Τον είχα τον 1.4, και τον έδωσα πριν 2 μήνες, λόγω νέου μέλους στην οικογένεια. Είχε ωραίο γράψιμο αλλά πάλευα με την εστίαση σε X-E2 σε χαμηλό φωτισμό, ο υποτιθέμενος θόρυβος και τα λοιπα κατά που γράφονται δεν με ενοχλούσαν καθόλου ....μην με βάζεις σε σκέψεις τώρα... :violent-smiley-030:
Στο βιντεο ειναι το μεγαλο θεμα...
Και μη λέμε πια ότι ποιον ενδιαφέρει!
Η Fuji έδειξε ξεκάθαρα ότι την ενδιαφέρει και μάλιστα πολύ...
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
Όχι όμως και το περισσότερο κόσμο πια Βλάση.εμάς όμως το βίντεο μας αφήνει παγερά αδιάφορους.
εμάς όμως το βίντεο μας αφήνει παγερά αδιάφορους.
Όπως αναφέρω "προσωπικά δεν με ενοχλούσε", τώρα να αλλάξει αυτό εκ των υστέρων, ακούγοντας μια ηχογράφηση μέσω Youtube, πραγματικά δεν ξέρω. Μάλλον θα μείνω στην προσωπική μου άποψη (ανάμνηση πλέον), έχοντας τον φακό κουμπωμένο για 3 χρόνια. Τώρα για βίντεο, δεν ασχολούμαι οπότε δεν με ενδιαφέρει...
Εξ ιδιων κρινετε τα αλλoτρια.... δεν εγραψε κατι ο 11one για βιντεο
Στη φωτογραφία ευχάριστο είναι για τον ίδιο τον φωτογράφο αλλά και για τους διπλανούς του και τον φωτογραφιζόμενο να ακούγεται ο φακός σαν ξεχαρβαλωμένος με το μοτέρ να ξύνει;
Άλλο αν προσωπικά δεν σε ενοχλούσε και άλλο να είναι "υποτιθέμενος".
Ούτε εγώ έγραψα για βίντεο:
Στη φωτογραφία ευχάριστο είναι για τον ίδιο τον φωτογράφο αλλά και για τους διπλανούς του και τον φωτογραφιζόμενο να ακούγεται ο φακός σαν ξεχαρβαλωμένος με το μοτέρ να ξύνει;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.