Φανταζομαι παντως οτι ο LD20 που υποτιθεται εχει χ2 αποδοση θα μαμει...κανονικα!
Ισως x2 LD10 τοτε να κανουν τη νυχτα μερα, παντως και η βαση AF02 πολυ σταθερη μεχρι στιγμης
έχω την ίδια βάση, με μία μικρή μοντίφα ώστε να φύγει ο τζόγος που έχει, αλλα με τον ΤΚ21. Η 18650 κρατάει τουλάχιστον 8 ώρες (περνώντας σταδιακά τις 4 σκάλες του φακού), οπότε με βγάζει για οποιαδήποτε βόλτα κάνω.
το μονο πρόβλημα που έχω είναι οτι καμια φορά όταν υπαρξει έντονος κραδασμός, ο φακός πέφτει μια σκάλα κάτω και δεν έχω εντοπίσει ακριβώς τον λόγο.
επανέρχομαι στο πρόβλημα που υπάρχει με τους κραδασμούς. Στην χθεσινή μου βόλτα είχε γίνει τόσο έντονο που στις ανωμαλίες του δρόμου ο φακός έπεφτε στην πιο μικρή σκάλα ή και έσβηνε τελείως! Συγκράτησα τα νεύρα μου, δεν πέταξα τον TK21 στον πρώτο κάδο που βρήκα μπροστά μου και είπα να δοκιμάσω τις CR123 που έχω στο τσαντάκι για ώρα ανάγκης.
Προς μεγάλη μου έκπληξη, η φωτεινότητα έμενε σταθερή ακόμα και στις χειρότερες λακκούβες!!
Αφού πήρα πίσω τα καντήλια που είχα ρίξει στον fenix, κατέληξα στο οτι οι μπαταρίες μου -προφανώς- έχουν χαλάσει και κάποια στοιχεία εσωτερικά βραχυκυκλώνουν όταν κραδάζονται. Αυτό συμβαίνει και στις δύο 18650 που έχω.
Προς το παρών παίζω με CR123 μέχρι να μου έρθουν αυτές . Ελπίζω να αντέξουν παραπάνω...
Ρε παιδια εγω ψάχνω θήκη για να βάζω πάνω στο ποδήλατο και να μπαίνει το κινητο μου αλλα δν βρίσκω πουθενα
Ρε παιδια εγω ψάχνω θήκη για να βάζω πάνω στο ποδήλατο και να μπαίνει το κινητο μου αλλα δν βρίσκω πουθενα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.