Θα μπορούσατε να ελέγξετε τις επόμενες ημέρες αν παίζει ρόλο η κωδικοποίηση του αρχείου (UTF-8, Unicode, ANSI);το επιβεβαιώνω και εγώ με 1.056. Οι υπότιτλοι "χάνονται" και η επιλογή από το RC δείχνει μόνο "OFFLINE SUBTITLE".
Εδώ μάλλον θα χρειαστεί να μαζέψουμε λίγα σημεία του μενού όπου συμβαίνει αυτό. Βασικά όσο πιο πολλά τόσο πιο καλά.Επίσης (δεν γνωρίζω αν έχει αναφερθεί), σε αρκετά σημεία η προτροπή από το OSD για επιστροφή με το πλήκτρο "back" δε λειτουργεί παρά μόνο μέσω F2 πλήκτρου (π.χ. επιστροφή από παιχνίδι ή αναίρεση επιλεγμένου φακέλου για διαγραφή).
Μετά την 1.050 βγήκε η 1.055, που είναι αποτέλεσμα παρατηρήσεων των ιδιοκτητών Τ65 του φόρουμ.η 056 απο την 050 και ολες μαζι χειροτερες απο την 013.
Αυτό είχε ζητηθεί, αλλά δυστυχώς απορρίφθηκε από την Ferguson.Όταν είναι εντελώς κλειστός δεν γίνεται. Πρέπει να μπει σε κατάσταση quick start.
Αν δεν βλέπεις αυτή την επιλογή στο μενού, γύρισε τη γλώσσα στα αγγλικά.
Μπορείς να δοκιμάσεις το τηλεχειριστήριο ενός από τους άλλους δύο Τ65 ώστε να διαπιστώσεις αν φταίει το τηλεχειριστήριο ή ο δέκτης;Καλησπέρα,
Αγόρασα και εγώ 3 δέκτες από το e-shop.
Σε έναν από αυτούς μετά από 2 μέρες "χάλασε" το remote δεν κάνει τίποτα. Με την κάμερα του κινητού τσεκάρω και βλέπω φως από το IR του remote.
Τον επιστρέφω για RMA;
Ναι, το F2 είναι το Exit.Εδώ μάλλον θα χρειαστεί να μαζέψουμε λίγα σημεία του μενού όπου συμβαίνει αυτό. Βασικά όσο πιο πολλά τόσο πιο καλά.
Το F2 είναι Exit;
Στο συγκεκριμένο σημείο υπήρχε πρόβλημα (το ελληνικό string ήταν πολύ μεγάλο) αλλα στην 1.056 έχει διορθωθεί και φαίνεται όλη η περιγραφή της λειτουργίας.Αυτό είχε ζητηθεί, αλλά δυστυχώς απορρίφθηκε από την Ferguson.
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην μετάφραση αν καταλαβαίνω σωστά; Μπορούν να ζητηθούν αλλαγές αν μου πείτε τι ακριβώς συμβαίνει.
Εγώ απο το Σεπτέμβριο τον έχω με τις κινέζικες μπαταρίες KingKong που είχε το πακέτο :smile:Μπορείς να δοκιμάσεις το τηλεχειριστήριο ενός από τους άλλους δύο Τ65 ώστε να διαπιστώσεις αν φταίει το τηλεχειριστήριο ή ο δέκτης;
Αν μπορείς, δοκίμασέ το με καλές (όχι κινέζικες) μπαταρίες.
Να αρχίσουμε να μαζεύουμε μερικά τέτοια; Έτσι κι αλλιώς η λίστα είναι ουσιαστικά ολοκληρωμένη, δεν νομίζω να έχει πολύ εξέλιξη ακόμη.Κάτι παρόμοιο συμβαίνει όταν θέλω να διακόψω μια εγγραφή. Ζητά "Ναι (ΟΚ) ή Οχι (Back)" αλλα το back δεν κάνει τίποτα, χρειάζεται Exit.
Γειά στα χέρια αυτού που την διόρθωσεΣτο συγκεκριμένο σημείο υπήρχε πρόβλημα (το ελληνικό string ήταν πολύ μεγάλο) αλλα στην 1.056 έχει διορθωθεί και φαίνεται όλη η περιγραφή της λειτουργίας.
Πιο μαϊμουδιά, δεν γίνεται!κινέζικες μπαταρίες KingKong
μιά ερώτηση, καθώς βλέπω ότι είναι μέσα οι γνώστες!
