Ξαναδοκίμασα τη σύνδεση hub. Τα αποτελέσματα είναι εν μέρει ενθαρρυντικά. Σε hub χωρίς εξωτερική τροφοδοσία έβαλα στη θέση 1 στικάκι μνήμης και στη 2 το wifi dongle. To wifi αναγνωρίστηκε, πήρε IP και παρακολούθησα κάτι στο youtube. To στικάκι αναγνωρίστηκε, γίνεται περιήγηση στα αρχεία του αλλά δεν μπορεί να γράψει κάτι ή να παίξει κάποιο αρχείο.
Επίσης κάτι άσχετο.Πως διαγράφω κανάλια από την λίστα γιατί δεν βγάζω άκρη.
Όχι.Ασχέτως τι ώρα μπορεί να είναι.Ακόμα και μεσημέρι.Μήπως το πρόβλημα με την infobar εμφανίζεται μόνο το βράδυ, γύρω στα μεσάνυχτα; Έχει αναφερθεί κάτι παρόμοιο και για άλλους δέκτες με 3801.
Thanks!!!Για να προσπερνάς ένα κανάλι κατά το ζάπινγκ με το CH +/-, στο μενού "Λίστα καναλιών tv" επιλέγεις το "Παραλ" με το πράσινο κουμπί και μετά OK σε κάθε κανάλι που θες να παραλείπεται (με αυτόν τον τρόπο εμφανίζονται κι αυτά τα κανάλια στην λίστα του EPG)
Για να διαγράψεις μόνιμα ένα κανάλι, στο μενού "Λίστα καναλιών tv" επιλέγεις "Επεξεργ" (μπλε κουμπί), στη συνέχεια "Διαγρα" (πάλι μπλε κουμπί) και μετά με το ΟΚ διαλέγεις κάθε κανάλι που θες να διαγράψεις. Πατάς back και επιλέγεις ΝΑΙ για να αποθηκευτεί η διαγραφή.
Διάβασα στο πολωνικό forum κάτι που είχα ξεχάσει: πατώντας ΟΚ εμφανίζεται υπέρ-πλήρες εικονικό πληκτρολόγιο με όσα χρειάζεσαι.-Αρκετά ενδιαφέρουσα είναι η προσθηκη του IPTV στις web λειτουργίες. Σύμφωνα με τη ferguson δεχεται μόνο html streams me h.264 κωδικοποίηση. Υπάρχουν δυο τρόποι προσθήκης καναλιών, αλλά λειτουργεί ουσιαστικά μόνο ο ένας, με ένα αρχείο iptv.txt. Ο χειροκίνητος τρόπος πρακτικά δεν λειτουργεί διότι δεν μπορείς να εισάγεις το σύμβολο "/" πχ που είναι απαραίτητο στις διευθύνσεις των καναλιών.
Έχεις ρυθμίσει την ώρα του δέκτη με το χέρι ή την έχεις στο αυτόματο;Όχι.Ασχέτως τι ώρα μπορεί να είναι.Ακόμα και μεσημέρι.
Γιατί την λένε test version; Μήπως ζητάνε feedback;Νέο λογισμικό T650i_20130926_V1.01B4_test_version με πολλές αλλαγές.
ο ferguson τι λεει σαν media player?
Με ενδιαφερει αναπαραγωγη 1080/24p .mkv (μεχρι 25 Mbps) απο nas (με το wifi dongle) με εξωτερικους .srt και να κανει downmix HD audio σε 2ch....
Απο υποστηριξη?
Με το χέρι την έχω ρυθμίσει αλλά όπως είπα την ώρα την δείχνει σωστά πάνω δεξιά.Το πρόγραμμα που παίζει στην info bar είναι λάθος από προηγούμενη ώρα.Έχεις ρυθμίσει την ώρα του δέκτη με το χέρι ή την έχεις στο αυτόματο;
Δύσκολα μου βάζεις τώρα![]()
Με ρύθμιση User define, UTC+2:00 και θερινή ώρα δεν έχω παρατηρήσει κάποιο λάθος στο EPG.Με το χέρι την έχω ρυθμίσει αλλά όπως είπα την ώρα την δείχνει σωστά πάνω δεξιά.Το πρόγραμμα που παίζει στην info bar είναι λάθος από προηγούμενη ώρα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.