Φακοι Thrunite

Σαφως περισσοτερα λουμενς? Πως γινεται, αφου ειναι 1.5 βολτ η συγκεκριμενη λιθιου. Ιδια με μια αλκαλικη.
.

ειναι οντως 1,5 Βολτ? Υπαρχει εββαια και αυτη η χημεια, και η αλλη με τα 1,7-1,8 Βολτ.

Αλλα την διαφορα την κανει η αντοχη της μπαατριας στα φορτια. Αν εχεις μπαταριοθηκη βαλε μια, δωσε εμ ακλωδια ρευμα στο φακο και μετρα ταυτοχρονα την ταση λειτουργιας της καθε μπαταριας.....Πιστυεω οτι θα δεις κατι σαν 1,4 και 1,2

Καλημέρα και καλή χρονιά.
Παρέλαβα χθες έναν TN 11 από την χριστουγεννιάτικη προσφορά της TRUNITE. Ο εν λόγω φακός παρουσιάζει μια δυσλειτουργία στην αλλαγή των mods. Το καλό βέβαια είναι ότι η δυνατή λειτουργία είναι μια χαρά. Απλά δεν αλλάζει mod ή αλλάζει μετά από τρεις προσπάθειες. Μπορεί κάποιος να δώσει καμιά ιδέα;

Το κακό είναι, ότι διαβάζοντας στο net για προβλήματα, άνοιξα το κάτοπτρο μπροστά και βίδωσα την βάση που βρίσκεται το led (ήταν όντως λάσκα) χάνοντας και την εγγύηση. Βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση. Θα δοκιμάσω να καθαρίσω και τις επαφές του με οινόπνευμα και θα δω.
Παρεμπιπτόντως ο Τ21 είναι μια χαρά.

Μετά από 6 μήνες και αφού με εκνεύριζε ο TN 11 και με έτρωγε κι ο κ@λος μου, έδωσα σε ένα φίλο που κάπως το έχει με τα ηλεκτρονικά μπας το φτιάξει. Με τα πολλά το μαμήσαμε και ψάχνω να δω τι θα κάνω. Μάλλον χρειάζεται να του αλλάξω led δεν ξέρω τι άλλο. Έστειλα mail στη thrunite μπας και έχει emitter με τη βάση μαζί.
Υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει αν τελικά δε βγάλω άκρη;

1ον δωσε στο λεντ ρευμα με μια μπαταρια 0ισα ισα βα αναψει, λιγοτερο απο δευτεροπλεπτο)
Ετσι θα εββαιωθουμε οτι αυτο ειναι το προβλημα.
Ποσταρε μια φωτο του λεντ εμ την αβση, και αν μπορεις μετρησε το απχος της βασης.
Αν ειναι στανταρ θα μπορεσω εγω, ο ergotelis και ο teomav.
Αν δεν ειναι στανταρ ο ergko σιγουρα μπορει να κανει μεταμοσχευση και δεν ξερω αν ο Τεο μπορει. Εγω οχι

Τι κανει, βαζει τριπλασια βολτ απο τις προδιαγραφες του φακου. Ο καθενας μπορει να κανει οτι παπαρια γουσταρει, δεν σημαινει κατι αυτο.

Και γω το εχω κανει απο περιεργια με φτηνο φακο και σε καποια φαση ακουσα τον γλυκο ηχο του τσαφ και ειδα το ασπριδερο καπνουδακι να ανεμιζει αγερωχο στον αερα :)

παιδια ηρεμηστε τα πραγματ δεν ειναι ασπρα-μαυρα...

