω για να ειμαι ειλικρινης.
Καλο και αγιο να εισαι παιχνιδιαρης, αλλα εγω βαριεμαι. Δεν ξερω αν φταιει που εγω ειμαι τεμπελοσκυλο, ή που εσυ δε δειχνεις και πολυ σεβασμο στον αναγνωστη. (Το πρωτο ειναι σιγουρα, αλλα αυτο δεν αποκλειει να ειναι και τα δυο!)
Βαλε εσυ τη βασικη πληροφορια και αν καποιος θελει περισσοτερη (οπως το πού θα βρει την ταινια), ας το ψαξει παραπανω!
Οποτε την επομενη φορα που θα σου εχει αρεσει οντως μια ταινια και θα θες πραγματικα να τη μοιραστεις με αλλους, σκεψου σοβαρα να βαζεις τιτλο, γιατι τελικα ειναι πιθανο να τη μοιραζεσαι με πολυ λιγοτερους απο οτι νομιζεις!
καλα λοιπον δεν θα ενοχλησω ξανα αφου δεν εχω και τον απαιτουμενο σεβασμο στον αναγνωστη καλη συνεχεια
γιατι ποιος εβρισε εδω μεσα ολοι καλα παιδια ειναι ουτε εγω εχω βρισει αλλα ενοχλωΜια χαρα εισαι απο θεμα σεβασμου. Ποτε δεν εχεις βρισει κανενα εσυ, Κατσε εκει που εισαι
γιατι ποιος εβρισε εδω μεσα ολοι καλα παιδια ειναι ουτε εγω εχω βρισει αλλα ενοχλω
ιδιως τον κυριο Γκαλεν γιατι δεν βαζω τιτλους και βαριεται
αλλα οι δικοι του τιτλοι δεν υπαρχουν και μαλιστα απαξιει να μας στειλει και pm < θα περιμενεις πολυ ! > ανεφερε
λοιπον ανακαλω θα συνεχισω αλλα μονο για να ενοχλω
Ωραια!γιατι ποιος εβρισε εδω μεσα ολοι καλα παιδια ειναι ουτε εγω εχω βρισει αλλα ενοχλω
ιδιως τον κυριο Γκαλεν γιατι δεν βαζω τιτλους και βαριεται
αλλα οι δικοι του τιτλοι δεν υπαρχουν και μαλιστα απαξιει να μας στειλει και pm < θα περιμενεις πολυ ! > ανεφερε
λοιπον ανακαλω θα συνεχισω αλλα μονο για να ενοχλω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.