Το yezl θα σου αρέσει, 18650, 4χ7135 Driver 3mode, xp-g smo με καλό throw, μεταλλικό ring μπροστά για προστασία, ωραίες επαφές, δε χρειάζεται τπτ άλλο!
Φίλε δύσκολη ερώτηση, γιατί έχω πάρει για παράδειγμα ultrafire και ήτανε τελείως μούφα και άλλα που ultrafire που είναι αρκετά ποιοτικά, για τα χρήματα! Malkoff δεν έχω δοκιμάσει, έπαιζα πάντα με τα pill της dereelight.
Θα σου απαντήσω διαφορετικά, υπάρχουν κάποιοι φακοί που όταν τους αγόραζα έλεγες πως αξίζουν κάθε τους ευρώ. Ήτανε οι:
jetbeam c-le/Jet II mk3 τρομερά χρήσιμοι και ωραίοι φακοί για τα λεφτά τους( πλέον δε μου αρέσει κανένας jetbeam)
dereelight DBS(ο πρώτος ακριβός φακός μου,από τους πρώτους που τον αγόρασα στη πρώτη έκδοση και ο μοναδικός που χρησιμοποιώ ακόμη από τους πιο παλιούς)
quark mini cr123, πολύ φθηνός μικρός και καλός φακός, το αξίζει, για αυτό τον πήρα τώρα σε titanium & S3!
itp eos, παρομοίως.
Εν ολίγοις, οι φακοί που χρησιμοποιούσα σχεδόν στο 80% των περιπτώσεων γιατί τους είχα μαζί μου καθημερινά.Κάθε μέρα όλο και κάποτε θα χρειαστεί να τον ανάψω. Το dbs, φυσικά δε το είχα μαζί μου, αλλά το έχω χρησιμοποιήσει τόσες φορές στο ψάρεμα, δεν είχα ποτέ παράπονο και πάντα ήτανε τρομερά χρήσιμος.Τώρα θα παροπλιστεί μάλλον λόγω του xm-l, 60.000 λούξ είναι αυτά!
Οι άλλοι ωραίοι αλλά φυσικά όταν τον χρειαζόσουν δε θα τον είχες στο χέρι σου.
Δε θα ξεχάσω μια μέρα στο κυνήγι του θησαυρού που είχα τον JetII mk3, όλοι είχανε φακό από κινητό ή αυτούς με τα 5μμ λέντ. Ψάχναμε κάτι δέντρα ψηλά. Ε όπου φώτιζα κοιτούσανε 50+ άτομα να δουν μπας και δούνε τπτ!
Όπως και μια νυχτερινή πορεία στο στρατό, με το jetbeam c-le, όπου φώτιζα με ακολουθούσε όλος ο λόχος!Και σας είπα για μικρούς φακούς, που να είχα τπτ καλό!
Πλέον ο Ray μου αρέσει πολύ έτσι όπως το έχω αλλά ευθύνεται πολύ το xm-l.