Η αντοχη των ηλεκτρονικων εξαρτααι απο το ευρος βολταζ λειτουργιας τος και την θερμικη τους αντοχη

Αλλα σε αυτα τα μεγεθη ακομα και αν θεωρητικα αντεχουν σπανια οι κατασκευαστες θα το πουν

Μετά από 6 μήνες και αφού με εκνεύριζε ο TN 11 και με έτρωγε κι ο κ@λος μου, έδωσα σε ένα φίλο που κάπως το έχει με τα ηλεκτρονικά μπας το φτιάξει. Με τα πολλά το μαμήσαμε και ψάχνω να δω τι θα κάνω. Μάλλον χρειάζεται να του αλλάξω led δεν ξέρω τι άλλο. Έστειλα mail στη thrunite μπας και έχει emitter με τη βάση μαζί.
Υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει αν τελικά δε βγάλω άκρη;

1ον δωσε στο λεντ ρευμα με μια μπαταρια 0ισα ισα βα αναψει, λιγοτερο απο δευτεροπλεπτο)
Ετσι θα εββαιωθουμε οτι αυτο ειναι το προβλημα.
Ποσταρε μια φωτο του λεντ εμ την αβση, και αν μπορεις μετρησε το απχος της βασης.
Αν ειναι στανταρ θα μπορεσω εγω, ο ergotelis και ο teomav.
Αν δεν ειναι στανταρ ο ergko σιγουρα μπορει να κανει μεταμοσχευση και δεν ξερω αν ο Τεο μπορει. Εγω οχι

Καλημέρα. Όπως λέει μια παροιμία, υπάρχουν δύο είδη μοτοσυκλετιστών. Αυτοί που έπεσαν και αυτοί που θα πέσουν...
Τέλος καλό, όλα καλά. Ήθελα να ρωτήσω μερικά πράγματα όσον αφορά την αγγλική τεχνική ορολογία. Μίλησα με email με τη thrunite και έχουν ανταλλακτικά. Λοιπόν, θέλω το led, τη βάση του, και τον ρυθμιστή των mods που βρίσκονται όλα στην κεφαλή. Πως τα ζητάω;

Driver circuit ειναι αυτος που αλλαζε τα modes.
Led and its base ειναι το λεντ και η βαση του.

Αρα

Gentlemen,

Regarding the Thrunite *** flashlight, i would like to place a spare parts order for the specific driver circuit, the led (βαζεις τον τυπο του led) and its base.

Φανταζομαι οτι ζητας τα standard ανταλλακτικα του συγκεκριμενου φακου, οπως πωλειται στο εμποριο.

Ο Κινέζος μου απάντησε 10USD για led και βάση. Δε μου λέει για τον ρυθμιστή λειτουργιών. Λέτε να είναι asemply;

Ρωτησε τους. Iσως νομιζαν οτι ηθελες μονο το λεντ. Τα αγγλικα τους δεν ειναι και τα καλυτερα.

Thank you for your answer about the led and the base of the Thrunite xxx.
However, can i also have a reply regarding the driver circuit? I need this spare part too ( to change modes). Is it available?

Regards,
Larry

Μπα. Τελικά δεν έχει driver circuit. Η αλήθεια είναι ότι το δικό μου μπορεί και να φτιάχνεται. Αν όχι, μπορώ κάπως να έχω το max του φακού μόνο;
Υπάρχει κάποιος Αθήνα να βοηθήσει;

δυσκολα μονο το μαξ....δυσκολο να εχει καει το τσιπακι ελεγχου...κατι αλλο θα ειναι.
Νομιζω του εχω ξαναπει, χωρις φωτο δεν μπορουεμ να σε βοηθησουμε

Αυτές είναι οι φωτογραφίες απο την βάση και τον ρυθμιστή mods. Βγάζει κανείς άκρη;

Attachments

• uploadfromtaptalk1375005422039.jpg
    uploadfromtaptalk1375005422039.jpg
    35.9 KB · Views: 80
  • uploadfromtaptalk1375005442829.jpg
    uploadfromtaptalk1375005442829.jpg
    34.1 KB · Views: 80
  • uploadfromtaptalk1375005463861.jpg
    uploadfromtaptalk1375005463861.jpg
    32.9 KB · Views: 80