o 18-105 ειναι PZ και για video
καλο το f4 αλλα ο συγκεκριμενος εχει αρκετο CA & distortion
εγω δινω σημασια στα 4,5 χρονια που περασαν για να ανακοινωσουν νεο φακο
τωρα οτι ειναι 3.5-5.6
με οδηγει σε 2 συμπερασματα
1. η απλα μας πεταξαν ενα κοκκαλο
ή
2. μας προετοιμαζουν σιγα σιγα ...
Απουσία ενθουσιασμού στο sonyrumors αλλά και γκρίνια για το νέο ίσως και αχρείαστο στους περισσότερους φακό της Sony.
Ένας καλός 16-50 ή 18-55 θα μας έβαζε στο σύστημα της Sony αλλά με ένα κλασικό 18-135 δύσκολα θα δελεάσει νέο κόσμο.
Ειναι κρίμα τόσο καλά σώματα να μην έχουν αντίστοιχους φακούς. https://www.sonyalpharumors.com/45-yers-sony-launches-new-aps-c-e-mount-lens-disappointing/
η a6500 είναι εκπληκτική μηχανή και πραγματικά χαντακώνεται λόγω της έλλειψης καλών και φωτεινών ζουμ
πλέον αφού τα νέα μοντέλα φαντάζομαι θα έχουν IBIS δε χρειάζεται να βάζει OSS σε ο,τι κυκλοφορεί, γεγονός που μάλλον απλοποιεί τα πράγματα
ο φακός που κυκλοφόρησε είναι άλλη μία επιλογή κιτ φακού, ακολουθώντας αυτό που κάνουν και άλλες εταιρείες (να δίνουν ένα φακό όλα-σε-ένα)
είναι παρήγορο ότι η sigma δείχνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο apsc και ο νέος 16αρης f1.4 είναι στη λίστα μελλοντικών αγορών μου - μάλιστα είναι αξιοσημείωτο ότι ο συγκεκριμένος έγινε αμέσως best seller στο bhphotovideo
Και εγω καποια στιγμη θα δωσω τον 35αρη 1.8 και θα παω σε καποιον ποιο wide και φωτεινο οπως ο 16αρης Sigma
Ετσι μαζι με τον 18-105 F4 θα ειμαι μια χαρα ο ενας για μεσα στο σπιτι ο αλλος για εξω.
Εχεις κανενα νεο με την πιστωση η μας δουλευουν; Εγω εστειλα και δυο eimail σαν απαντηση στο email που μου εστειλαν για το ποτε θα πιστωθει το ποσο και δεν εχω παρει καμια απαντηση.