Νικόλα είσαι η περίπτωση φίλε για να τρολαρεις τον κανονα που λέει να ζευγαρώνεις από την ίδια στάνη ….Ο 75-300 συμπληρώνει την τριάδα μου.
Μια χαρά φακός είναι.
Και η δικός μου είναι και αρκετά οξύς,τον είχα πάρει από τον Κώστα που μου είχε δώσει καλές συστάσεις για τον φακό.
Μια από τα ίδια με τον 40-150, είχα πέσει και σε καλή κόπια, είχα βγάλει πολύ όμορφες φωτογραφίες με αυτόν, αλλά επειδή δεν χρησιμοποιώ συχνά τηλεφακούς τον έδωσα για 100 μόνο ευρώ και είναι από τους φακούς που το μετάνιωσα που τον έδωσα και μάλιστα για ένα τόσο ευτελές ποσό.Καλημέρα , εγώ τον έδωσα καθώς δύο χρόνια σχεδόν και δεν κατάφερα να βγάλω μία που να πω ουάου . Αντιθέτως κλαίω τον 40-150 f4.0/5.6 (τον έδωσα όταν πήρα τον 14-150ii που σε συγκριτικό ήταν υποδεέστερος ο καινούργιος αλλά έχει μεγάλο εύρος) που μου είχε δώσει διαμάντια , έπρεπε να τον κρατήσω έτσι για να βρίσκεται (130 ευρώ όσο δύο εξόδους σε ταβέρνα).
δείχνει στο max τις εύκολες διαφορες σε οξυτητα , ίσως πολύ μεγαλύτερες από αυτές που συνήθως θα δουμε αν ο φθηνός κιτ είναι λίγο καλύτερος από τον 12-50
Χωρίς να δίνω σαφή απάντηση στο γιατί συνέβη καλό είναι να έχουμε στα υπόψην αυτά που έγραψα εδω για το θέμα της στεγανότητας και της συνεργασίας φακού σώματος.………..
Μετά από τα παραπάνω, να σας πω ότι ενώ μπήκα στον πειρασμό για τον 12-45 - εξάλλου, εγώ υπέδειξα την ευκαιρία - ως λύση για "τουριστικό" φακό "όλα σε ένα", έκανα πίσω όταν α) αναλογίστηκα ότι δεν έχει σταθεροποίηση, και β) είδα δυο κομμάτια στο mpb.com με καλή τιμή, αλλά αναφορά για ύπαρξη υγρασίας στο εσωτερικό τους. Οπότε ξαναγόρασα έναν ελαφρώς μεταχειρισμένο Lumix 12-60/3.5-5.6 που είχα στο παρελθόν και τον έδωσα για να πάρω τον τριπλάσιου σχεδόν κόστους αντίστοιχο Leica (άψογος κατασκευαστικά - μηδαμινή έως καμία διαφορά οπτικά), και μαντέψτε: έπεσα σε άλλο ένα εξαιρετικό κομμάτι - καλύτερο από το "παλιό"!![]()
Έτσι ακριβώς αλλά εσυ πουλάκι μου με την GX9 δεν εχεις θέμα γιατί το σωματάκι σου δεν είναι στεγανό !Καταπληκτικά!Άλλος ένας λόγος να ψωνίζουμε από το "μαντρί" που είμαστε - ειδικά αν θέλουμε στεγανότητα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.