Ενα τεστακι του θα βρεις και στο slrgear (http://www.slrgear.com/reviews/showproduct.php/product/1279) αλλα δεν θα το δεχθω σαν τοσο αξιοπιστο στην αναλυση και οξυτητα γιατι η βερσιον του φακου που δοκιμασαν ειναι πολυ νεα (ουτε καν MC παροτι λενε οτι ειναι) και δεν εχει καμια σχεση με την αποδοση της τελευταιας παραγωγης.
Να'σαι καλά βρε Κώστα , πήγε το μυαλό μου ότι έπεσα σε κακή κόπια , ή ότι είναι εξαιρετική η κόπια του 12-32 .
Βέβαια το σημαντικό όπως είπες και εσύ είναι η φωτεινότητα , σε συγκεκριμένο φωτισμό στα 20mm που μου δίνει ο 12-32 μία άλφα έκθεση/ταχύτητα σε iso3200 , ο 20αρης μου δίνει τα ίδια σε μόλις iso800 !!!
Οπότε Στέργιο καλός ο 45αρης , αλλά δεν ρίχνεις μια ματιά και στον 12-32 ?
Πότε θα ξεκουραστούμε ωρέ παλικάρια ?
χαχαχα, πήραμε epl-5 για να έχουμε φορητότητα, έχουμε πάρει 2 φακούς (έχουμε και του ΚΙΤ), πήρα ND φιλτράκι, σούπα-μούπες κανα φλασάκι κλπ κλπ μας βλέπω με βαλίτσα πιο μεγάλη από αυτή που είχα για την 20d!
ο 12-32 είναι πολύ ενδιαφέρον φακός, αλλά είμαι λάτρης των καλών επιδόσεων σε χαμηλό φωτισμό.
Έχω κολλήσει με τους prime και δε με βλέπω διατεθειμένο να θυσιάσω αυτό που έχω για την ευκολία μου.
Έχω πάρει ένα πουγκί neopren στο οποίο χώνω μέσα την e-pl5 με τον 20ρη και μπορώ έτσι να τη βάζω σε τσέπες από μπουφάν άνετα (και δε κινδυνεύει από κλειδιά, ψιλά και άλλα, ούτε σκονίζεται).
Έχουμε άποψη για την οξύτητα του 20ρη σε σχέση με τον 45ρη? νομίζω ότι ο 20ρης είναι εμφανώς οξύτερος. Τι λέτε?
Όπως λέει και ο Βλάσης , κατά την διάρκεια της ημέρας θα έχεις ίδιο μέγεθος με τον 20αρη , ίδια ποιότητα φωτογραφική ...................................και ζουμ !!!
Εάν ο 45αρης έχει την οξύτητα του 17/1.8 , τότε ο 20αρης είναι οξύτερος .
Το πουγκί ποιο είναι ;
ο 45αρης ειναι οξύτερος απο τον 17αρη,
ο παλιός 20αρης που εχει ο Στεργιος ιςως ειναι λιγο πιο οξύς στο κέντρο αλλα πανω κάτω πιστευω οτι ειναι στο ιδιο iQ με τον 45αρη, ο 12-32 εμφανώς δεν μπορει να καλυψει με την εςτιακη κου και την φωτεινοτητα που εχει την χρηςη του 45/1.8 για πορτρετο.
ο 7-14 παει μια υπέροχη βόλτα :SFGSFGSF: μεςα σε ενα μετεωρολογικό μπαλόνι, παρόλο το φιλτρο που καταφέρανε και του βάλανε το all time classic flare του ειναι εκεί
On 20th of July, 2014, Blackmagic Pocket Cinema Camera was sent up for the first time with Atomos NinjaStar, with 128GB CFast card, to capture the whole two-hour-long journey from the ground to 28.5km (17.7mile) peak at stratosphere, and free-fall back to the Mother Earth.
Μάλλον πρέπει να μάθω να δουλεύω το custom wb ε?
τί λέει ο 7-14? σκέφτομαι να τον πάρω για βίντεο με την GH3. με χαλάει λίγο η έλλειψη σταθεροποίησης
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.