Leventis Dimitris
Senior Member
Re: Φακοί Macro
PA290550-1 by dimitris leventis, on Flickr
PA300708-1 by dimitris leventis, on Flickr
PA300696-1 by dimitris leventis, on Flickr
πρωτες δοκιμες με τον Samyang 7.5mm . Ειλικρινα δεν περιμενα οτι μπορει να γινει τοσο διασκεδαστικη η φωτογραφιση με αυτον τον φακο .Κυριολεκτικα βλεπεις τον κοσμο με "αλλο" ματι και τωρα αναζητω διαφορετικες γωνιες ληψεις.Εστιάζει -βασει προδιαγραφων στα 9εκ. - στην πραξη μπορεις να πας ακομα κοντυτερα-αλλα θελει προσοχη γιατι το βαθος πεδιου ειναι εξαιρετικα μικρο (φωτο με λουλουδι).Μπορεις να "ξεγελασεις" την παραμορφωση με ληψεις οπως των δεντρων εαν δεν εχεις φυσικα κατακορυφα στοιχεια στα ακρα του πλανου σου. Θα ηθελα να ευχαριστησω δημοσια τον kbouk οχι μονο για την διάθεση του φακού αλλα και για την αστείρευτη υπομονή του στις ερωτήσεις μου. Τα αρχεία είναι σε jpeg καθως ακομα δεν εχω μπει στον χωρο της επεξεργασιας. Οποιαδήποτε παρατήρηση-συμβουλή ευπρόσδεκτη....
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
ουπς , λαθος , πρεπει να μπει το post στου φακους m43 , εαν μπορει καποιος απο τους διαχειριστες να το διορθωσει , αλλιως να το ξανανεβασω...
PA290550-1 by dimitris leventis, on Flickr
PA300708-1 by dimitris leventis, on Flickr
PA300696-1 by dimitris leventis, on Flickrπρωτες δοκιμες με τον Samyang 7.5mm . Ειλικρινα δεν περιμενα οτι μπορει να γινει τοσο διασκεδαστικη η φωτογραφιση με αυτον τον φακο .Κυριολεκτικα βλεπεις τον κοσμο με "αλλο" ματι και τωρα αναζητω διαφορετικες γωνιες ληψεις.Εστιάζει -βασει προδιαγραφων στα 9εκ. - στην πραξη μπορεις να πας ακομα κοντυτερα-αλλα θελει προσοχη γιατι το βαθος πεδιου ειναι εξαιρετικα μικρο (φωτο με λουλουδι).Μπορεις να "ξεγελασεις" την παραμορφωση με ληψεις οπως των δεντρων εαν δεν εχεις φυσικα κατακορυφα στοιχεια στα ακρα του πλανου σου. Θα ηθελα να ευχαριστησω δημοσια τον kbouk οχι μονο για την διάθεση του φακού αλλα και για την αστείρευτη υπομονή του στις ερωτήσεις μου. Τα αρχεία είναι σε jpeg καθως ακομα δεν εχω μπει στον χωρο της επεξεργασιας. Οποιαδήποτε παρατήρηση-συμβουλή ευπρόσδεκτη....
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
ουπς , λαθος , πρεπει να μπει το post στου φακους m43 , εαν μπορει καποιος απο τους διαχειριστες να το διορθωσει , αλλιως να το ξανανεβασω...