Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
παιδια ευχαριστω για την αμμεση απαντηση.ελπιζω να μην μου καψει κανα led με τις λιθιου(αλκαλικες βαζω μονο στα τηλεκοντρόλ και στα ρολογια) γιατι ειναι Super φακουδακι!
Ο ΤΚ11 δεν τις χωραει
:grandpa:χιωτη λες;:grandpa:TK11?? Βαλε κανα λινκ. Δεν θυμαμαι να υπαρχει τετοιος φακος!! Λες να εχω αρχισει να γερναω?)
Fenix PD40 + Fenix 26650 4800 mAh τον προμηθεύτηκα πρόσφατα πραγματικά τα σπάει καινούργιο μοντέλο 2015 με μπαταρία τερατάκι!!!
Το Fenix Store έχει μια -νομίζω- καλή προσφορά για τον PD40, με μπαταρία και charger στα $104.95.
Αλλά δεν φαίνεται να στέλνει Ελλάδα:
"Unfortunately one or more items in your cart can't be shipped to your location."
Από πού αλλού μπορώ να τον αγοράσω;
Αυτος πρεπει να ειναι. Φαινεται ακριβοτερος αλλα δεν εχει μεταφορικα -ειναι δωρεαν.
http://www.banggood.com/Fenix-PD40-...ompact-Footprint-LED-Flashlight-p-970998.html
Αξιοπιστο μαγαζι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.