η ποιότητα της εικόνας είναι καλή (πολύ καλή) ή υπάρχει δέκτης με καλύτερη ποιότητα εικόνας; (σε παρόποιο κόστος)
(αναφέρομαι στα τηλεοπτικά κανάλια με HDMI σε TV 42άρα και πάνω)
Μου άρεσε όπως το έθεσες :smile:αμα πας στον μπακαλη που σου δινει καθε μερα ελιες καλαματας δυσκολο να ψηθεις οτι οι ελιες θασου που σου δινει σημερα ειναι καλαμων.
divx5 is mpeg-4 compliant and ms-mpeg4 is not
its not mpeg-4 compliant and therefore also not mpeg-4 simple profile compliant
Λέγοντας για υπότιτλους, οι UTF-8 εξαφανίζονται μετά από λίγο (περίπου 20') και στο 1.056;
Οντως δεν εχουν σχεση. αλλα οταν ενα αρχειο καποιας αλλης μορφης εχει καποια μειονεκτηματα τοτε η μετατροπη του (convert) σε ενα ποιο ολοκληρωμενο format ειναι μονοδρομος και οι κονβερτερς που κυκλοφορουν πχ tipard η aiseesoft κλπ στα αρχεια xvid dvix δεν τα δινουνε με υποστηριξη acc και ac3 οποτε η λυση ειναι msmpeg4.ακομη και καθαρη μετατροπη σε mpeg4 μπορει να συμφερει απο πλευρας ογκου δεδομενων αλλα δυσκολα προσαρμοζεται ο λογος οθονης.ειδικα σε αρχεια που εχουν πολλους λογους δηλαδη μια σκηνη 4:3 και η επομενη 16:9 και παει λεγοντας.οποτε μετα το αρχειο θελει ανεβασμα σε μονταζιερα και αν μεν αξιζει εχει καλως αν οχι convert.
Νομίζω πρέπει να κάνουμε ένα backup του firmware που έχει ο Τ65 σου. Αν θέλεις, στείλε μου ένα π.μ. για λεπτομέρειες.
Θα ήθελα να είχα το εν λόγω τραγουδάκι για έλεγχο.
Επίσης αν κάποιος γνωρίζει πως μπορεί να γίνει trim ενός τέτοιου αρχείου avi ώστε να χρησιμοποιηθεί ως δείγμα και να σταλεί στην Ferguson μαζί με το παραπάνω τραγούδι που θα trim-άρω.
Αν έχουμε αυτά, η επόμενη λίστα που θα πάρουν θα είναι... «καυτή»!
Και με τον επαγγελματισμό που έχουν δείξει στο παρελθόν, είμαι αισιόδοξος.
Ας την επαναλάβω:
1) Στα βιντεάκια, η 2η γραμμή υποτίτλων υπερκαλύπτει το κάτω τμήμα της 1ης.
2) Επιλέγοντας «Επαναφορά Εργοστασιακών Ρυθμίσεων», ο δέκτης δεν ζητάει επιβεβαίωση.
3) Επιλέγοντας το μενού εγγραφών (PVR) να εμφανίζει κατευθείαν τις εγγραφές. Αν δεν γνωρίζεις το όνομα του φακέλου που τις σώζει, δεν μπορούν να βρεθούν.
4) Οι εγγραφές να παίρνουν το όνομα της εκπομπής από το EPG.
5) Δεν εκτελεί τις προγραμματισμένες εγγραφές αν τον απενεργοποιήσουμε σε κανάλι δίχως ημερομηνία/ώρα.
6) Μετά την αναβάθμιση firmware, η Multimedia Autoplay function εμφανίζει το μήνυμα "multimedia auto play! please wait" να αναβοσβήνει στην οθόνη χωρίς να κάνει κάτι άλλο ο δέκτης, δημιουργώντας εντύπωση ότι προκλήθηκε πρόβλημα στον δέκτη.
7) Στο 1.0.56 οι υπότιτλοι κόβονται στο μέσο της λέξης όταν φτάνουν στο όριο μήκους της γραμμής.
8) Δεν αναγνωρίζονται οι υπότιτλοι όταν η ανάγνωση των αρχείων γίνεται απο hub.
9) Το φόντο στο info του media player να ακολουθεί την διαφάνεια του OSD
10) Στο ίδιο info, τα μεγάλα ονόματα αρχείων να σκρολάρουν. Το ίδιο και στην λίστα αρχείων. Αυτό το έχουν οι 7828.
11) To φόντο των υποτίτλων μπορεί να μπορεί να γίνει ημιδιαφανές; Ας ακολουθεί και αυτό την ανάλογη ρύθμιση διαφάνειας του OSD.
12) Κατά την αναπαραγωγή εξωτερικών υποτίτλων σε βιντεάκια με εσωτερικούς, ανα διαστήματα εμφανίζονται στιγμιαία οι εσωτερικοί.
13) Κατά τον τερματισμό του Timeshift δεν εμφανίζει ερώτηση διατήρησης ή όχι της εγγραφής.
14) Αν μια προγραμματισμένη εγγραφή ξεκινήσει ενώ παρακολουθούμε κάποιο βιντεάκι, εμφανίζει το τελευταίο κανάλι που παρακολουθούσαμε αλλά δεν κάνει την εγγραφή.
15) Η επιλογή Eco+return to last mode κάνει τον δέκτη να κολλάει στην εκκίνησή του.
16) Το firmware 1.013 δεν ανιχνεύει κανάλια στους δέκτες που βγήκαν από το εργοστάσιο με την έκδοση 1.050.
Πιθανώς θα περιληφθεί και ένα πρόβλημα υποτίτλων που αναφέρθηκε προσφάτως.
Λέγοντας για υπότιτλους, οι UTF-8 εξαφανίζονται μετά από λίγο (περίπου 20') και στο 1.056;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.