Ffdshow σε περιβάλλον mce 2005 & vista media center.

Δεξι κλικ και runas administrator

Ευχαριστω.
Προχωροντας τον οδηγο καταφερα να παιξω DVD με το ffdshow ενεργοποιημενο. Εχω ενα αρχειο mkv αλλα δεν το παιζει το media center.
Tι κανω λαθος?

Πάμε για μερικές διευκρινίσεις.
Μετά απο αρκετό ψάξιμο κατέληξα στίις ρυθμίσεις για σωστή και απροβλημάτιστη αναπαραγωγή ΟΛΩΝ των αρχείων video σε περιβάλλον vista media center.

Θα μας χρειαστεί η τελευταία και πιο σταθερή έκδοση των vista codecs.

http://www.9down.com/Vista-Codec-Package-4-5-6-Final-20889/

Κάνουμε προσαρμοσμένη εγκατάσταση χωρίς ac3 filter,conflicts και χωρίς ffdshow.

Μετά την εγκατάσταση περνάμε το ffdshow με dual core support που βρήκε ο Στράτος.

Ολες οι ρυθμίσεις παραμένουν ίδιες με του οδηγού αλλά στο output επιλέγουμε NV12 και set interlace flag in output media type.
H τελευταία ρύθμιση είναι αναγκαία αν κατά το video browse το περιβάλλον media center κρεμάει.

Αν παρ' ολα αυτά η εφαρμογή ακόμα κρεμάει επιλέγουμε το connect to compatible filters only με αποτέλεσμα σε κάποια video 3gp και flv να μην έχουμε μικρογραφίες.

Πλέων έχουμε αναπαραγωγή flac,flv,3gp,mkv και divx με υπότιτλους μέσω direct vob sub.
H αναπαραγωγή divx με υπότιτλους υποστηρίζεται πλέων και με windows media player.

Το ΣΚ ασχολήθηκα με το ffdshow και κατάφερα να το λειτουργήσω σε περιβάλλον vista media center & mce2005 με όλες τις ευκολίες που αυτό συνεπάγεται.
Η ποιότητα εικόνας απλά εξωπραγματική.
Αλλά η μεγαλύτερη διαφορά ήταν σε τηλεοπτικό πρόγραμμα με την κάρτα τηλεόρασης.
Στα δορυφορικά απογείωση.

Αν ενδιαφέρει κάποιον το project,να γράψω οδηγίες αναλυτικά.

Τα προβλήματα που δεν έχω λύσει είναι τα εξής:

Στα mce2005 χωρίς deinterlacing έχω σε μερικά dvd (acoustica πχ) γραμμές στήν κίνηση.Στα vista δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα.

Το reclock μου βγάζει μήνυμα οτι είναι ασύμβατο με τήν κάρτα γραφικών μου (7950gt nvidia 162.18).

Oταν κάνω resize οι υπότιτλοι δεν εμφανίζονται εκεί που πρέπει,μικραίνουν και εμφανίζονται αριστερά στο μέσο τής οθόνης.

Την καλλίτερη εικόνα την είδα στα mce 2005 (με τις ίδιες ρυθμίσεις φυσικά)
αλλά νομίζω οτι είναι καθαρά θέμα drivers.

Παιδιά γεια σας. Είμαι νέο μέλος και σας παρακαλουθώ με ενδιαφέρων εδώ και λίγο καιρό. Ακολούθησα τις οδηγίες του Κώστα και είχα τα ίδια προβλήματα με το Resize, τους υπότιτλους και τα FF/REW. Η λύση είναι να μετακινήσετε το φιλτρο subtitles ακριβώς πριν το Resize ώστε πρώτα να γίνεται η ένθεση των υποτίτλων στην αρχική εικόνα και μετά να γίνεται όλη μαζί Resize. Αυτομάτως λύνεται και το κόλλημα κατά το FF/REW !!

Στο δικό μου setup P4 3.2 MHz δούλεψε άψογα.

Παιδια μια βοηθεια μια και νεος στο HD.
Xρησιμοποιω το Windows Media Center για αναπαραγωγη. Χρησιμοποιησα τον οδηγο και μεμονομενα αρχεια mkv avi m2ts τα αναπαραγω κανονικα και στα εικονιδια φορτωνεται το ffdshow. Σε οriginal dvd εχω αναπαραγωγη αλλα χωρις να φορτωνεται το ffdshow, ενω σε αρχεια DVD στο σκληρο εχω μονο ηχο χωρις παλι να φορτωνεται το ffdshow.
Προφανως καποια επιλογη πρεπει να ενεργοποιησω στο ffdshow.
Πια ειναι αυτη ??

Παιδια μια ερωτηση. Πως αναπαραγω αρχεια wmv με ffdshow και Windows Media Center?
Μου ανοιγουν με τα WMC χωρις ενεργοποιηση του ffdshow εως τωρα...

mpravo se olous!!!
na rwtisw kati?..
oli i parapanw diadikasia syndeetai me tin anaparagwgi mkv arxeion?...tha dwsei kalytero apotelesma se hd periexomeno?
htpc: p4 sta 3.2
2gb mnhmh.
ati x300 512 καρτα γραφινων