Φακοί Sony e-mount

Θα χάσει ανάλυση αλλά και πάλι θα έχει 18mpixel... Αυτό ισχύει και για τους 2 φακούς... Τώρα βέβαια για ποιο λόγο θέλει να πάει σε φουλ φρειμ σώμα με κροπ φακούς και ειδικά να αγοράσει τώρα, όταν θα ανακοινωθούν νέα μοντέλα.. Εγώ παντως θα τον αποθαρρυνα να κάνει μια τέτοια, αποσπασματική, κίνηση εκτός αν έχει σκοπό να επενδύσει στους ff φακούς του συστήματος (και πάλι βέβαια θα περίμενα να δω τι θα βγει από νέα μοντέλα)

Οι 2 φακοί που είναι φωτεινοι, μικροί και σχετικά σε καλη τιμη ειναι οι 35mm kai 50mm 1.8 OSS...Η σταθεροποιηση του φακού στο βίντεο είναι απαραίτητη, έκτος αν έχεις την 6500.

Ο 24αρης είναι καταπληκτικό φακός, αλλά ακριβός και χωρίς σταθεροποιηση.
Το ίδιο και ο sigma 30mm 1.4...πολύ καλός αλλά χωρίς OSS.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Έχει δοκιμάσει κανείς τον Sony FE 2470 F4 πάνω στην A7Rii? Έχει δει στις χεράτες διαφορά οξύτητας/ανάλυσης όταν έχει ενεργοποιήσει το OSS και όταν το απενεργοποιεί;

Έφτασε το τερατάκι.

k4ldHd.jpg

Καλορίζικος παλίκαρε περιμένουμε εντυπώσεις και γρήγορα τον 100-400 με teleconverter
... ο 24-70mm 2.8 είναι σταθμός προσωπικά για μένα.. άριστος... εύχομαι και ο νέος σου φακός.

Καλορίζικος Tzo και καλές λήψεις!!! Για πες πόσους φακούς έχεις στο σύστημα??, σοβαρά τώρα μήπως να το σκεφτείς να φτιάξεις ένα Blog που να γράφεις αναλύσεις για τους φακούς??? Θα έχει μεγάλη επιτυχία ειδικά αν τα γράφεις και στα Αγγλικά!!! Νομίζω το έχεις το συγκεκριμένο κομμάτι!!

Ευχαριστώ παιδιά. Ναι, είναι ο τρίτος μου GM και συνολικά ο 13oς και τυχερός στο σύστημα.
Έχω και τον 24-70/2.8 GM, από τον οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Να δούμε τώρα τι καπνό φουμάρι και ο 70-200GM.
Mε τον Sigma 135/1.8 έχει ανέβει πολύ υψηλά ο πήχυς.

Θα έρθει και η σειρά του 100-400GM, πού θα μου πάει.
Για τον 1.4x teleconverter λένε καλά λόγια. Ίσως αξίζει να τον δοκιμάσω στον 70-200 και αργότερα μπαίνει και στον 100-400.

Μεγειές και καλές λήψεις, αναμένουμε όπως πάντα δείγματα!

Στάλθηκε από το X98 Air 3G(C8J7) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ. Ήδη ξεκίνησα κάποιες συγκρίσεις με τον 135Art.

Aλλά κρίμα είναι, μήπως τον αδικώ τον καημένο τον ζουμ. Δεν πα' να'ναι ο GM, τι ελπίδα να' χει δίπλα στον 135/1.8Art!

Ίσως πιο ενδιαφέρουσα θα είναι μια σύγκριση με τον FE70-200/4.